in-bed-couple-laughing-loveDe cate ori nu ai vrut sa o surprinzi intr-un mod placut si sa ii demonstrezi  sentimentele tale, dar nu ai avut timpul necesar sa pregatesti toate detaliile? De cate ori ai amanat aceste planuri din lipsa de timp? Acum hotel Coral te ajuta sa faci declaratia de iubire perfecta pentru persoana draga.

Luna cadourilor se apropie cu repeziciune, iar decembrie devine alegerea perfecta pentru a-i  declara iubirea persoanei dragi ce te intampina in fiecare zi cu zambetul pe buze, ce te alinta cu vorbe dulci sau te impresioneaza cu idei noi si ganduri frumoase. Hotel Coral reprezinta locul de vis in care ideile tale pot prinde culoare si in care tu te poti bucura pe deplin de iubirea voastra.

Surprinde-ti jumatatea cu o seara departe de griji si de agitatia orasului. O cina romantica la restaurant Coral, in care va veti bucura de sentimentele voastre si de preparatele delicioase, va fi prilejul perfect pentru a va celebra iubirea. Dupa ce va veti bucura de  cina delicioasa si de un vin ce poarta pecetea timpului, veti continua sa creati amintiri placute cu hotel Coral. Alege-ti camera preferata, iar decorul va crea o atmosfera perfecta, in care iubirea va fi preamarita, iar voi va veti bucura de momente de liniste si de relaxare.

Vei descoperi ca ai facut alegerea perfecta cand ii vei vedea zambetul plin de uimire. Acum, momentele voastre vor deveni o intruchipare a sentimentelor pe care le aveti unul pentru celalalt, iar emotiile va vor coplesi.  Cu un singur telefon ai reusit sa ii faci cea mai mare supriza si ai planuit momente de care va puteti bucura in liniste.

La hotel Coral, fiecare moment pe care il petreci va deveni unul special, iar tu te vei bucura alaturi de persoana iubita de intimitate si de atmosfera pe care o regasesti doar aici. Hotel Coral va deveni locul preferat al iubirii voastre si va veti reintoarce cu drag pentru a reinvia amintiri si a crea unele noi. La hotel Coral, dragostea creaza emotii si noi amintiri de care te vei bucura impreuna cu persoana iubita!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244