Pentru mire, alesul decorațiunilor de nuntă este ori un calvar, ori o muncă de care cu mare noroc a scăpat. Pentru mireasă, este marea plăcere a vieții ei, dar și una dintre cele mai stresante îndeletniciri care țin de organizarea unei nunți. Oferta este enormă, iar gusturile ei, se știe, sunt greu de satisfăcut. Apoi intervine problema legată de cum se împacă decorațiunile dorite de voi cu locația pe care o alegeți pentru nuntă. Cum se potrivesc culorile? Cum se integrează în spațiu? Încape acea fântână de șampanie de cinci metri înălțime în spațiul pe care-l aveți la dispoziție?

Este nevoie de o colaborare strânsă între personalul locației pentru nunți și cei care urmează să fie personaje principale. Locația trebuie cunoscută în cele mai mici detalii, pentru a putea crea, cu ajutorul decorațiunilor, un aspect plăcut, de bun gust, și o atmosferă primitoare. O locație care folosește o cromatică pastelată, naturală și nu foarte stridentă este ideală, pentru că se pretează la numeroase idei creative în ce privește decorarea. Sigur, o locație care este de la început foarte colorată va avea avantajele ei, permițând mirilor o libertate mult mai mare în alegerea unui stil mai extravagant.

În cele din urmă, primează doar dorințele și gusturile celor care organizează nunta. O sinergie între aspectul locației și aspectul decorațiunilor este întotdeauna dezirabilă, iar ea poate fi asigurată atât prin complementaritate, cât și prin contrast. Doar imaginația limitează întreaga simfonie vizuală pe care o vei crea pentru nunta ta, iar propriile tale preferințe sunt cele care dictează atmosfera generală și conceptul întregului eveniment. Atâta timp cât te simți bine alături de invitații tăi, orice alegere ai face este frumoasă și corectă, așa că nu există motive să consideri decorațiunile de nuntă ca fiind încă o sursă de stress inutil.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244