06-02-2020 Cum să-ţi organizezi nunta perfectă în 10 paşi

Postare scrisa de hotelcoral

Nunta este unul dintre cele mai importante şi emoţionante evenimente din viaţa ta, motiv pentru care necesită o organizare timpurie şi atentă. Deşi sunt foarte multe lucruri de planificat pentru această zi, nu trebuie să uiţi să te bucuri, să te simţi bine şi să îţi creezi amintiri de neuitat.

Secretul unei desfăşurări perfecte a evenimentelor constă într-un program cât mai detaliat şi o agendă încărcată, pe care să o respecţi pas cu pas. Programul de nuntă este necesar pentru a avea o perspectivă mai clară asupra evenimentului şi pentru a te asigura că nu ai omis nici un detaliu.

Nunta perfecta

Şi pentru ca totul să iasă aşa cum aţi visat, vă punem la dispoziţie 10 paşi importanţi în ceea ce priveşte planificarea unui eveniment de poveste:

Pasul 1: Imediat ce v-aţi hotărât că e timpul să faceţi pasul cel mare, gândiţi-vă ce fel de petrecere vi se potriveşte:  în aer liber, cu temă modernă, romantică, sau tradiţională? Selectaţi cât mai multe idei şi viziuni de pe Pinterest, din reviste dedicate organizării de evenimente şi vedeţi ce vă trezeşte interesul. Alegeţi ceva de care să vă aduceţi aminte cu plăcere şi observaţi cu atenţie detaliile de la nunţile la care participaţi;

Pasul 2: Este timpul să faceţi liste – lista de invitaţi, lista de locuri posibile pentru petrecere, lista de cheltuieli, lista de lucruri absolut necesare de achiziţionat. Ideal ar fi să vă faceţi aceste liste cu minimum 6-9 luni înainte, pentru a putea alege şi rezerva cea mai bună locaţie şi a vă încadra în buget;

Pasul 3: Alegeţi din timp muzica, fotograful şi sala. Dacă doriţi ce e mai bun de pe piaţă, atunci trebuie să fiţi uşor flexibili în privinţa datei, ca să nu existe nici un fel de inconvenient. Timpul ideal: 6-8 luni înainte de ziua cea mare;

Pasul 4: Alegeţi şi rezervaţi din timp biserica, ideal ar fi cu 8-9 luni înainte de evenimentul planificat;

Pasul 5: Alegeţi invitaţiile, comandaţi mai multe decât v-aţi propus, cu minimum 10% în plus, şi expediaţi-le sau înmânaţi-le personal. Este recomandat să faceţi acest lucru cu 2-3 luni înainte de nuntă. Ar fi frumos şi creativ, de asemenea, să creaţi o pagină online dedicată evenimentului şi invitaţilor voştri (eventual un blog sau un site, în care să postaţi noutăţi şi poze cu paşii parcurşi);

Pasul 6: Alegeţi ţinutele cu cel puţin 4 luni în avans, astfel încât să fiţi siguri că sunt ceea ce aţi visat şi că vor contribui la crearea unui eveniment de basm;

Pasul 7: Alcătuiţi cu grijă desfăşurătorul evenimentului şi începeţi să vă ocupaţi de detalii: cum va fi dansul de deschidere? Pe ce melodie? Cum veţi direcţiona invitaţii către locuri? Cum vor arăta cartonaşele cu numele fiecăruia de pe mese? Cum vor fi luminile? Ce mărturii doriţi să le oferiţi invitaţilor? Timpul necesar: 2-3 luni în avans;

Pasul 8: Gustaţi din timp meniul ales şi faceţi încă o verificare a sălii. Fiecare fel servit trebuie să fie unul deosebit, iar tortul trebuie să fie apogeul unei seri fantastice;

Pasul 9: Verificaţi din timp confirmările, comunicaţi numărul final de invitaţi şi exersaţi coregrafia dansului;

Pasul 10: Cu cel puţin o lună înainte de eveniment, programaţi-vă la coafor, manichiură şi SPA. În cazul în care aveţi cununia civilă în acelaşi timp, nu uitaţi să verificaţi timpul de depunere a dosarului la primărie şi timpul de emitere pentru certificatul medical necesar. Dacă vreţi să implementaţi o idee năstruşnică, verificaţi serviciul de închiriere limuzine sau de trăsuri. Bucuraţi-vă de petrecere şi nu uitaţi să trimiteţi scurte bileţele de mulţumire participanţilor. Vor aprecia gestul şi cu siguranţă îşi vor amintiri mereu de gestul vostru impresionant.

Dacă vreţi să aveţi parte de o nuntă cu totul inedită şi spectaculoasă, demnă de rememorat peste ani, vă aşteptăm cu rezervări la numărul de telefon 0754 031 164!

29-01-2020 De ce ai nevoie să mergi la spa

Postare scrisa de hotelcoral

Vremurile în care trăim ne fac să ne dorim să evadăm din rutina zilnică şi să uităm măcar şi pentru câteva ore de task-urile interminabile care ne aşteaptă. Tot ce vrem este să scăpăm puţin de stresul ce vine din toate direcţiile şi să ne lăsăm mintea, sufletul şi trupul să se liniştească. O vizită la spa este o idee excelentă în acest sens, un loc ce pare a fi o binecuvântare şi care ne ajută să ne răsfăţăm toate simţurile, să ne reîncărcăm bateriile şi să ne detoxifiem organismul. 

Coral Spa Iaşi

Spa-urile moderne vin la pachet cu o serie de experienţe de îngrijire a sănătăţii, având o multitudine de beneficii, unele dintre ele cunoscute încă din Antichitate:

 • Hidroterapia, cum este cea din jacuzzi, este benefică pentru o varietate de probleme de sănătate. Apa fierbinte este recomandată pentru îmbunătăţirea nivelului de zahăr din sânge, reducerea nivelului de colesterol, reducerea grăsimii corporale, îmbunătăţirea imunităţii şi gestionarea durerilor fizice;
 • Sauna este grozavă şi la capitolul detoxifiere. Transpiraţia abundentă este o modalitate eficientă de eliminare a toxinelor pe care organismul le-a absorbit în diverse moduri. Stând în căldura intensă din saună, corpul transpiră mult, eliminând astfel substanţele toxice şi fluidele nefolositoare;
 • Sauna este şi o modalitate excelentă de scădea în greutate. În timpul unei şedinţe la saună, frecvenţa cardiacă creşte substanţial datorită căldurii uscate, astfel că în 10 minute se pot arde aproximativ 250 de calorii.
 • În ceea ce priveşte răsfăţul de care ne bucurăm în cele câteva ore la spa, putem spune că este inegalabil: o relaxare totală, un confort al spiritului şi al trupului, o adevărată evadare din stresul zilnic;
 • Spa-ul oferă şi o experienţă multisenzorială, prin intermediul atmosferei pe care o degajă: muzică, arome, decor, lumină. Această atmosferă îţi trezeşte toate simţurile, descântându-le şi ridicându-le în al noulea cer. Aici întâlneşti forma cea mai blândă şi armonioasă de sunete, arome de ceai, esenţe naturale, pafumuri, lumină, texturi şi culoare.

Centrele de wellness nu sunt nicidecum un capriciu, ci o condiţie esenţială pentru a ne menţine în formă şi a face faţă provocărilor de zi cu zi. În timpul unui masaj, nu îţi destinzi doar corpul, ci îţi limpezeşti şi gândurile. Mai apoi, cu forţe proaspete, e mult mai uşor să te concentrezi şi să iei deciziile corecte.

Indiferent de sauna aleasă, efectele ei sunt: înlăturarea tensiunii musculare, detoxifierea, stimularea arderii grăsimilor, precum şi întărirea sistemului imunitar. Dacă vrei să îţi oferi câteva ore numai pentru tine şi să uiţi de toate grijile, te aşteptăm cu rezervări la numărul de telefon 0754 031 164!

14-01-2019 Culoarea anului 2019 la nunta ta

Postare scrisa de hotelcoral

Reprezentanții companiei americane Pantone au desemnat culoarea anului 2019, aceasta fiind coraiul cu irizații aurii sau „Living Coral” (Pantone 16-456). Despre nuanța de portocaliu-piersică, cu tente aiurii, se spune că denotă energie, optimism și că duce cu gândul la reconectarea cu natura. „Este o reflecție a ceea ce se întâmplă. Este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”, afirmă Laurie Pressman, vicepreședinte al unei uități Pantone.

Cum poți integra această culoare în decorul evenimentului tău?

Începem prin a vorbi despre cum poți decora sala în care ai ales să se desfășoare fericitul eveniment. Iar pentru a nu crea o impresie de „prea mult”, alege să integrezi culoarea în elementele mici, precum pahare, lumânări, tacâmuri, farfurii sau flori. În acest fel, vei reuși să conferi eleganță și rafinament decorului.

De asemenea, poți aranja masa mirilor și nașilor cu ajutorul acestei culori, dar ține cont, în primul rând, de locația unde va avea loc petrecerea. Spre exemplu, dacă ai ales ca evenimentul să se desfășoare în aer liber, poți crea un fel de „poartă” în spatele mesei, pentru ca aceasta din urmă să se diferențieze de mesele unde vor sta ceilalți invitați. În acest element poți integra câteva flori, precum trandafiri, anturium sau altele (în funcție de sezon), șevețele ori lumânări, toate de culoare portocaliu-piersică.

Continuăm cu rochia și buchetul miresei, costumul și accesoriile mirelui. În cazul în care ești mai îndrăzneață, poți opta pentru o rochie în degradé, care să aibă la bază culoarea anului 2019. În buchet poți așeza flori de sezon sau orice alte specii îți plac, în această nuanță. De asemenea, poți alege ca rochiile domnișoarelor de onoare să respecte culoarea anului.

În privința mirelui, el se poate asorta cu tine prin alegerea unei cravate sau al unui papion, unor butoni ori pantofi portocaliu-piersică.

Ultimul lucru despre care vorbim este tortul de nuntă. În prezent, datorită tehnicilor și creativității cofetarilor, se poate realiza orice model îți dorești sau ți-a atras atenția atunci când ai început căutările pe internet. Cu alte cuvinte, dă frâu liber imaginației tale și lasă-ți dorințele să își spună cuvântul, pentru că totul poate deveni realitate.

Acum că ai aflat toate tendințele în materie de culori și cum o poți integra pe cea mai populară în cadrul unuia dintre cele mai fericite evenimente din viața ta, poți începe căutările și pregătirile, în vederea organizării unei petreceri memorabile. Poți alege unul dintre saloanele noastre, pentru că echipa restaurantului Coral este mereu pregătită și va respecta întru totul toate preferințele tale!

19-09-2018 Sfaturi pentru o nuntă reușită

Postare scrisa de hotelcoral

V-ați hotărât să vă uniți destinele și îți dorești ca marele moment să fie celebrat într-un mod cu adevărat special? Fiind cea mai importantă zi din viața ta, trebuie să-i acorzi o atenție deosebită și o organizare pe masură! În mod inevitabil, printre primele întrebări sunt ,,unde?’’ și ,,când?’’. De cele mai multe ori este destul de greu de răspuns la aceste întrebări, luând în considerare aspectele de care trebuie să țineti cont pentru ca totul să iasă așa cum vă doriți. Dacă vrei să-ți transformi petrecerea de nuntă într-o noapte de vis, trebuie să ții cont de câteva aspecte.

1) Alegerea perioadei
Este indicat să îți planifici nunta cu cel puțin un an înainte. De asemenea, este bine să îți anunți și invitații care este data exactă și asta deoarece foarte multe persoane își planifică vacanțele și concediile vara. În plus, multe nunți se organizează vara, iar tu vrei ca cele mai importante persoane din viața ta să îți fie alături la acest eveniment.
2) Alegerea locației
Dacă în trecut alegerea locației pentru cel mai important eveniment din viață era o treabă ușoară datorită numărului mic de restaurante, în prezent, lucrurile sunt diferite, deoarece poți alege dintr-o gamă foarte largă. Înainte de toate, gândește-te dacă îți dorești o petrecere initimă, numai între persoanele care contează cu adevărat în viața ta, sau poate ai mulți prieteni și nu vrei să scapi pe nimeni din vedere. În funcție de acest lucru și de preferințele tale, poți alege locația perfectă.
3) Alegerea meniului
Odată cu alegerea restaurantului de nuntă, meniul este următorul pas firesc în planificarea nunții. Alegerea preparatelor culinare pentru recepția de nuntă este o parte importantă și distractivă, în același timp. Invitații sunt nerăbdători să testeze preparate savuroase și să compare meniurile de la diferite evenimente și restaurante. De aceea, alege un meniu diversificat care să impresioneze papilele gustative ale tuturor musafirilor, ce nu vor uita prea curând tratamentul culinar.
4) Muzica
Alegerea unui DJ este mai ieftină comparativ cu angajarea unei formații care cantă live. Dacă dorești în mod expres să vină și un cântăreț la nuntă, solicită-i prezența doar pentru o anumită parte a petrecerii. Completează seara cu un DJ profesionist care știe ce muzică să selecteze, în așa fel încât să mulțumească toate gusturile. În acest fel vei obține ce e mai bun din ambele variante, fără a investi sume exorbitante pentru divertisment.
5) Momentele dulci
Atunci când alegi candy bar-ul, este bine să știi numărul aproximativ de persoane prezente la eveniment, pentru că în funcție de asta candy bar-¬ul va fi mai mic sau mai mare. La fel trebuie procedat și în cazul tortului. Cel mai bun moment pentru a stabili mărimea tortului, este atunci când numărul invitaților este știut cu exactitate.

6) 1, 2, 3… atât de simplu e să organizezi o nuntă reușită
Asta înseamnă că orice decizie ai lua, nu trebuie să depășească cifra 3, la fel ca-n basme. Nu mai mult de trei culori, nu mai mult de trei tipuri de flori și trei culori pentru material. Și chiar dacă alegi culori diferite pentru lucruri diferite, de exemplu culoarea buchetului și a aranjamentelor florale, încearcă să mergi pe o linie cromatică cât de cât similară.

Fiecare invitat trebuie să se simtă bine și să fie mulțumit, dar, totuși, este ziua în care tu ești în centrul atenției, așa că este important ca totul să îți placă ție. Bucură-te de o nuntă reușită, după placul inimii tale și transformă petrecerea într-una memorabilă.

14-08-2018 Evenimente de suflet la Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Organizarea unui eveniment cu adevărat special necesită găsirea unui spațiu pe măsură. Îți propunem să celebrezi cu grandoare ocaziile speciale într-un loc cu un aer magic și boem. Liniștea, intimitatea și atmosfera relaxantă de la Hotel Coral sunt elemente esențiale pentru petrecerea ta. Am proiectat un cadru plin de farmec care se adaptează cerințelor oricărui tip de eveniment. Totul este despre tine, iar responsabilitatea noastră este să exprimăm acest lucru.

Credem în bucuria fiecărui moment important, în sclipirea din ochii mirilor în cea mai frumoasă zi a lor, în gânguitul de la prima aniversare și în emoția celor ce își sărbătoresc succesul. Fie că este vorba de o nuntă, de petrecerea de „bun venit” a micuțului tău sau, pur și simplu, de o aniversare a anilor de căsătorie, nouă, celor de la Hotel Coral, ne place să o organizăm până la cel mai mic detaliu pentru a oferi o experiență placută, dar și momente unice.

Situat la ieșirea din oraș, departe de agitație, Hotel Coral devine un tărâm în care povestea ta prinde contur și se transformă într-un basm cu final fericit. Decorate conform celor mai exigente gusturi, saloanele restaurantului îmbină confortul cu eleganța, asigură o seară de neuitat, într-o locație de vis.

Capacitatea restaurantului este generoasă încât poate găzdui petreceri de până la 250 de persoane, dar în același timp oferă și un cadru intim încât să te poți bucura de o atmosferă prietenoasă. Alegerea unui spațiu potrivit numărului de invitați este foarte importantă, tocmai de aceea, îți punem la dispoziție trei săli cu capacitate diferită: Grande, Mignon si Business Party, fiecare dintre acestea întâmpinându-te cu emoție și căldură.

Iar pentru că un eveniment nu poate avea loc fără un răsfăț culinar care să poată împăca toate gusturile, bucatele gătite cu grijă de către bucătarii nostril te întâmpină într-un spațiu în care bunul gust și grija față de clienți este o prioritate.

Te invităm să dai viață evenimentelor tale, să te bucuri de momente de vis, de fericire și de amintiri menite să rămână în sufletul tău pentru totdeauna. Hotel Coral, pentru evenimente de suflet!

27-10-2017 Petrecere Revelionul 2018 la Coral!

Postare scrisa de hotelcoral

Intrarea în Noul An trebuie să fie făcută cu zâmbetul pe buze.
Pentru Revelion ţi-am pregătit multe surprize, atmosfera fiind întreținută de formația Noroc Iași și Mitică Haidău.

Pentru cei care vor sa sarbatoreasca noaptea dintre ani in compania prietenilor, venim cu un meniu special creat pentru fiecare gust, ce cuprinde specialități culinare deosebite:

 

 

 

Gustare rece

 • Carpacio din piept de rată cu piure de mango și buchet de legume
 • Ruladă din mușchiuleț de porc cu fructe confiate pe pat de humus picant
 • Somon gravalax marinat în suc de sfeclă roșie cu icre roșii și negre
 • Cheesecake cu keleu de spanac
 • Măsline kalamata cu migdale deep fried
 • Ruladă de vită și curcan cu gorgonzola
 • Caprese cu reducție de busuioc
 • Crispy chips de parmezan

 

Felul 2

File de doradă cu vin alb sec și sos de unt cu lămâie garnisit cu varză de bruxelles și morcov baby

Felul 3

Antricot de vită și curcan cu sos de piper, cartofi gratinați cu brânză cedar și fasole verde condimentată

 Open Bar

Cafea, sucuri, apa plată, apă minerală

Vin, pălincă, Cremă de Whiskey, o sticlă de Whisky pe fiecare masă

 

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: 0754 031 164.

20-10-2017 Petreceri corporate la Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Se apropie sfarsitul de an şi vrei sa le arati angajatilor tai cat de mult ii apreciezi? Organizeaza-le un Corporate Party de Craciun cu o tematica captivanta care va ajuta la sudarea legăturile dintre acestia.

Indiferent care este motivul pentru care doriti sa impartiti un cocktail cu cei din compania dumneavostra, locatia ideala este restaurantul Coral.  Situat chiar la intrarea in Iasi, vis a vis de Metro, intr-o zona linistita, locatia noastra reprezinta cea mai buna alegere pentru orice tip de petrecere intentionati sa organizati: petrecere de sfarsit de an sau Craciun, cocktail party.

Capacitatea restaurantului este suficient de generoasa incat poate sa acomodeze petreceri de pana la 250 de persoane si, in acelasi timp, suficient de intim incat sa va puteti bucura de atmosfera prietenoasa a propriilor colegi. Este foarte important sa alegi un spatiu potrivit numarului de participanti la petrecere, tocmai de aceea, la noi poti alege din cele 3 Sali amenajate: Grande, Mignon si Business Party.

Meniul abordat de restaurant este unul care poate impaca toate gusturile, oferindu-va atat preparate din bucataria traditionala, cat si din cea international. Pentru detalii legate de meniuri sau preturi va rugam sa ne contactati la telefon: 0754.031.164.

Va punem la dispozitie locatia, personalul, bautura, mancarea si toata experienta noastra pentru ca totul sa se desfasoare asa cum va doriti.

Stim ca fiecare firma are traditiile sale si suntem pregatiti sa va intampinam toate necesitatile culinare. Tot ce trebuie sa faceti e sa ne spuneti care va sunt dorintele si de restul ne vom ocupa noi!

22-09-2017 Ce spune locația nunții despre tine?

Postare scrisa de hotelcoral

Alegerea unei locații pentru nuntă spune multe despre personalitatea ta și a perechii tale. Fiecare om are pasiunile sale, iar acest lucru este reflectat de alegerea făcută. Amplasarea, decorațiunile și meniul vor alcătui un tot unitar care este menit să exprime anumite lucruri despre tine. Spre exemplu, firile mai liniștite și orientate către tradiție vor alege un loc aflat în natură, o construcție rustică, intimă, cu suficient spațiu exterior, poate, pentru o masă câmpenească. Ornamentația va fi inspirată din motivele tradiționale românești, fără a fi excesivă sau luxoasă. Bucatele, și ele, vor fi tradiționale, iar vinul de pe masă va fi autohton, simplu, poate chiar la carafă.

Persoanele pasionate de mediul urban și de progres vor face alegeri opuse. Localul pentru nuntă va fi elegant, minimalist, decorat cu aranjamente moderne, după ultimele trenduri. Pe mese, se vor regăsi preparate complicate, realizate de bucătari în ton cu vremurile. Muzica va fi și ea cel mai probabil electronică; acești oameni vor prefera să aibă un DJ în locul unei formații sau al unui taraf de lăutari. Atmosfera generală va fi una de club, spațiul interior fiind preferat celui exterior. Totul va arăta ca o petrecere classy, tendințele fiind respectate cu strictețe.

Indiferent care va fi alegerea ta în materie de nuntă și locație, cu siguranță că unii oameni se vor simți mai bine decât ceilalți. Important este ca evenimentul să fie despre tine, să te exprime, să le arate invitaților cum gândești și să se vadă că alegerea te face fericit. Este ziua în care tu ești în centrul atenției, așa că este important ca, în primul rând, totul să îți placă ție. Să împaci pe absolut toată lumea este cu atât mai puțin probabil, cu cât crește numărul invitaților. Sfatul nostru? Fii tu!

18-09-2017 Cum colorăm nunta?

Postare scrisa de hotelcoral

Cine a organizat o nuntă știe cât de complicată este alegerea tematicii, mai ales când vine vorba de culori. Toată lumea a văzut fotografii de nuntă, iar unele dintre ele arată ciudat, fără să îți dai seama, neapărat, de ce. Ei bine, fundalul contează foarte mult. Efectul vizual dat de aspectul locației alese poate să facă diferența dintre o nuntă reușită și un fiasco. Nu se observă la prima vedere, dar un restaurant decorat necorespunzător este foarte obositor pentru ochii invitaților și acest lucru are toate șansele să strice buna dispoziție a acestora. De aceea, este nevoie de o atenție sporită la detalii.

În primul rând, trebuie văzut ce anume NU se poate schimba. Nimeni nu va zugrăvi un restaurant cu o capacitate de 350 de locuri doar pentru o nuntă. Astfel, dacă pereții sunt deja vopsiți în albastru, ar fi o idee bună să eviți o nuntă roșie sau… mov. Galbenul sau albul se potrivesc mult mai bine cu decorul deja existent, iar senzația pe care o vor avea cei prezenți va fi plăcută. Asemenea combinație este relaxantă și, în același timp, veselă. Florile cu care ornezi sala, husele scaunelor, fețele de masă, toate vor trebui să aibă culori care se asortează bine între ele.

Vei crede că este nevoie de un designer pentru o asemenea alegere. Ei bine, se poate și fără. Omul are un simț estetic înnăscut, așa că poate să observe și singur care sunt combinațiile care dau bine și care sunt cele nepotrivite. Este mai ieftin să te uiți la pozele de nuntă pe care le vezi pe rețelele de socializare (și știm că sunt sute, mii de poze noi în fiecare zi în news feed-ul tău). Observă care te deranjează, care îți plac și inspiră-ți alegerea în mod rațional, în funcție de aceste senzații. Cu siguranță că totul va fi bine și invitații tăi vor fi plăcut impresionați!

15-09-2017 Nunta. Restrânsă sau mare?

Postare scrisa de hotelcoral

Decizia pe care toți mirii trebuie să o ia ține de mărimea alaiului de invitați. Există două curente foarte puternice de opinie, atât în direcția unei nunți restrânse, doar cu oamenii cei mai apropiați, cât și pentru nunți ample, cu sute de invitați. Dar care sunt avantajele, dezavantajele și implicațiile fiecăreia dintre cele două variante? Pentru că și o nuntă mică, și una imensă au farmecul lor, dar și provocări unice pentru organizatori, pentru restaurantul ales și pentru persoanele care participă. Spațiul este doar una dintre problemele cu care urmează să te confrunți în drumul spre cea mai frumoasă zi din viața ta.

O nuntă restrânsă este foarte intimă și plăcută. Ai alături oameni pe care-i cunoști bine și care, cel mai sigur, se cunosc între ei. Distracția este garantată, iar numărul de gusturi de împăcat este la fel de mic. Poți să creezi o tematică mai puțin convențională, pentru că șansele să existe un grup conservator în alai este redusă. Vor veni doar cei care împart cu adevărat aceleași pasiuni cu tine, deci libertatea de alegere este practic infinită. Pe de altă parte, este posibil ca nunta să nu fie la fel de profitabilă precum te aștepți, iar găsitul unei locații destul de mici este dificil, pentru că majoritatea restaurantelor pentru nunți au capacități ridicate.

Pe de altă parte, o nuntă mare va aduna laolaltă oameni pe care, cel mai probabil, nici măcar tu nu îi cunoști prea bine, din fel de fel de medii socio-profesionale și cu tot felul de preferințe care trebuie satisfăcute. Libertatea de alegere este destul de limitată. În schimb, cu siguranță că vei aduna destul de mulți bani în urma unui asemenea eveniment, iar găsirea locației este mai mult decât facilă. Restaurantele se întrec în a avea capacități cât mai mari, unele putând adăposti chiar și 300 de oameni. Vei putea da mâna cu toți? Probabil că nu. Dar vei putea să începi o viață pe picior mare după asemenea nuntă.

08-09-2017 Cât de mare trebuie să fie restaurantul pentru nuntă?

Postare scrisa de hotelcoral

Organizarea nunții tale se va lovi, invariabil, de problema spinoasă a alegerii unui restaurant potrivit. Oferta este imensă, așa că ai de unde alege. De fapt, aici e posibil să fie și problema. Orașul este plin de restaurante specializate în nunți, de toate mărimile și de toate formele posibile. Capacitățile diferă, unele restaurante fiind concepute pentru nunți restrânse, altele pentru evenimente de amploare. Prima întrebare căreia trebuie să-i aduci răspuns se referă, așadar, la numărul de invitați pe care-i vei avea. Asigură-te că va exista un echilibru între suprafața disponibilă și numărul de invitați, pentru ca nunta să nu pară nici pustie, nici prea înghesuită. Confortul și atmosfera generală sunt strâns legate între ele.

Apoi, gândește-te la cum vrei să decorezi sala. Cromatica pe care o dorești trebuie să se potrivească celei deja existente în restaurantul care-ți va găzdui nunta. Nimeni nu va vărui o sală imensă doar pentru un eveniment. Din fericire, bogăția ofertei te va ajuta și aici, astfel că tematica nunții tale nu va avea de suferit. Documentează-te cu privire la cadrul potrivit pentru ceea ce este în mintea ta și atunci când se pune problema amplasării pe care o are restaurantul. Dacă te gândești la o nuntă mai apropiată de natură, este mai bine să te orientezi spre o zonă de periferie, nu spre centrul orașului.

În fine, aruncă o privire asupra meniului și află cât mai multe păreri despre personal. Nimeni nu vrea ca nunta să-i fie umbrită de personal nepoliticos. Sigur ai prieteni care se duc la nunți la fiecare sfârșit de săptămână. Cu siguranță, ei sunt cei mai mari experți în restaurante specializate în nunți și pot să-ți vorbească ore în șir despre personalul și meniul din fiecare. În cele din urmă, decizia este a ta și nimeni nu poate să te oblige să alegi un restaurant în detrimentul celuilalt. Este bine, totuși, să cauți și să asculți sfaturi, atunci când se poate.

07-09-2017 Botez de poveste la Restaurant Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Naşterea unui copil este unul  dintre cele mai frumoase momente pentru orice parinte. Tocmai de aceea, petrecerile de botez sunt incluse între evenimentele încărcate de emoţie şi de fericire pe care le poate găzdui restaurantul Coral.

Chiar dacă sunt, în general, petreceri mai restânse şi solicită o sală mai mică ca mărime, botezurile ajung în unele cazuri să rivalizeze ca amploare cu o nuntă.  Din acest motiv, la restaurant Coral îţi punem la dispoziţie 2 săli, Mignon şi Grande, care se pliază perfect evenimentului tău şi tematicii pe care o alegi.

Organizarea unui botez solicită la fel de multă implicare, dedicare si, desigur, profesionalism ca în cadrul oricărui alt eveniment. Noi ştim acest lucru şi de aceea venim mereu cu sfaturi preţioase pentru organizarea unui astfel de tip de eveniment cu o deosebită încărcătură emoţională.

 1. Alegerea sălii pentru botez reprezintă probabil primul pas, fiind cel mai important în organizarea petrecerii. Practic de aici începem să conturăm întreg evenimentul.
 2. Alegerea meniul pentru invitaţi. Acestea vor fi alese în funcţie de durata botezului. Nu uita nici de băuturile incluse care trebuie să acopere gusturile tuturor invitaţilor.
 3. Decoraţiunile pentru sala aleasă şi tematica petrecerii de botez. Petrecerea ta de botez nu ar fi aceeași fără baloane, aranjamente florale și decorațiunile potrivite! Ele îți însufletesc evenimentul și le încântă privirile invitaților. Masa de botez este importantă, fiind locul în care invitații tăi vor servi masa și vor socializa.
 4. Invitaţia pentru botez. În funcţie de tematica aleasă, puteţi alege un model de invitaţie standard sau puteţi crea unul nou. În plus, această etapă vă dă posibilitatea să vă puneţi în evidenţă şi creativitatea, putând veni cu texte originale, haioase, potrivite botezului pe care aţi ales să-l organizaţi la restaurant Coral în Iaşi.

25-08-2017 Restaurantele pentru nunți. Ce au atât de special?

Postare scrisa de hotelcoral

Față de restaurantele obișnuite, cele care vor să găzduiască nunți și alte evenimente trebuie să aibă câteva facilități în plus. Acest lucru se vede încă din arhitectura fiecărui local în parte, din modul în care este organizat și împărțit spațiul. Un restaurant care poate găzdui nunți reușite va fi mult mai spațios, dar mult mai puțin intim decât un local specializat pe servirea a la carte. Acesta va avea un ring de dans delimitat, mesele organizate undeva pe marginea acestuia, iar mobilierul este și el specific. Dacă restaurantele a la carte au mese cu 2 – 12 locuri, de obicei, restaurantele de nunți vor avea doar mese cu 7 – 10 locuri, de cele mai multe ori rotunde, pentru a putea acomoda grupuri de invitați.

Amplasarea restaurantului este și ea un factor care determină destinația lui. Nunțile sunt evenimente zgomotoase, așa că vecinii trebuie să fie puțini și departe. De aceea nu este o priveliște comună un restaurant de nunți în centrul orașului, dar nici unul a la carte undeva, la periferie. Restaurantele pentru nunți nu sunt, neapărat, cele mai estetice dintre clădiri. Ele au un scop utilitar bine definit și de aceea le vom întâlni prin fel de fel de locuri fără o mare însemnătate. Nunta este despre oameni, nu despre loc în sine.

Până la urmă, alegerea pe care o faci îți aparține. Nu este obligatoriu ca nunta să presupună o adunare de sute de invitați și nici să se desfășoare în vreun cort de la marginea orașului. Totuși, înainte de a alege, gândește-te la câți oameni vei avea, cât de zgomotoși vor fi și cum vrei să fie atmosfera generală a nunții tale. Nu există o regulă generală, bătută încuie, care să atribuie anumite caraceristici restaurantelor pentru nunți. Designul actual al acestora este rezultatul multor ani de încercări și erori repetate, așa că nu putem ști niciodată cum se vor mai inova de-a lungul timpului.

10-07-2017 Locația pentru nuntă și numărul de invitați

Postare scrisa de hotelcoral

Este foarte important să te adaptezi numărului de invitați de la nunta ta, atunci când alegi locația.

Nimeni nu vrea să vină la o nuntă și să se înghesuie, să se împiedice de mobilă sau să stea cu grijă pe ringul de dans. O locație aerisită va face oamenii să se simtă mult mai bine, așa că, indiferent de capacitatea pe care personalul locației spune că o are aceasta, este bine să mergi să vezi cu ochii tăi cum ar putea fi aranjați oamenii, astfel încât să nu se incomodeze reciproc. Bineînțeles, procesul de organizare a unei nunți implică vizitatul unei mulțimi de locații până o alegi pe cea potrivită.

De multe ori, mirii au o idee foarte clară despre locația în care vor ca nunta să aibă loc. De aceea, este important să fie, totuși, puțin maleabili. Dacă toate locațiile care se potrivesc ideii lor sunt prea mici, poate ar fi mai bine să se adapteze și să facă un compromis. Cel mai important este ca fiecare invidat să se simtă bine, chiar dacă este nevoie să schimbi puțin planurile. Toată lumea știe câte vorbe se iscă după o nuntă, așa că vei dori ca toate acestea să fie numai de bine.

Ține minte, mesele trebuie să aibă destul spațiu între ele încât chiar și cei mai corpolenți dintre invitații tăi să poată intra și ieși fără probleme, iar ringul de dans trebuie să le poată permite tuturor să se miște în voie, pentru a se bucura de niște dansuri de neuitat. A supraaglomera locația este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face, așa că noi considerăm că trebuie să acorzi foarte multă atenție acestui aspect, cu atât mai mult dacă nunta ta va avea loc într-o zi fierbinte de vară.

07-07-2017 Cu ce se diferențiază locațiile pentru nunți?

Postare scrisa de hotelcoral

La prima vedere, locațiile pentru nunți par să fie cam toate la fel: restaurante mari, spațioase, cu multe mese așezate în jurul unui ring de dans și decorate cam în același stil: cu flori, cu fețe de masă elegante, cu huse pentru scaune și… cam atât. Totuși, dacă intri puțin în detalii, vei observa că un restaurant pentru nunți este mult mai mult decât o hală ceva mai răsărită. Chiar și materialele folosite și forma localului pot face diferența când vine vorba de alegerea unui loc potrivit pentru nunta ta. Una este un restaurant decorat de mântuială, cu materiale ieftine, altceva experimentezi când locul arată ca un adevărat palat regal, unde calitatea se vede la fiecare pas.

Apoi, mărimea localului, sau, mai bine spus, felul în care este organizat spațiul, contează enorm. Nimeni nu vrea ca invitații să stea înghesuiți, să se lovească unii de alții și să aibă o stare generală de disconfort. Oamenii caută spații ample, iar un local pentru nunți care se respectă va reuși să le ofere. Este mai important, pentru un local de calitate, ca oamenii care vin acolo să se simtă în largul lor decât să fie mulți. Pentru că niște clienți mulțumiți vor aduce și pe alții, în timp ce unii care au avut o experiență neplăcută nu vor recomanda un asemenea local.

Nu în ultimul rând, personalul localului ales pentru nunta ta poate transforma un eveniment obișnuit într-un vis sau într-un coșmar, în funcție de cum se comportă. Oamenii care lucrează într-un asemenea loc trebuie să știe să se comporte cu oaspeții, să fie gazde bune, să fie discreți și să aibă grijă ca toată lumea să aibă parte de același tratament. Asemenea muncă este mult mai grea decât poate părea la prima vedere, așa că încearcă să răsplătești respectul cu respect și vei avea parte de o nuntă așa cum ți-ai dorit mereu.

 

21-06-2017 Ce spune alegerea locației pentru nuntă despre tine?

Postare scrisa de hotelcoral

Nunta este, în definitiv, un spectacol pe care tu îl pui în scenă pentru a exprima ceva despre tine, despre iubire, despre comuniune, iar publicul se compune din toți invitații tăi. Întreaga regie cade în mâinile tale și ale mirelui sau miresei tale. De la alegerea scenei la recuzită și costume, trebuie să ai grijă de fiecare amănunt, pentru ca imaginea de ansamblu să fie una coerentă care să creeze o impresie plăcută. De cele mai multe ori, totul pornește de la locația pe care o alegi, care va fi scena întregului spectacol. Cum o alegi și cum o decorezi?

Alege o amplasare care să fie comodă pentru toată lumea. În primul rând, ai grijă ca accesul la transport să fie facil. Gândește-te că, poate, ai invitați care vin de departe, din alte orașe sau chiar alte țări. Nu-i pune pe drumuri, alegând o locație prea îndepărtată de oraș. Totuși, dacă îți dorești o nuntă liniștită, poți închiria o locație aflată la periferie, înconjurată de natură. Acest element contribuie foarte mult la atmosfera generală a evenimentului, iar oamenii adoră să petreacă într-un cadru cât mai apropiat de natură. Ca să nu mai vorbim de lipsa vecinilor care ar putea fi deranjați de o petrecere zgomotoasă.

Alegerea unei locații care să corespundă ideii pe care vrei s-o transmiți, exprimarea acesteia prin decor, poate chiar și prin muzică, arată că nu ești străin de bunul gust. Până la urmă, o locație pentru nunți este doar o clădire care adăpostește facilități și servicii. Ceea ce faci cu această clădire reflectă viziunea ta asupra unei vieți fericite și propriul tău simț artistic. Secretul este creativitatea. Cu cât mai liber ești în a gândi scena pe care se va desfășura nunta ta, cu atât mai puternic va fi impactul făcut de aceasta în mințile invitaților!

12-05-2017 Negocieri intense cu locația pentru nunți

Postare scrisa de hotelcoral

Găsirea unei locații potrivite pentru nunta ta este una dintre cele mai mari provocări pe care le vei întâmpina, ca viitor mire sau viitoare mireasă. Toate se întrec în oferte care mai de care mai tentante, astfel că este foarte greu să alegi. Calitatea pe care trebuie să o aibă locația câștigătoare este, în mod clar, flexibilitatea. Multe servicii nu înseamnă, neapărat, calitatea de care ai tu nevoie pentru o noapte de vis. Modul în care acestea se combină, pentru a-ți primi invitații așa cum se cuvine, este cheia succesului oricărei nunți, astfel că dacă pachetele oferite sunt prea rigide, este posibil să trebuiască să cauți în altă parte.

Meniurile ar trebui să fie în cât mai mare măsură la alegerea ta. Sigur că bucătarii au un număr limitat de preparate pe care știu să le facă, dar modul în care acestea se îmbină ține de preferințele tale și ale invitaților tăi. Consultă-te cu ei înainte, gândește-te la tematica nunții tale, dacă există așa ceva, și convinge personalul locației să creeze meniul după specificațiile tale. Să nu cazi, totuși, în cealaltă extremă; este bine să iei în considerare sfaturile bucătarilor profesioniști. Până la urmă, este domeniul lor și, de multe ori, ei știu mai bine.

În ce privește detaliile legate de amenajare și decorațiuni, din nou trebuie ca tu să fii tare pe poziție și să obții exact ceea ce vrei. Aranjarea meselor, tema cromatică a nunții, totul trebuie să fie după voia ta și nu impus de locația pentru nunți. În fond, este vorba despre noaptea pe care ai visat-o dintotdeauna. În calitate de client, dreptul de a alege îți aparține întrutotul. Alege în cunoștință de cauză, alege flexibilitatea, iar nunta ta va fi cu adevărat una desprinsă din poveștile copilăriei!

17-04-2017 Unde se face o nuntă de vis?

Postare scrisa de hotelcoral

Răspunsul scurt la această întrebare este „oriunde”. Da, orice locație poate fi bună pentru o nuntă. Apoi

încep să apară întrebările. Cum se aude muzica? Ce fel de mâncare se servește? Cum arată
ornamentele? Unde este locația de nunți? E aproape de mijloacele de transport în comun sau chiar de
oraș? Câți invitați ai și câți invitați încap acolo? Nu în ultimul rând, va conta foarte mult și presiunea pe
care o va pune locația de nunți asupra bugetului alocat acestei zile speciale din viața ta, astfel încât variabilele vor tinde să devină copleșitor de multe.
Cum rezolvi această problemă? Ei bine, aici treama nu mai este așa de complicată. Tot ce trebuie să faci este să te simți bine. Dacă atmosfera din locația de nunți pe care o vizitezi este pe placul inimii tale, atunci sunt șanse foarte mari ca acolo să ajungi să-ți faci nunta. Sigur, este posibil ca tu să-ți dorești, neapărat, să celebrezi mult așteptatul eveniment într-un loc anume și nimic nu-ți va putea schimba opinia. Totuși, este posibil să faci parte din categoria oamenilor care sunt în căutarea unui loc pentru nuntă, caz în care vei avea de umblat din poartă în poartă o perioadă destul de îndelungată. Sfatul nostru este să ai răbdare și să pui la încercare și răbdarea personalului din fiecare loc pe care-l vizitezi. Dacă personalul își pierde cumpătul doar cu tine, atunci cum va fi în fața a o sută de invitați? Nu te sfii să întrebi, să ceri, să atingi, să guști. Gândește-te că privești trailer-ul unui film pe care vrei să-l vezi; adoptă o atitudine relaxată, pentru a putea să te concentrezi asupra tuturor detaliilor atunci când este nevoie. Vizitarea locațiilor de nunți nu trebuie să te obosească sau să pună asupra ta tensiune inutilă.

07-04-2017 Unde ne facem nunta?

Postare scrisa de hotelcoral

Locul ales pentru nunta ta depinde de o mulțime de factori, pornind de la capacitate și amplasare și terminând cu simpla lui dispoonibilitate. Multe cupluri ajung să-și celebreze nunta cu câțiva ani întârziere din cauză că toate locațiile potrivite sunt rezervate pe niște perioade imense. Data nu e așa importantă; din moment ce iubirea voastră este pentru totedauna, nu e nevoie să vă faceți griji în legătură cu o întârziere minoră. Important este să vă simțiți așa cum ați visat, așa că dacă se pot evita compromisurile, cel mai bine este să le evitați.

Problema datei fiind rezolvată, se ridică multe altele. Cadrul în care se desfășoară nunta contează mai mult decât crezi. Trebuie ca el să se împace bine cu tematica, dar și cu preferințele tale personale. Dacă-ți place natura, nu vei alege să te căsătorești în mijlocul betoanelor sau într-o locație ultramodernă, numai din beton și sticlă. Așa că vei găsi o pensiune drăguță, la marginea orașului. Ai, însă, mare grijă ca respectivul local să nu fie situat prea departe. Nimeni nu vrea să aibă probleme cu accesul în acea noapte. Să-ți trimiți soacra acasă pe jos 20 de km poate părea o poantă bună, dar e posibil să nu aibă consecințe prea plăcute asupra ta.

De cea mai mare importanță, însă, este calitatea serviciilor oferite de locația aleasă pentru nuntă. Varietatea meniului, flexibilitatea, dar și modul în care personalul se comportă cu tine contează enorm, dacă vrei ca nunta ta să fie un eveniment cu adevărat reușit. Fiecare invitat trebuie să fie mulțumit; o dispoziție morocănoasă este ceva extrem de contagios, mai ales în grupurile mari, așa că trebuie să fii deosebit de atent la preferințele tuturor, iar locația pentru nunți, la rândul său, trebuie să fie capabilă să satisfacă toate aceste deziderate.

14-03-2017 Culoarea unei nunți

Postare scrisa de hotelcoral

Amintirile tale de nuntă sunt tablouri a căror cromatică este de maximă importanță. Compunerea acesteia ține în mare parte de propriile tale preferințe și gusturi. Totuși, locația aleasă pentru găzduirea nunții tale are un rol deloc neglijabil. Cadrul natural în care se află, decorațiunile de care dispune, lumina din interior și din exterior contribuie, fiecare, în mod subtil, la compunerea acestor imagini vizuale de mare complexitate care, în timp, se vor decanta în mintea ta, devenind amintirile pe care nu le vei uita niciodată. Privește, deci, cât se poate de atent asupra tuturor detaliilor, pentru că nici nu știi care dintre ele vor ajunge să fie dominante pentru tine, mai târziu.

Comunicarea este întotdeauna cheia succesului când vine vorba de organizare. Când cauți o locație potrivită pentru nunta ta, asigură-te că întrebi despre posibilitățile cromatice, luând în calcul, în același timp, și aranjamentele florale pe care le vei avea. Totul trebuie să cadă într-o armonie cât mai plăcută privirii. Amestecurile inestetice de culori pot să creeze senzații neplăcute invitaților tăi; cine ar vrea să aibă un alai de oameni iritați din cauză că sunt cam stridente florile sau culoarea fețelor de masă nu dă foarte bine? Sunt doar amănunte, dar fac diferența când vine vorba de experiența ta.

Nu te rușina și cere să vezi toate combinațiile posibile de ornamente. Eventual, adu un aranjament floral cu tine, pentru a vedea exact cum se împacă aceste elemente. Privește în jur, la ziduri, la peisaj, la senzațiile pe care ți le creează îmbinarea tuturor acestor elemente. Vei face, cu siguranță, alegerea potrivită. Eventual vino cu cineva, cere o a doua opinie. Emoțiile pot să-ți afecteze simțul estetic sau să te facă să uiți unele întrebări pe care le aveai în minte. O domnișoară de onoare va putea să te ajute, să te susțină, să fie alături de tine!

07-03-2017 Despre fundalul pozelor tale de nuntă

Postare scrisa de hotelcoral

Știi acei oameni care văd o poză cu o mireasă zâmbitoare sau cu o domnișoară de onoare focoasă și dau câte un comentariu gen ”dar ce pată de igrasie pe peretele ăla din spate”? Aceștia sunt cârcotașii de nuntă, prezenți în orice alai, fără excepție, și care, deși nu sunt neapărat rău intenționați, pot să păteze amintirile tale la fel ca igrasia de mai sus care pătează pereții. De ei nu poți scăpa; nici nu vrei, fie că sunt amuzanți, fie că îți sunt, totuși, rude, fie că sunt rude cu soacra și… cu soacra nu te pui! Remediază, deci, problema!

Când cauți un loc de nuntă, fii cu ochii în patru. Știm, graba e mare, iar Iașul, cel puțin, e doldora de restaurante și pensiuni care se întrec în a face oferte care mai de care mai tentante. Tu, însă, trebuie să cauți inteligent. Privește dincolo de lauda de sine și aruncă-ți ochii asupra amănuntelor. Gândește-te cum arăți în rochie de mireasă și ține minte că tot ce vezi este fundalul fotografiilor tale, cadrul în care se desfășoară amintirile pe care le vei prețui toată viața. Fiecare floare, fiecare decorațiune, fiecare perete va face parte din aceste amintiri, drept pentru care atenția la detalii trebuie să fie demnă de Sherlock Holmes. Cel puțin.

În plus, din nou fă-ți un scenariu în minte: câți invitați ai? Ce suprafață are locul în care va avea loc nunta? Densitatea populației nu e greu de calculat. Vrei să pară pozele tale vederi din New York sau fotografii care să transmită liniște, bucurie, atmosferă relaxantă? Aici, gusturile sunt foarte diferse și totul ține de preferințele personale. Totuși, noi recomandăm să nu îți înghesui rudele ca într-o conservă, mai ales dacă nunta este vara. Extremele nu sunt niciodată indicate. Până la urmă, un spirit de observație ascuțit poate face diferența dintre o nuntă de basm și un fiasco total!

28-02-2017 La ce să te uiți când alegi o locație pentru nuntă?

Postare scrisa de hotelcoral

Stresul din jurul organizării unei nunți este amplificat, printre altele, și de nesiguranța găsirii unei locații propice pentru petrecerea celei mai frumoase nopți din viața ta. Sunt așa de mulți factori la care trebuie să fii atent, încât ți se pare că mai ușor este la muncă. Fiecare detaliu contribuie la construirea unei atmosfere perfecte, iar toate, bineînțeles, trebuie să fie cunoscute dinainte. Nimeni nu vrea surprize neplăcute în noaptea nunții. Din acest motiv, încă din faza de căutare, trebuie să ai în minte un set clar formulat de întrebări și de criterii.

Primul lucru asupra căruia trebuie să-ți îndrepți atenția când alegi o locație pentru nunta ta este meniul. Acesta este foarte important, mai ales pentru invitați. Dincolo de problemele de sănătate care-l pot limita, meniul este mereu un prilej de critică printre cei mai cârcotași, iar tu nu vrei ca nunta să devină subiect pentru bârfele eterne de după. Întreabă care sunt alternativele, cât de mari sunt porțiile, cum arată și ce gust are fiecare preparat. Gazdele vor fi bucuroase să-ți explice pe îndelete fiecare detaliu, pentru că e în interesul lor să-și vândă serviciile și să își laude măiestria.

Organizarea spațiului este o altă problemă care se ridică în momentul căutării unei locații pentru nuntă. Câți invitați ai? Cât de mult le place să danseze? Cu siguranță că, după câteva pahare de vin, fiecare va deveni un mic Fred Astaire și va dori să-și manifeste talentul pe ringul de dans, așa că acesta va trebui să fie foarte spațios. Totuși, nu e bine nici să cazi în extrema cealaltă, în care la mese este înghesuială, iar aspectul general al spațiului este, mai degrabă, de hală industrială decât de sală pentru nunți. Echilibrul este, întotdeauna, cea mai bună cale.

20-02-2017 Amplasarea locației de nuntă

Postare scrisa de hotelcoral

Pentru ca o nuntă să iasă cu adevărat bine, amplasamentul este esențial. Ai invitați de toate condițiile sociale, din tot felul de localități, mai apropiate sau mai îndepărtate, cu fel de fel de preferințe. Mai mult decât atât, trebuie să te gândești la specificul nunții mult mai profund decât credeai. Cât de gălăgioasă e gașca? Există o temă? Doar nu vrei o nuntă cu tema naturii să aibă loc undeva, între blocuri sau, să zicem, o nuntă… industrială, de ce nu? Să se țină în inima vre unei păduri. Aceste amănunte țin foarte mult de capacitatea ta de a planifica din avans evenimentul, dar și de felul în care îți cunoști invitații.

Multe locații pentru nunți se laudă că sunt amplasate în zone liniștite, la marginea orașului. Ei bine, e posibil ca nunta ta să tulbure liniștea zonei, pentru că deși e la marginea orașului, descoperi că, de fapt, amplasamentul este fix între cele mai impunătoare vile ale elitei locale. Și nu vrea nimeni să se trezească, în mijlocul nunții, cu elicopterele Armatei chemate de cine știe ce ștab care se simte deranjat de iubirea lui. O vizită la locația de nunți pe care o iei în considerare poate să rezolve foarte elegant această problemă.

Dacă o locație de nuntă este amplasată mai departe de zonele locuite, astfel încât lăutarii să se poată dezlănțui fără probleme, se pune problema transportului: cum aduci oamenii acolo și, mai ales, cum pleacă ei înapoi spre civilizație, pe mai multe sau mai puține cărări, la primele ore ale zilei? Prea departe de oraș înseamnă dificultăți logistice. Așadar, o idee bună este să te interesezi dacă respectiva locație dispune și de camere pentru cazare, pentru ca toată lumea să fie în siguranță și să se poată întoarce acasă în condiții cât mai bune.

17-02-2017 Unde facem nunta?

Postare scrisa de hotelcoral

Aceasta este a doua mare întrebare din viața ta. De fapt, el o întreabă dacă vrea să fie soția lui, iar ea exact de acest amănunt este interesată! Și este și logic; locația nunții este extrem de importantă. Amintirile se leagă de locuri în egală măsură în care se leagă și de persoane. Atmosfera generală este asigurată de personalul și de decorul locației pentru nunți. Pentru a alege responsabil o asemenea locație, trebuie cunoscute toate amănuntele, trebuie cunoscuți oamenii care urmează a-ți fi gazde pentru o noapte și trebuie adunate opinii de pe la cunoștințele care au mai fost la nunți organizate acolo unde te-ai  gândit tu să petreci acea noapte de vis.

În primul rând, oamenii trebuie citiți cu mare atenție. Vei dori ca personalul locației tale pentru nuntă să fie la dispoziția ta cu toată amabilitatea și să fie foarte atent la nevoile tuturor celor prezenți. Nimeni nu vrea invitați dezamăgiți, care să aibă ce critica. Sigur că nimic nu poate să fie perfect, dar ține de onoarea fiecărei locații pentru nunți în parte să ofere o servire cât mai aproape de perfecțiune și un comportament exemplar din partea angajaților săi. Nimic nu face reclamă proastă mai rău ca un personal neplăcut.

Nu în ultimul rând, cuplurile acordă o deosebită importanță aspectului general oferit de locația pentru nuntă. Bunul gust al decorațiunilor, spațiul, chiar aranjarea meselor intră sub atenta investigație a organizatorilor și a invitaților deopotrivă. Spiritul de observație al nuntașilor este incredibil de ascuțit, așa că încă un element la care trebuie să fie atente gazdele nunții tale este cel al decorațiunilor. Ele trebuie să se conformeze specificațiilor cerute de miri, dar în același timp să se îmbine armonios cu întregul, să formeze o imagine artistică foarte coerentă, pentru a putea satisface gusturile celor mai critice dintre persoane!

18-01-2017 Așteptările înalte și locațiile de nuntă

Postare scrisa de hotelcoral

 

 

 

Orice mire și orice mireasă au gânduri și vise înalte când vine vorba de locația de nuntă și nu numai. Pentru ei, totul trebuie să fie ca în poveste, pentru că asta și este nunta: începutul  celei mai frumoase povești din viața lor. Totul trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde: rochia, muzica, meniul, calitatea locației de nuntă. O pată pe perete poate să strice complet impresia unui cuplu despre un loc care, de altfel, poate să fie foarte arătos și foarte bine organizat. Niciun detaliu nu poate să fie lăsat la voia întâmplării, din moment ce perfecțiunea este cea spre care se tinde în așteptări.

Care este soluția pentru aceste mici animozități între locațiile de nuntă și oaspeți? Toată lumea trebuie să știe că nimic nu poate să atingă perfecțiunea. Da, cu toții ne putem apropia de ea; dar atâta timp cât oamenii se simt bine împreună, nici măcar nu vor observa un amănunt care a fost scăpat din vedere. Este vorba, până la urmă, de oficializarea unei iubiri și nu de o excursie la un monument istoric sau de artă. Locația pentru nunți e doar gazda care pune la dispoziția oamenilor toate mijloacele de care au nevoie pentru a se simți în largul lor.

Ceea ce se află sub atenția mirilor este, într-adevăr, structura generală după care locația pentru nunți trebuie să-și facă treaba. Ei aleg meniurile, decorațiunile,  chiar aranjarea mesei. De fapt acestea sunt elementele cele mai importante care țin de gazdă. Ele se concretizează în urma unor îndelungate discuții, așa că răbdarea și serviabilitatea personalului este de importanță crucială. Oamenii care se ocupă de locația pentru nunți sunt sufletul și personalitatea ei. Fără ei, ar fi doar niște pereți cu un acoperiș deasupra lor. Diferența dintre locațiile pentru nunți este făcută de oameni!

10-01-2017 Locația pentru nuntă: ce rămâne după?

Postare scrisa de hotelcoral

Atenția pe care o acordă cuplurile locației pentru nuntă pornește de la dorința acestora de a păstra amintiri plăcute și detaliate. Cât de multe detalii rămân în aceste amintiri? Depinde de calitatea fotografiilor, nu? Da, printre altele. Însă mai degrabă se păstrează în memorie stările avute, interacțiunile cu invitații, plăcerea simțită în acele clipe unice. Omul vine la nuntă pentru a se distra, iar locația este… spațiu. Ea trebuie, mai degrabă decât să ofere, să permită. Ceea ce este o misiune și mai dificilă decât a pune pur și simplu pe masa unor oameni fel după fel de mâncare, băutură și flori.

O locație pentru nuntă trebuie să ofere, în primul rând, libertate. Pe de o parte libertatea de mișcare, apoi libertatea de a te distra în voie fac diferența între o gazdă bună și una mai puțin bună. Un personal discret și educat poate să facă din evenimentul tău unul cu adevărat special, de remarcat nu doar pentru cei direct implicați, ci și pentru un eventual observator exterior. Oamenii chiar vor spune că la nunta ta a fost mult mai bine decât la altele, iar noi știm foarte bine cât de importante sunt aceste comparații care au loc între rude, prieteni și cunoștințe.

Mai mult decât atât, o locație pentru nuntă va trebui să ofere libertate de mișcare. Amenajarea, de exemplu, poate să ofere spațiu, dacă este făcută așa cum trebuie, sau să-l limiteze, dacă planificarea este defectuoasă. Oamenii vor să danseze la nuntă. Vor să se simtă bine. Vor să nu calce și să nu fie călcați pe picioare. După câteva pahare de vin, nuntașii nu vor să mai fie atenți la fiecare mișcare, pentru a se asigura că nu incomodează pe nimeni. Este datoria locației pentru nuntă să așeze mesele și scaunele în așa fel, încât să le permită tuturor accesul spre și dinspre ringul de dans.

07-01-2017 Tu unde îți faci nunta?

Postare scrisa de hotelcoral

Locațile pentru nuntă sunt extrem de variate. Dacă ne uităm în timp, de la strămoși până la noi, vedem că ele mereu au suferit schimbări, în funcție de cultură. Dacă ne uităm în spațiu, de la țară la țară locațiile pentru nuntă sunt diferite, adaptându-se climei, dar și nevoilor generate de fiecare tradiție în parte. Unele nații preferă clădiri solide, mari, în care să se poată aduna alaiuri imense; altele, precum românii, care celebrează, de regulă, vara, se folosesc de corturi ușor de instalat oriunde li se pare mirilor că ar fi un loc bun de petrecut. Alegerea este a lor, până la urmă, și nimeni nu oprește un cuplu de români să-și organizeze nunta într-o casă tradițională scandinavă, dacă poate face rost de așa ceva.

La fel de important precum incinta aleasă este și ambientul general. Ce se află în jurul acestei locații? Ce se vede pe fereastră? Cum este atmosfera generală din jur? Pe ce drumuri au de mers mirii și invitații pentru a ajunge acolo? Corturile sunt, din punctul acesta de vedere, niște alegeri foarte practice, putând fi mutate oriunde; vrei o nuntă în pădure? Loc de tabără se găsește! Poți avea parte de nunta visurilor tale dacă ești pasionat de natură. Iar dacă nu ești? Nicio problemă, locații de nuntă se găsesc în zilele noastre peste tot.

Ca să fii sigur că te alegi cu locația pe care o dorești cu adevărat pentru nunta ta, trebuie să ajungi să le cunoști pe toate. Să îți dai seama cum vrei să se desfășoare evenimentul, câți oameni vei aduce, care sunt și preferințele lor, iar apoi să ajungi la o soluție de compromis care cu siguranță că poate fi găsită într-un oraș ca Iașul. Mai aproape sau mai departe de centru, mai intim sau mai larg, locul ideal există și te așteaptă să te bucuri de ziua cea mai frumoasă a vieții tale.

22-12-2016 Decorațiunile pentru nuntă și locația aleasă

Postare scrisa de hotelcoral

Pentru mire, alesul decorațiunilor de nuntă este ori un calvar, ori o muncă de care cu mare noroc a scăpat. Pentru mireasă, este marea plăcere a vieții ei, dar și una dintre cele mai stresante îndeletniciri care țin de organizarea unei nunți. Oferta este enormă, iar gusturile ei, se știe, sunt greu de satisfăcut. Apoi intervine problema legată de cum se împacă decorațiunile dorite de voi cu locația pe care o alegeți pentru nuntă. Cum se potrivesc culorile? Cum se integrează în spațiu? Încape acea fântână de șampanie de cinci metri înălțime în spațiul pe care-l aveți la dispoziție?

Este nevoie de o colaborare strânsă între personalul locației pentru nunți și cei care urmează să fie personaje principale. Locația trebuie cunoscută în cele mai mici detalii, pentru a putea crea, cu ajutorul decorațiunilor, un aspect plăcut, de bun gust, și o atmosferă primitoare. O locație care folosește o cromatică pastelată, naturală și nu foarte stridentă este ideală, pentru că se pretează la numeroase idei creative în ce privește decorarea. Sigur, o locație care este de la început foarte colorată va avea avantajele ei, permițând mirilor o libertate mult mai mare în alegerea unui stil mai extravagant.

În cele din urmă, primează doar dorințele și gusturile celor care organizează nunta. O sinergie între aspectul locației și aspectul decorațiunilor este întotdeauna dezirabilă, iar ea poate fi asigurată atât prin complementaritate, cât și prin contrast. Doar imaginația limitează întreaga simfonie vizuală pe care o vei crea pentru nunta ta, iar propriile tale preferințe sunt cele care dictează atmosfera generală și conceptul întregului eveniment. Atâta timp cât te simți bine alături de invitații tăi, orice alegere ai face este frumoasă și corectă, așa că nu există motive să consideri decorațiunile de nuntă ca fiind încă o sursă de stress inutil.

15-12-2016 Farmecul locației potrivite pentru nunta ta

Postare scrisa de hotelcoral

Poveștile se termină cu nunți. E ca o regulă nescrisă a celor scrise! Pentru noi, poveștile încep cu o nuntă; iar orice poveste pornește de la oameni și locuri. Doi oameni se iubesc și vor ca toată lumea să știe asta. Aleg să-și adune alaiul pentru a sărbători și pentru a arăta ce înseamnă unul pentru celălalt și cât de mult își doresc ca viețile lor să fie, dintr-o zi ce va să aibă însemnătatea cea mai mare, una singură. Cei doi caută locul ideal în care să-și proclame uniunea. Acest loc trebuie să fie și pe placul lor, dar și pe-al celor prezenți.

Ce-i de făcut? Mirii iubesc natura, dar oare ea vrea să fie blândă în ziua lor cea mai frumoasă? Un adăpost aproape de un peisaj de basm ar fi minunat! Împodobit cu panglici, cu flori și cu zâmbetele tuturor, locul se umple de viață deîndată ce oamenii se adună spre a se veseli împreună. Care-i rolul pe care-l joacă acest loc? Oferă acea atmosferă de veselie generală, e însăși gazda tăcută a întregii nunți, a întregului alai. Este spațiul în care toți își găsesc loc să se-ntindă la vorbă, să danseze, să se ospăteze, să se desfete de frumusețea celor doi miri.

Aproape de casă, dar departe de lume, nunta este un act intim, o declarație de iubire care trebuie auzită doar de cei aleși. Ei trebuie să ajungă cu ușurință să vadă, să audă, să fie împreună, uitând în același timp de agitația de zi cu zi. Trebuie să fie liberi, asemeni iubirii pe care o sărbătoresc. Cine are nevoie de vecini curioși sau năbădăioși într-o zi atât de frumoasă? Locația pentru nunți este acea carte goală în care încep a se așterne cuvintele poveștii ce începe acolo și nu se termină niciodată.

07-12-2016 Cum colaborezi cu o locație pentru nunți?

Postare scrisa de hotelcoral

Când te apuci de pregătit o nuntă, aduni o bibliotecă întreagă de pliante, mostre și alte materiale promoționale care te asaltează și te îmbie cu fel de fel de oferte atrăgătoare, în așa măsură, încât nu mai reușești să faci distincția între acea hală industrială cu ecou din fundul pământului și cea mai elegantă și selectă locație în care nici regina Marii Britanii n-ar avea bani să pună piciorul. Ce faci? Cum alegi? Cel mai bine, vorbești direct cu oamenii. Sigur că la târgurile de nunți vei vedea numai părțile frumoase, cele mai regizate aranjamente, servicii care-ți iau ochii. Dar cum stă treaba în teren?

Cel mai bine iei contact cu o locație pentru nunți mergând acolo, cunoscând oamenii care lucraeză acolo, poate chiar pe proprietari. Afli mai multe despre posibila ta alegere simțind pe propria piele atmosfera de acolo, de la mirosul ambiental la aspectul general, la curățenie, la împrejurimi. Degeaba locația este ideală pentru nunta ta, dacă se află la zeci de km de oraș, iar invitații au probleme reale în a ajunge acolo. Degeaba este aproape, dacă praful de pe scaune este de trei degete. Degeaba este și aproape, arată și bine, are și atmosferă dacă personalul nu se poată cu tine așa cum se cuvine.

După cum vezi, există o cantitate imensă de informații de cules despre o locație pentru nunți; informații care din materialele promoționale mult mai greu vor reieși. Ține minte că perfecțiunea nu există. Putem doar să ne apropiem de ea și să ne mulăm cât mai bine pe nevoile tale. Considerăm că am avut succes în momentul în care toată lumea este fericită cu ceea ce se întâmplă și ceea ce se oferă, în ciuda inevitabilelor mici scăpări. Nu te teme să vorbești cu oamenii, să lauzi ce e de lăudat și să critici constructiv, iar totul va fi bine!

21-11-2016 Locația potrivită pentru nunta ta

Postare scrisa de hotelcoral

Dintre toate locațiile pentru nunți din Iași, fiecare cu specificul său, va trebui să alegi una care să corespundă tuturor cerințelor tale. Știm că cerințele sunt multe și foarte bine definite în mintea ta. Te gândești la dimensiune, la ornamente, la modul în care vei interacționa cu personalul. Până și detalii precum acustica influențează alegerea finală, așa că locația în care va avea loc evenimentul există gata creată în mintea ta. Este dificil să atingi absolut toate punctele de pe listă, așa că ambele părți ale acestei negocieri care se poate dovedi extrem de anevoioasă vor trebui să facă anumite compromisuri pentru a putea ajunge la un punct comun.

În primul rând, gândește-te la perioada în care va avea loc nunta ta. Dacă este în mijlocul verii, poți să o faci în aer liber sau într-un cort. Dacă ai planificat să o organizezi primăvara sau toamna, când vremea are mari șanse să nu fie de pareta ta, va trebui, totuși, să te gândești la o locație închisă, pentru că nimeni nu dorește să vadă un ”thrash the dress” general înainte de momentul potrivit acestui amuzant ritual. Ca să nu mai spunem că doar mireasa ar trebui să-și distrugă rochia, nu și Mătușa Lenuța venită cu greu de prin județul Sălaj, principala furnizoare de pălincă adevărată.

Dimensiunea spațiului și versatilitatea sa intră și ele în discuție. Câți invitați ai? Vrei să risipești 50 de oameni pe un ring de dans cât un hangar? Nu, pentru că la telefon pot vorbi între ei și din fotoliu, nu trebuie să se deplaseze până la locația ta de nuntă pentru acest lucru. De asemenea, nici înghesuială nu-și dorește nimeni la nuntă. Pentru asta exista mall-uri sau autobuze, de care, credeți-ne pe cuvânt, toată lumea este sătulă. Invitații trebuie să se simtă cât mai bine, așa că gândește-te bine la ce densitate a populației poți avea la nuntă, astfel încât să se poată mânca fără coate în coaste și dansa fără (prea multe degete strivite)!

18-11-2016 Locația și distracția, secretele unei nunți reușite

Postare scrisa de hotelcoral

Coral 3Locația aleasă pentru nuntă este, de fapt, cadrul în care se petrece primul capitol al poveștii tale alături de persoana iubită. Acel ”a fost odată” trebuie să-și găsească loc într-un spațiu confortabil, acel punct de plecare în viață care își oferă tot bagajul emoțional de care ai nevoie pentru întreaga ta poveste, până la sfârșitul ei. Îți dorești ca toți invitații să țină minte că au fost la nunta ta și că s-au distrat bine, că au plâns și au râs alături de tine, că au dansat pe muzica aceea care te mișcă și pe tine cel mai mult. Toate fragmentele acestea de amintire pornesc dintr-un spațiu ales cu grijă.

Locația pentru nuntă este responsabilă cu asamblarea tuturor elementelor care compun amintirea colectivă a întregului alai. Ea pune laolaltă oamenii, strângându-i sub același acoperiș, ea face muzica să sune așa cum trebuie, prin acustică, ea se transformă pentru fiecare nuntă în sălașul dorit de miri. Dacă e ușor? Nu, dar merită fiecare efort să vezi cum oamenii care au avut încredere în tine și în capacitățile tale îți apreciază munca; înseamnă că locația pentru nunți a reușit să își facă treaba cu bine.

Distracția de la nuntă nu este completă dacă locația nu este potrivită; dacă e prea mică sau prea mare, dacă acustica este proastă, dacă oamenii stau prea înghesuiți, deja chimia dintre oameni nu mai funcționează și încep să apară mici tensiuni, mici dezamăgiri care știrbesc acea impresie care trebuie să fie cât mai aproape de perfecțiune. Ba mai și încep să compare nunțile între ele și să-ți spună parcă din priviri, că la nunta altuia a fost mai bine! Vezi tu, pe locația pentru nunți care foarte multă responsabilitate, de unde se naște și nevoia pentru o atenție la detalii mult sporită.

15-11-2016 Avantajele unei locații de nunți izolate

Postare scrisa de hotelcoral

Ce să caute liniștea într-o locație pentru nunți, te întrebi? Cum să NU fie liniște, ar trebui să fie adevărata problemă. Sigur că nu ne referim la alai, care are datoria să fie gălăgios. Ne referim la împrejurimi, care trebuie să fie cât se poate de primitoare cu nuntașii. Nimeni nu are nevoie de cenzură din partea vecinillor supărați pe bucuria mirilor și nimeni nu trebuie să fie dator să pună batista pe țambal, la propriu, de dragul somnului cel dulce al vecinilor; care, la drept vorbind, trebuie respectat. Cel mai bine este, așadar, ca locația de nunți să nu aibă vecini deloc sau să-i aibă, dar foarte departe.

Când alegi o locație de nuntă ceva mai izolată, într-adevăr, pot apărea mici probleme de logistică, legate de transportul invitaților. Acesta este, însă, doar un mic inconvenient, când te gândești că nunta se poate transforma într-un fel de vacanță, departe de agitație, departe de oameni, departe de tot ce înseamnă priviri indiscrete aruncate peste gard. Tu și cei dragi sunteți liberi să petreceți așa cum vă place, fără să vă judece nimeni, fără să se lege nimeni de muzică, de costume, de orice. O locație de nunți retrasă este garanția libertății depline.

Revenind la problemele pe care depărtarea de centrul orașului le ridică, acestea nici nu sunt chiar insurmontabile; locațiile de nunți aflate în zone retrase dispun de camere pentru cazare, astfel că nu este nimeni obligat să meargă kilometri întregi pe jos sau cu taxiul, la ore târzii ale nopții sau timpurii ale dimineții. Aceste locații de nunți sunt și bine aprovizionate, așa că dacă se termină, Doamne ferește, băutura, nu ai de mers până la cel mai apropiat magazin de la 10 km de locație. Avantajele chiar sunt mai numeroase ca dezavantajele în asemenea situații.

07-11-2016 Locația și distracția, secretele unei nunți reușite

Postare scrisa de hotelcoral

Locația aleasă pentru nuntă este, de fapt, cadrul în care se petrece primul capitol al poveștii tale alături de persoana iubită. Acel ”a fost odată” trebuie să-și găsească loc într-un spațiu confortabil, acel punct de plecare în viață care își oferă tot bagajul emoțional de care ai nevoie pentru întreaga ta poveste, până la sfârșitul ei. Îți dorești ca toți invitații să țină minte că au fost la nunta ta și că s-au distrat bine, că au plâns și au râs alături de tine, că au dansat pe muzica aceea care te mișcă și pe tine cel mai mult. Toate fragmentele acestea de amintire pornesc dintr-un spațiu ales cu grijă.

Locația pentru nuntă este responsabilă cu asamblarea tuturor elementelor care compun amintirea colectivă a întregului alai. Ea pune laolaltă oamenii, strângându-i sub același acoperiș, ea face muzica să sune așa cum trebuie, prin acustică, ea se transformă pentru fiecare nuntă în sălașul dorit de miri. Dacă e ușor? Nu, dar merită fiecare efort să vezi cum oamenii care au avut încredere în tine și în capacitățile tale îți apreciază munca; înseamnă că locația pentru nunți a reușit să își facă treaba cu bine.

Distracția de la nuntă nu este completă dacă locația nu este potrivită; dacă e prea mică sau prea mare, dacă acustica este proastă, dacă oamenii stau prea înghesuiți, deja chimia dintre oameni nu mai funcționează și încep să apară mici tensiuni, mici dezamăgiri care știrbesc acea impresie care trebuie să fie cât mai aproape de perfecțiune. Ba mai și încep să compare nunțile între ele și să-ți spună parcă din priviri, că la nunta altuia a fost mai bine! Vezi tu, pe locația pentru nunți care foarte multă responsabilitate, de unde se naște și nevoia pentru o atenție la detalii mult sporită.

28-10-2016 Arta de a fi o locație pentru nunți agreabilă

Postare scrisa de hotelcoral

coral-3Pentru ca o locație pentru nunți să atragă oaspeți, trebuie să se delimiteze de celelalte prin ceva anume, prin propria ei personalitate, mai bine zis. De la cromatică la modul în care locația pentru nunți organizată, ca spațiu, toate detaliile, alăturate, ajung să construiască această personalitate, acest aer general care poartă în el trăirile celor care aleg să își petreacă nopțile cele mai importante din viață în această locație. Dincolo de un personal profesionist care să fie capabil să administreze toate aceste amănunte, este nevoie de coordonare, de coerență în stil; totul este un proces de creație a unei opere de artă.

Ca orice formă de artă, contribuția locației pentru nunți la buna dispoziție a oaspeților este orientată către aceștia din urmă. Ei sunt consmatorii de artă care extrag din ea bucurie, plăcere, sentimente mai simple sau mai complexe. În general, reușita artei create de locația pentru nunți se traduce în starea aceea generală de bine, de confort, pe care oamenii o simt în momentul în care o vizitează. Pentru această stare, pentru construcția ei în sufletele nuntașilor, luptă orice locație de nunți și nu spune nimeni că doar unele reușesc și altele nu; depinde foarte mult și de oaspeți.

Din punctul de vedere al locației pentru nunți, mereu vor exista oameni care să găsească atmosfera specifică ei plăcută. Adevăratul succes apare atunci când categoriile de oameni care găsesc spațiul agreabil sunt cât mai numeroase, nu doar pentru supraviețuirea afacerii, ci și pentru a constitui un grup larg de persoane care sunt unite de aceeași plăcere simțită în timpul nunții. De fapt, nunta este cea care are de câștigat; mirii asta își doresc: ca oamenii diferiți invitați acolo să se simtă cât mai bine, în număr cât mai mare; să nu existe mulți cârcotași, iar și cei care există să recunoască faptul că le-au și plăcut lucruri.

15-10-2016 Ce este o locație pentru nunți?

Postare scrisa de hotelcoral

coral-2-1Orașul Iași este plin de locații pentru nunți: pensiuni, săli, hoteluri, restaurante, de tot felul, care se întrec în a oferi oamenilor ceea ce au mai bun pentru a le creea acea atmosferă mult dorită. De ce? Pentru că oamenii sunt foarte implicați atunci când vine vorba de propria lor nuntă. Oferta este variată, așa că doar cei mai buni pot supraviețui pe piață. Cum ajungi printre cei mai buni, te întrebi? Oferind servicii variate și, mai ales, adaptabilitate. Satisfacția clienților unei locații pentru nunți depinde foarte mult de măsura în care visele lor pot fi transpuse în realitate.

Locațiile pentru nunță au un farmec aparte tocmai pentru că transpun în fapte concrete ceea ce doresc mirii să vadă; atmosfera de care se visează înconjurați în ziua lor cea mai importantă. Cu mare atenție la detaliu, ne achităm de obligația morală de a asculta dorințele celor care doresc să ne calce pragul, tocmai pentru că și noi, la rândul nostru, ne dorim să vedem că oamenilor chiar li se formează cele mai frumoase amintiri posibile. Nunta este doar una, așa considerăm noi cel puțin; avem doar o șansă de a te impresiona. Vezi, deci, de ce este foate important să o facem corect din prima.

Încercăm și reușim să ne facem remarcați prin această adaptabilitate, să ne facem memorabili ca o locație de nunți menționată de întreg alaiul. Oricâtă reclamă și-ar face o locație de nunți pe toate canalele, tot viul grai al celor care vin și văd cu ochii lor este cel mai bun mijloc de a propaga un mesaj. Și ce critic mai bun poate exista pentru o locație de nunți, decât însuși nuntajul? El va vedea detalii pe care poate nici măcar noi nu le-am observat din prima, așa că nu putem fi decât recunoscători pentru orice formă de feedback din partea celor care ne vizitează!

05-10-2016 Locația pentru nuntă, o colecție de oameni dedicați!

Postare scrisa de hotelcoral

coral-1

Locația ta pentru nuntă este leagănul amintirilor celor mai frumoase, concentrate pe durata unei nopți care n-are voie să fie decât perfectă. Alături de tine trebuie să fie o echipă de profesioniști, gata oricând să dea ascultare sfaturilor tale în materie de tot ce înseamnă organizare. Până și mesele trebuie așezate după un set complicat de criterii, ceea ce face munca de a organiza locația de nunți conform nevoilor tale cu atât mai dificilă. Asta nu înseamnă că trebuie să disperi. Dimpotrivă, a avea încredere în cei care se ocupă de locația ta de nuntă este crucial. Ei sunt cei care construiesc cadrul nopții tale magice.

Odată ornată în cele mai mici detalii, locația de nunți este gata să te găzduiască. Sigur, sonorizarea trebuie să fie la cele mai înalte standarde (deci fără ecou, în caz că la asta te așteptai), florile să fie bine îngrijite, temperatura să nu fie nici prea scăzută, nici prea ridicată… Munca nu se termină niciodată. Înțelegi de ce e nevoie să fii atent nu doar la detaliile arhitectonice și la cromatică atunci când alegi o locație pentru nunți? Oamenii de acolo sunt de fapt cei care au în grija lor toate detaliile care fac diferența între un succes și un fiasco.

Reușita evenimentului tău depinde, în mare parte, de devotamentul oamenilor care sunt în spatele locației pentru nuntă. Problemele tale nu trebuie să fie decât de natură geografică. Nimeni nu își dorește să aibă pe umeri toată responsabilitatea organizării propriului eveniment. Tu trebuie să te bucuri de el, nu să-l regizezi; nu regizorul este cel care trebuie să se bucure de film, ci publicul. În cazul unei locații pentru nunți, este treaba ei să fie regizor, iar a ta să fi publicul care va simți toată emoția creației.

30-09-2016 Locația pentru nunți, o chestiune de timp!

Postare scrisa de hotelcoral

coral-1O locație pentru nunți trebuie aleasă din timp. Nu doar că este dificil de găsit loc liber din cauza aglomerației, dar în mintea celor care vor să organizeze un asemenea eveniment există foarte clar întipărite o serie de criterii fără a căror îndeplinire ziua cea mare va fi un fiasco. Cel puțin, printre emoții și nerăbdare, lucrurile așa par a sta. O locație pentru nunți nu este doar un spațiu delimitat de patru pereți și acoperit cu mese multe și un ring de dans. Este spațiul în care urmează să creezi o serie de amintiri care trebuie să fie cele mai frumoase din viața ta.
Pentru a atinge acest ideal, simți nevoia să inspectezi cu mare atenție fiecare locație de nunți pe care o iei în calcul. Culorile, versatilitatea, posibilitățile de decor, dar și împrejurimile spațiului ales joacă un rol determinant în alegerea pe care o faci. Îți dorești ca spațiul să arate exact cum vrei tu, dar ai nevoie și de o amplasare bună: nici chiar în miezul orașului, pentru că la nuntă se lasă cu chiuit, dar nici prea departe, pentru că nimeni nu vrea să bată drumuri și șapte poteci la ore ciudate, când se sparge petrecerea.
În fine, o locație de nuntă trebuie să aibă o capacitate suficient de mare pentru evenimentele ample, dar să poată deveni intimă și plăcută, în caz că îți dorești un număr mic de invitați. Aici intră în ecuație și versatilitatea. Locația ideală de nunți este adaptabilă, eventual dispune de pereți mobili care pot fi instalați în așa fel încât să obții un raport plăcut între numărul de persoane și suprafața pe care o folosești. Deja este evident de ce planificarea unei nunți se poate întinde pe parcursul câtorva ani, fiind de preferat să amâni ziua cea mare, doar pentru a putea să o petreci în ambianța pe care o cauți.

25-09-2016 Dă personalitate nunții tale!

Postare scrisa de hotelcoral

coral-2

Locația pentru nuntă este cea care dă personalitate evenimentului tău. O zi care ar trebui să fie unică în viață trebuie să fie regizată până în cele mai mici detalii, astfel încât să vorbească despre tine, să spună povestea ta, astfel încât să nu trebuiască să o faci tu. Culorile tale preferate fac parte din decorul unei nunți perfecte, iar modul în care invitații tăi se pot mișca și interacționa spune, de asemenea, foarte multe despre cei care organizează evenimentul. Locația pentru nunți este responsabilă de toate aceste amănunte, care pornesc de la formă și mărime și se încheie cu florile de pe masă, din buchetul miresei, din alte decorațiuni.
O locație pentru nunți care se respectă permite mirilor să o inspecteze și să o transforme după propriul gust. Ea terbuie să fie adaptabilă, iar oamenii dornici să ajute organizatorii cu tot ce se poate, pentru ca evenimentul lor chiar să fie unul pe placul tuturor invitaților și să se diferențieze de altele similare; într-o zi obișnuită de sâmbătă, sunt zeci, poate chiar sute de nunți. Nu trebuie să fie două la fel, pentru că nu există doi oameni sau două cupluri la fel. Evident, locația pentru nunți trebuie să dispună de un personal atent la nevoile organizatorului, iar posibilitățile sunt nesfârșite.
Ambianța în care se află locația pentru nunți este la fel de importantă ca spațiul interior în sine. Doi miri pasionați de natură nu vor accepta să organizeze o nuntă în mijlocul orașului, astfel că amplasarea joacă un rol crucial pe lista criteriilor de selecție a unei locații pentru nuntă. Tranziția dintre spațiul exterior și ce interior trebuie să se facă și ea cât mai lin, astfel că nevoia de adaptare merge și mai departe, căutând să obțină o armonie între împrejurimi, locația de nuntă în sine și dorințele organizatorilor.

30-08-2016 Locația pentru nuntă, sursa bunei dispoziții generale

Postare scrisa de hotelcoral

Hotel Coral Iasi

Hotel Coral Iasi

Oamenii care vin la o nuntă vor fi influențați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, de la muzică și mâncare până la amănuntele care la prima vedere par nesemnificative. Atmosfera generală din jurul evenimentului tău depinde enorm de mult de locația pentru nuntă pe care o alegi și de modul în care știi să o aranjezi, pentru a satisface pretențiile invitațiilor, dar și pentru a te simți în largul tău. Totul este, în definitiv, o soluție de compromis pe care ajungi să o aplici pentru ca toată lumea să plece cât mai mulțumită. Aici, creativitatea și răbdarea ta sunt puse la grele cazne.
Locația pentru nuntă trebuie să permită libertate de exprimare pentru miri. Aranjarea meselor, un detaliu ce pare lipsit de prea mare relevanță, capătă o importanță enormă atunci când invitații vor începe să socializeze. La fel, spațiul pentru dans trebuie să permită oamenilor să se desfășoare în voie, fără a se lovi de alți oameni sau de mobilă. Nu mai vorbim despre decorațiuni, care trebuie să fie în cât mai bună armonie cu mesajul pe care vrei să-l transmiți, cu tematica și cu propria ta stare. Este de înțeles de ce o locație pentru nunți trebuie să se poată mereu adapta.
Nu în ultimul rând, dimensiunea spațiului ales de tine pentru nuntă este foarte important de luat în considerare. În funcție de numărul de invitați, un loc prea mic poate fi înghesuit, în timp ce un spațiu mult prea amplu poate crea o stare neplăcută, de gol, celor prezenți. În plus, costurile cresc inutil dacă alegi o locație de nunți mult mai mare decât ai nevoie. Drept urmare, trebuie să te afli într-o continuă colaborare cu perechea ta, dar și cu locația de nunți cu care dorești să semnezi un contract, astfel încât să o poți exploata la întregul ei potențial.

20-08-2016 Organizarea unei nunți, mai mult decât căutatul unei ...

Postare scrisa de hotelcoral

Coral 1

Dată găsită o locație pentru nuntă, trebuie ca ea să fie umplută cu decorațiuni și invitați, trebuie concepute meniurile, aranjamentele florale… Cine se ocupă de așa ceva știe ce îneamnă stressul. Și cele mai organizate minți capitulează de multe ori în fața efortului de a satisface un număr cât mai mare dintre invitați, spre a evita bârfele neplăcute de după nuntă. Sigur că ele nu vor lipsi niciodată, dar interesul tău este să fie cât mai puține și să nu distrugă atmosfera pe care cu atâta strădanie ai încercat să o creezi pentru cei dragi ție.

Sfatul pe care Hotel Coral îl oferă celor care se străduiesc să organizeze nunta perfectă este în acord cu atmosfera generală din această locație pentru nunți din Iași: să fie calmi, liniștiți, și să se gândească la faptul că în primul rând această zi este a lor. Mirii sunt cei care trebuie să transmită un mesaj al iubirii către invitați, iar criticile sunt oricum inevitabile, pentru că fiecare om este un individ cu gusturi proprii și cu idei proprii despre cum ar trebui să arate o nuntă. Individualitatea este dată tocmai de specificul ales de miri și nu de încercarea de a împăca pe toată lumea.

O locație pentru nunți care se respectă este suficient de flexibilă pentru a lăsa creativității organizatorilor o libertate cât mai largă. Cromatica, modelele decorațiunilor și meniurile trebuie să fie cât mai personalizabile, ca să nu semene cu cele de la alte evenimente la care invitații au mai fost prezenți. Altfel, nunta ta nu va rămâne foarte clar în amintirea lor și nici în a ta. Originalitatea este foarte prețuită la Hotel Coral, așa că ceea ce facem este să te eliberăm de cât mai multe corvoade, pentru ca tu să te poți bucura așa cum meriți de ziua ta cea mai frumoasă.

29-07-2016 Hotel Restaurant Coral, poarta spre lume a celui mic

Postare scrisa de coral

Coral2Botezul unui copil este aproape la fel de serios ca nunta mai dinanite. E nevoie de o locație pentru evenimente unde cel mic să se simtă confortabil, în care să nu se sperie și în care toți cei dragi ție și lui să poată să se adune pentru a sărbători evenimentul. Hotel Coral nu doar că este locația de evenimente care oferă intimitate și discreție pentru tine și invitații tăi, dar dispune și de un loc de joacă în aer liber pentru cei mici, unde ei se pot simți bine sub atenta noastră supraveghere, pentru ca tu să poți sărbători în voie evenimentul tău.

În căutarea unei locații pentru evenimente, trebuie să ții cont de o mulțime de factori, iar la Hotel Retaurant Coral experiența ne-a arătat cum să îndeplinim criteriile tale cele mai exigente. Sălle noastre versatile, încăpătoare sau intime, după preferințe, camerele confortabile, comode, cu mult bun gust decorate, meniurile atent gătite, rafinate și gustoase, toate fac din Hotel Restaurant Coral una dintre locațiile pentru evenimente preferate ale ieșenilor. Amplasarea noastră, la o distanță numai bună de oraș ca să se poată și ajunge ușor, dar să fie și într-un ambient liniștit, face parte din brand-ul Hotel Restaurant Coral.

În organizarea evenimentelor tale, Hotel Restaurant Coral se oferă să fie locația aleasă pentru atenția la amănunte și pentru bunul gust pe care-l afișează la tot pasul. Serviciu discret, rapid și de calitate, meniuri diversificate, pe placul oricui, posibilitatea de cazare și atmosfera prietenoasă, dar elegantă de la Hotel Restaurant Coral te vor convinge cu siguranță să îl iei în considerare ca locație pentru evenimentul tău. Ceea ce contează pentru noi este ca, la sfârșitul petrecerii, toată lumea să se întoarcă acasă fericită, cu zâmbetul pe buze și, mai ales, să rămână cu amintiri frumoase și trainice de la zilele cele mai importante.

24-07-2016 Decorul locației de nuntă, eternul măr al discordiei

Postare scrisa de hotelcoral

Coral3 (2)Cuplurile care-și planifică nunta se confruntă, invariabil, cu problema aspectului locației de evenimente, amănuntele fiind cele care declanșează tensiuni între parteneri. Fiecare manifestă perferințe diferite în materie de cromatică, formă și amlpasare a decorațiunilor. Unii doresc o locație de evenimente liberă  și aerisită, alții preferă un decor mai amplu, mai încărcat. Nu există rguli stricte în materie de ornament pentru locația de nuntă, așa că posibilitățile sunt nelimitate. Comunicarea este, în mod ideal, soluția pentru toate aceste neajunsuri, atâta timp cât se poate ajunge la o soluție de compromis, care să mulțumească părțile implicate.

Totuși, ar fi un nonsubiect decorația locației de evenimente dacă s-ar afla doar în ograda mirilor. Trebuie ținut cont și de invitați, de prefernțele lor, de modul în care se manifestă atunci când ceva nu le este pe plac. Bârfele de după nuntă sunt inevitabile, astfel că decorarea locației ajunge să depindă de un număr mult prea mare de persoane. Cel mai indicat este să se aleagă elemente neutre, discrete, care să îmbogățească atmosfera fără a acapara cu totul privirile celor prezenți la eveniment. Ideal ar fi nici să nu observe cineva toate detaliile care creează atâtea fricțiuni inutile.

Până la urmă, cel mai important este ca nunta să fie o ocazie specială, unde oamenii să se distreze cum pot ei mai bine. Organizarea se poate face și fără stress, dacă problemele de tipul decorării locației de nunți ar fi tratate cu umor și cu atâta atenție câtă li se cuvine, în niciun caz mai multă decât este cazul. Preluarea unor sfaturi din revistele și site-urile de specialitate, acceptarea sugestiilor și menținerea decorului în limitele discreției și bunului gust sunt pași bine de urmat în organizarea unei nunți. Astfel, veți putea fi relaxați în ziua cea mare și nu veți pierde noaptea analizând fiecare floare și fiecare șervețel.

11-07-2016 Hotel Restaurant Coral Iași primește orice oaspete cu ...

Postare scrisa de hotelcoral

Coral 1Hotel Restaurant Coral din Iași oferă ceea ce puține locații pentru organizarea evenimentelor s-au gândit să aibă: intimitate, fără a fi departe de oraș. Este adevărat, nimeni nu vrea ca locația de nuntă să îi fie zguduită de traficul greu al Iașului, dar o prea mare distanță față de centru poate crea disconfort. De la nuntă nu vrea nimeni să se întoarcă acasă pe un drum prea lung. La Hotel Restaurant Coral, dacă, totuși, casa ta e prea departe, tot nu e nevoie să strâmbi din nas, pentru că ciorba de potroace e din partea casei. Da, poți rămâne peste noapte, că doar nunta durează mai mult de-o zi!

Tinerii care au ales să-și lege viețile la Hotel Restaurant Coral au fost de acord că locul este foarte bine amenajat, iar servirea și meniurile sunt de o calitate excepțională. Cum putem obține asemenea performanță? Nu este greu, dacă ai personal foarte bine calificat și dacă știi ce vor oaspeții tăi. Hotel Restaurant Coral este o locație de evenimente unde accentul cade asupra satisfacției oaspeților. Privim în ochii fiecărui om care ne trece pragul, pentru a ne sigura că înțelegem cât mai bine cerințele lui.

La Hotel Restaurant Coral, evenimentele personale sau petrecerile corporate devin amintiri pe care nu le vei uita cu ușurință. De fapt, petreceri de pomină, totuși scăldate într-o atmosferă rafinată, rămân intacte în mintea celor care participă la ele. Asta ne și dorim, să nu reprezentăm doar niște pereți cu mese și scaune între ei. Sălile noastre sunt decorate de artiști talentați, astfel încât privirea nuntașilor să fie încântată la fiecare pas. Ele au și o acustică potrivită evenimentelor cu muzică live. Formația ta preferată va putea să se exprime în voie, fără a se pierde nimic din experiența ta la Hotel Restaurant Coral. Cel mai important este ca evenimentul să fie reușit, iar buna ta dispoziție să nu fie afectată de nimic. Libertatea, intimitatea și compania celor dragi, alături de micul ajutor pe care ți-l dăm, sub forma unui climat cât se poate e plăcut și primitor.

21-06-2016 La Coral, ciorba de a doua zi e din partea casei!

Postare scrisa de hotelcoral

slider-coral2Nunta îi obosește pe meseni mai ceva ca munca, semn că evenimentul a reușit și mirii vor fi veseli toată viața. La Restaurant Coral, amplasat într-o zonă liniștită a Iașului, distracția se poate delănțui oricât de mult! Tradiția cere ca la nuntă vinul să curgă valuri, mâncarea să fie pe săturate, rachiul s-o însoțească asemeni unui bun tovarăș de drum, iar iubirea să fie sărbătorită cu strigături. Nunta românească se lasă cu beție, iar beția dă mahmureli a doua zi.

Restaurant Coral vine în întâmpinarea ieșeanului chefliu și mahmur, oferind din partea casei tradiționala ciorbă de potroace! Pentru că după nuntă trebuie să te-ntorci la activitatea zilnică, ai nevoie să îți reîncarci repede bateriile și să scapi de efectele mai puțin plăcute ale distracției de la sfârșit de săptămână. Rețeta tradițională se acrește neapărat cu zeamă de varză, care, se știe, pune mintea pe roate deîndată!

Bucătarii de la Coral sunt renumiți în tot așul pentru mâncărurile lor pline de savoare, care și pe cei mai gurmanzi dintre gurmanzi îi mulțumesc. Restaurantul nostru ține la tradiție și la oaspeți săi, așa că ciorba de a doua zi va fi cadoul de nuntă oferit ție și alaiului tău. Nu merită nimeni să bolească după o nuntă atât de frumoasă ca a ta, așa că profită acum de ofertă. Rezervă-ți restaurantul Coral și beneficiezi automat de ciorba de a doua zi, din partea casei!

17-06-2016 Hotel Restaurant Coral, adaptat oricăror cerințe.

Postare scrisa de hotelcoral

Coral 3La Hotel Restaurant Coral, ne gândim la flexibilitate și la nevoile variate ale oaspeților noștri. A organiza evenimente presupune luarea în calcul a unor amănunte ce par copleșitoare la prima vedere. Din acest motiv, punem la dispoziția clienților noștri trei săli de evenimente, personale sau corporate, care pot fi unite într-una singură, dacă petrecerea este mare și invitații sunt mulți. Știm că pentru nunți memorabile este nevoie de spațiu, așa că sălile noastre sunt cât se poate de generoase.

Sala Grande este cea mai mare pe care o avem, singură putând primi până 150 de persoane. Poate păera puțin, dar ne-am gândit și la faptul că o nuntă fără hore și alte dansuri nu prea mai este nuntă. Un ring de dans încăpător este o necesitate, mai ales când petrecerea se încinge, iar cei prezenți nu vor decât să se distreze!

Și pentru cele mai restrânse evenimente, cu oameni dragi ție, sala Mignon abia așteaptă să găzduiască serate cochete sau nunți și botezuri cu oameni puțini și apropiați. Se mai schimbă tradiția, oamenii se simt în largul lor când sunt doar alături de cei în care au deplină încredere. Amplasarea discretă, depărtarea de agitația orașului și cadrul intim fac din Hotel Restaurant Coral un loc numai bun în care să te poți bucura așa cum vrei tu de zilele cele mai frumoase din viața ta. Să construim amintiri care durează pentru totdeauna este misiunea noastră, iar oamenii care ne-au călcat pragul spun că reușim să o ducem la bun sfârșit cu succes!

10-06-2016 Fii tu însuți la Hotel Restaurant Coral!

Postare scrisa de hotelcoral

Coral 2Coral, hotel și restaurant destinat celor care nu au nevoie de spectatori nedoriți la petrecerile lor, se mândrește cu amplasarea lui strategic aleasă, destul de departe de agitația orașului și, totuși, ușor accesibil. Am ales acest loc ca să fim siguri că putem găsi un echilibru între nevoile unei game cât mai largi de clienți, pentru că ne place să-i vedem mulțumiți. Orice restaurant se laudă cu dispoziția pe care o au clienții când pleacă, nu când vin, drept pentru care Hotel Restaurant Coral își îndreaptă atenția către toate detalile.

Înainte de toate, vrem ca oaspeții de la Hotel Restaurant Coral să aibă încredere în ospitalitatea noastră. Oferim nu doar săli de evenimente încăpătoare și decorate cu bun gust, dar și camere în care mesenii să se poată odihni și să-și poată lăsa lucrurile în siguranță, pentru a putea petrece în liniște și pace. Și știm și noi că tradiția românească cere ca nunta să dureze trei zile și trei nopți, dar omul mai obosește și de atâta petrecut și are nevoie de un pui de somn.

Și pentru că petrecerile importante au nevoie de invitați mulți, cele trei săli de la Coral pot fi unite, pentru a putea primi până la 250 de persoane. Sursa noastră de inspirație o constituie cele mai cunoscute nunți din lumea celebrităților, care prin definiție sunt mari și somntuoase, dar mereu de bun gust. Dă o șansă unui eveniment de neuitat, la Hotel Restaurant Coral. Nu îți va părea rău, cu siguranță!

20-05-2016 Invitațiile de nuntă vorbesc despre tine.

Postare scrisa de hotelcoral

2015-trending-elegant-laser-cut-wedding-invitationsPlanificarea nunții este un proces mult mai migălos decât credeai, mai ales dacă ești perfecționist. Și cân vine vorba de o zi așa de importantă, nu ai cum să nu fii.

Invitațiile pe care le împarți celor dragi vorbesc mai mult decât crezi despre tine și despre tematica nunții tale. Terbuie să găsești un echilibru între familiar și formal și trebuie să arate altfel decât toate invitațile pe care le-au primit destinatarii. Doar vrei să ieși în evidență și să ai un alai cât mai numeros, nu?

În 2016, se poartă designurile de modă veche. Fonturi cursive, contraste cromatice puternice sau monograme personalizate, toate contribuie la o imagine rafinată și elegantă. Nu în ultimul rând, invitațiile handmade sunt un adevărat hit, pentru că în epoca digitală în care trăim nimic nu iese în evidență mai bine ca obiectele făcute manual.

Dar să nu crezi că tehnologia pierde teren. Ultima apariție o constituie invitațiile 3D. Da, au și ochelari speciali. Conțin animații haioase sau mai formale care prind viață atunci când sunt vizualizate prin ochelarii speciali. Practic, ele sunt ca niște filmulețe de buzunar care cu siguranță că vor face furori printre persoanele care le vor primi.

Moda există, totuși, doar ca să te ghideze și nu este obligatoriu să o urmezi. Atâta timp cât exprimi ceva din personalitatea ta și a persoanei iubite, libertatea de alegere este nesfârșită. Important este ca mesajul să ajungă la viitorii invitați și să rămână în memoria lor multă vreme!

13-05-2016 Coral. Grijă la pretențiile cele mai mari

Postare scrisa de hotelcoral

12722124_884394208350288_1535203530_nHotelul Coral a fost gândit în așa fel încât să poată găzdui o gamă largă de evenimente care pot să se prelungească și câteva zile. Ceea ce contează pentru noi este ca amintirea acestor evenimente să dăinuiască pentru totdeauna, nealterată, ca o fotografie veche din cufărul bunicii.

Pentru a reuși să transformăm ziua ta specială în ziua ta preferată, am creat o ambianță liniștită, pigmentată în culori odihnitoare, dar și un spațui încăpător, pentru a putea primi un alai mare. Frumusețea momentului stă în apropierea de oamenii dragi ție. Invită-i pe cei mai importanți oameni din viața ta și arată-le că gusturile tale în materie de alegere a locației ideale sunt la cele mai înalte standarde.

Știm, ca să fii o mireasă fericită, trebuie să câștigi încrederea tuturor celor din familia ta și din familia alesului tău. Alegerile inspirate sunt cea mai scurtă cale către câștigarea acestei încrederi durabile. Aratăcă ești o adevărată doamnă, călcând pe urmele marilor personalități care și-au bătut în piatră evenimentele fericite. Cupluri regale care au călcat pe flori de trandafir s-ar arăta plăcut surprinse de locul nostru liniștit și rafinat.

Iubirea trebuie celebrată cu stil. Sărbătoarea ei trebuie să fie amintirea care o încunună. Coral apreciază iubirile sincere și le răsplătește cu un spațiu de bun gust în care să fie sărbătorite așa cum merită. Prețuim fericirea ta la fel cum o prețuiești și tu. Acesta este motivul pentru care nu lăsăm niciun detaliu la vioa întâmplării, pentru ca singurul lucru pe care mai trebuie să-l faci este să arăți cel mai frumos zâmbet al tău!

06-05-2016 Coral iti prezinta tendintele nuntilor din 2016

Postare scrisa de hotelcoral

nunta-iasi

Imediat dupa Paste incepe sezonul nuntilor si al evenimentelor fastuoase. Pentru ca tu sa ai parte de cel mai reusit eveniment din Iasi la Hotel Coral, iti prezentam tendintele in materie de nunti in 2016. Fie ca vorbim de elemente de decor, tematica, muzica sau dans, tendinta in acest an este de a face combinatii neasteptate care sa ii surprinda si mai mult pe invitati.

In ceea ce priveste cromatica, tonurile pastel si culorile cromatice raman in tendinte si in acest sezon si se potrivesc oricarei tematici ati alege, fie ca vorbim una in stil romantic, elegant sau rustic. Aranjamentele florale si elementele de decor trebuie sa fie cat mai indraznete, iar cele mai populare alegeri in materie de flori nu sunt doar florile de sezon, ci si crengutele de cires inflorit, begonia, feriga sau menta.

Tendinte nunti 2016 : tortul

Taierea tortului este unul dintre cele mai asteptate momente din noaptea nuntii, de aceea tortul trebuie sa fie un element surpriza. Daca iti doresti sa ii surprinzi pe invitati, renunta la torturile clasice si alege un tort neglazurat. De asemenea, candy barul a devenit un must, iar cu cat este mai inedit cu atat va atrage mai mult atentia invitatilor.

Pentru nuntile din 2016 organizate la Hotel Coral, in zilele de vineri si duminica, poti achizitiona pachetul all inclusive pentru numai 190 de lei. Pachetul contine: trei feluri de mancare, tort, prajituri, open bar, răcoritoare, apă (minerală/plată), cafea, vin, întâmpinarea invitatilor cu sampanie, decorarea salii si a mesei de prezidiu (fara flori), cufăr pentru dar, covor rosu la intrare, arcada, artificii la deschiderea dansului, artificii prezentare tort, o camera matrimonială pentru miri, 30 % discount la camerele pentru invitati ( 22 camere), terasa este pusa la dispozitia clientilor.

Creeaza cele mai frumoase amintiri la Hotel Coral! Pentru detalii si rezervari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0754 031 164!

27-04-2016 Sarbatori de suflet cu hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

two-boys-easterLuna in care natura isi arata splendoarea la orice pas a sosit. Frumusetea acestor vremuri se oglindeste in sufletul tau si creeaza amintiri pretioase pe care doresti sa le pastrezi o viata. Sarbatorile se apropie, iar mirosul celor mai delicioase bucate traditionale iti indulcesc zilele. Soarele ti se joaca in priviri, iar frumusetea ce te inconjoara iti da o stare de bine.

Perioada aceasta minunata te indeamna sa fii mai bun, sa faci fapte bune fara a astepta ceva in schimb, sa vezi frumosul in ceilalti si in tine. Hotel Coral te indeamna sa petreci timp alaturi de cei dragi si sa te bucuri de momente impreuna! Veselia clipelor si frumusetea naturii creaza la hotel Coral o atmosfera ce iti va aduce relaxare si ganduri bune, iar preapratele delicioase te vor face sa revii cu drag alaturi de cei dragi.

De Paste, bucura-te de timpul petrecut alaturi de cei dragi si de bucatele delicioase, aduna bucurie in suflet si priviri. Aminteste-ti de bucuriile simple, de plimbarile ce erau insotite de cel mai frumos apus si de simplitatea lucrurilor ce te inconjoara. De Paste, adu-ti aminte sa fii tu, sa te bucuri de prezenta celorlalti si sa le daruiesti fericire!

Pastele este despre momentele de fericire alaturi de cei dragi, despre bucuria fara margini, despre simplitatea vremurilor de altadata. Hotel Coral iti doreste sarbatori fericite, cu liniste in suflet si zambete sincere ce te vor face sa iubesti viata putin mai mult decat o faci deja!

21-04-2016 Cum sa iti alegi muzica pentru nunta?

Postare scrisa de hotelcoral

wfdDe multe ori, cand ne gandim la cele mai importante detalii ce vor construi cea mai frumoasa zi din viata noastra, ne gandim la muzica ce va anima atmosfera si va da tonul distractiei pana in zori. Hotel Coral iti ofera sfaturi pentru a alege cea mai buna variant care va da viata visurilor tale.

Cand iti alegi muzica pentru nunta, trebuie sa te gandesti la multe aspecte precum invitatii, preferintele proprii sau locatia in care se va desfasura nunta. Iata cateva sfaturi la care sa te gandesti in momentul in care iti alegi muzica pentru nunta:

 1. Daca alegi un artist, alege unul cu un repertoriu variat. Astfel, chiar daca vei avea invitati cu varste foarte variate, ei se vo bucura impreuna de momentele frumoase si de trilurile muzicii.
 2. Locatia este foarte importanta in momentul in care iti alegi muzica deoarece ai nevoie de un spatiu mare, in care sunetul sa poate fi propagat in toata locatia. Alege o locatie ce este pregatita din toate punctele de vedere pentru un adevarat spectacol.
 3. Nu uita de preferintele voastre. Sunt foarte importante deoarece va sarbatoriti iubirea si aveti nevoie de melodiile preferate pentru ca evenimentul sa devina perfect.

 

Cand alegi muzica pentru nunta, gandeste-te la aceste sfaturi si nu uita sa te distrezi. Este un eveniment important pentru amandoi, insa va celebrati iubirea, iar aceste amintiri vor ramane vii in sufletele voastre pentru totdeauna. Hotel Coral te invita sa dai viata evenimentelor pe pofta sufletului tau!

15-04-2016 Evenimente pe pofta sufletului tau

Postare scrisa de hotelcoral

^1573BF74BA4D12B1CFD3C763744F7ADD5CAB884AA5BC69F776^pimgpsh_fullsize_distrDe cate ori nu ai visat ca nunta ta sa fie exact cum ti-ai dorit sau botezul copilului tau sa aiba cea mai frumoasa tematica? Acum poti da viata visurilor tale si poti crea evenimente pe pofta sufletului tau la hotel Coral!

Bucurandu-te de toate detaliile ce construiesc cea mai frumoasa zi din viata ta, vei putea oferi amintiri de neuitat celor dragi si vei da viata visurilor din copilarie. Evenimentele pe pofta sufletului tau sunt menite sa iti aduca feircirea pe chip si multumirea in suflet, multumirea ca toate dorintele tale s-au transformat intr-o frumoasa realitate ce va sublinia sentimentele puternice.

Salile pe care le punem la dispozitie, cat si atmosfera de poveste vor face din fiecare eveniment la hotel Coral o amintire pe care o vei pretui o viata intreaga. Alaturi de persoanele dragi, tu vei putea construi clipe de fericire, iar evenimentele pe care doresti sa le celebrezi vor deveni introspectii ale celor mai frumoase sentimente.

Te invitam intr-un cadru elegant, ce iti aduce aminte de frumoasele tarmuri mediteraneene, de valurile razlete si de relaxarea totala de care ai parte la fiecare eveniment organizat in locatia noastra. Detaliile locatiei vor da viata unor momente ce vor ramane in sufletul tau pentru totdeauna, iar hotel Coral va deveni locatia preferata pentru cele mai importante evenimente din viata ta.

Te asteptam la hotel Coral sa te bucuri de momente de vis, de fericire si de amintiri menite sa ramana in sufletul tau pentru totdeauna!

30-03-2016 Tematica nuntii tale, un aspect important

Postare scrisa de hotelcoral

1213c4731288df1a295d4f4ac04638c400De cate ori ne gandim la cel mai emotionant eveniment din viata noastra, ne trec prin minte detalii pe care dorim sa le vedem in acea zi de poveste. Culoarea buchetului, vesela, aranjamentul mesei sau stilul rochiei sunt doar cateva dintre acestea. Hotel Coral iti ofera cateva sfaturi pentru a alege mai usor tematica nuntii tale!

 1. Faceti cate o lista cu toate detaliile pe care le doriti. Dupa ce ati terminat lista, gasiti punctele comune pentru a crea o tematica.
 2. Research, research, research. Daca stii care va fi tematica nuntii tale, insa nu te poti gandi la detalii ce vor inspira invitatii, fa un research pe site-urile de specialitate si gaseste fotografii sau decoratiuni ce te inspira. Aduna aceste fotografii si hotarati impreuna elementele pe care le doriti in cadrul nuntii.
 3. Bugetul trebuie luat in vedere de fiecare data cand faci o alegere. Nunta trebuie sa poarte amprenta voastra, insa nu trebuie sa recurgi la sume marete pentru a avea o nunta asa cum ti-ai dorit.
 4. Alege o paleta de culori care sa fie prezenta in toate decoratiunile pentru nunta.
 5. Nu uita, acesta este cel mai important moment din viata ta si trebuie sa fie imbracat in cele mai frumoase detalii.

 

Dupa ce ai ales tematica nuntii tale, visurile copilariei prind viata, iar tu te poti ocupa de toate detaliile nuntii fara probleme.  Alege una dintre salile pe care hotel Coral ti le pune la dispozitie si creeaza unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta. Hotel Coral surprinde cele mai frumoase momente prin eleganta si rafinament!

29-03-2016 Sarbatoreste ziua femeii la Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

^FAB9F6E85F2FC8063EC8142EEB94916CB44E6A0A6A7BE24CE5^pimgpsh_fullsize_distrMartie este luna in care celebram feminitatea, luna in care ne bucuram de fiintele dragi ce ne sunt alaturi, fie ca ne este mama, sotie, sora, prietena sau iubita. In luna in care natura se trezeste la viata, in care adierea calda a primaverii ne bate in geam, femeile au parte de toata atentia cuvenita si de toate multumirile noastre.

Ziua de 8 martie este declarata la nivel international Ziua Femeii si a fost adoptata in anul 1977. Aceasta sarbatoare isi are originile in Grecia Antica cand la inceputul primaverii grecii o sarbatoreau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai tarziu, insa, 8 martie a devenit o expresie a dorintelor femeilor de a le fi recunoscute drepturile, ajungand astazi o zi marcanta si prilej de celebrare a feminitatii.

Hotel Coral pregateste o petrecere cu scopul de a sarbatori femeile dragi din viata noastra si pentru a le multumi pentru tot ce inseamna si fac in fiecare zi pentru noi. Asadar, te asteptam duminica, 6 martie, sa petrecem impreuna la Restaurant Coral in compania formatiei Next Level Band. Iti oferim preparate delicioase care sa iti rasfete simturile si bauturi aromate (bauturi racoritoare, vin, palinca si Angelli Cherry) care sa dea tonul bunei-dispozitiei si distractiei. Mai mult decat atat, doamnele si domnisoarele vor avea parte de o multime de surprize si se vor bucura de cele mai frumoase momente! Pretul unui meniu este de 90 de lei de persoana, iar locurile pot fi rezervate la numarul de telefon: 0754 031 164.

Creeaza amintiri de neuitat la Hotel Coral si bucura-te de evenimente in Iasi reusite! Pentru fiecare eveniment important din viata ta, fie ca este vorba de o petrecere privata, nunta, petrecere de botez sau petrecere aniversara, iti punem la dispozitie o echipa care se va ocupa cu dedicare si profesionalism.

17-03-2016 Evenimente pe pofta sufletului tau

Postare scrisa de hotelcoral

12410529_655692674533624_1621094872458322932_nDe fiecare data cand dorim sa celebram un eveniment important din viata noastra, ne gandim pentru inceput la o locatie care ne-ar putea indeplini cererile si poate da viata dorintelor noastre. La Hotel Coral Iasi vei gasi locatiile potrivite pentru evenimentele pe care doresti sa le sarbatoresti alaturi de persoane dragi tie!

Cu un aer mediteranean, ce iti aminteste de mult visatele vacante de vara pe taramurile Greciei, design-ul te farmeca inca de la intrare si creeaza o experienta vizuala de care sa te bucuri. Evenimentele pe pofta sufletului tau vor deveni adevarate calatorii vizuale pentru tine si invitatii tai de care sa va bucurati in compania unor preparate delicioase si a vinului ce poarta pecetea timpului.

Situat la iesirea din oras, hotel Coral Iasi devine o oaza de relaxare pentru tine si persoanele dragi, un loc departe de agitatia orasului unde puteti crea cele mai frumoase momente. Daca doresti sa celebrezi alaturi de cei dragi un moment special din viata ta, hotel Coral iasi te intampina cu trei sali ce pot gazdui cele mai frumoase emotii.

Sala Grande,cu o capacitate maxima de 150 de persoane, poate gazdui evenimente precum nunti, botezuri, petreceri corporative sau baluri, iar dispunerea pe doua niveluri da un aer elegant intregii locatii. Aceasta sala poate fi folosita in legatura cu celelalte Sali, respectiv sala Mignon si sala Business Party, pentru a mari capacitatea evenimentului la 250 de persoane.

Hotel Coral doreste sa creeze cele mai frumoase amintiri pentru toti clientii ce ne-au calcat pragul si de aceea cautam mereu sa ne imbunatatim serviciile si sa oferim experiente placute cu fiecare eveniment. Hotel Coral Iasi organizeaza evenimente pe pofta sufletului tau!

02-03-2016 Femeia, cea mai pretioasa fiinta

Postare scrisa de hotelcoral

hotel_coralFemeia, spirit libertin si senzual ce ne umple zilele cu fericire, merita sa fie celebrata in fiecare zi, insa inca din cele mai vechi timpuri, cea mai reprezentativa luna pentru a o celebra a fost luna martie. Hotel Coral Iasi celebreaza feminitatea alaturi de cei mai dragi invitati la evenimentul de pe 6 Martie dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor!

Hotel Coral Iasi va asteapta sa dati viata emotiilorsi sa create cele mai frumoase amintiri in compania femeilor ce v-au schimbat viata, ce v-au dat puterea sa zambiti si sa visati! Pentru a celebra cele mai frumoase fiinte ce ne bucura viata in fiecare zi, trebuie sa le transmitem iubire si afectiune prin orice gest, trebuie sa le multumim ca exista si ca ne schimba in fiecare zi viata cu surasul lor cald!

Nu trebuie sa uitam nicicand ce rol important are femeia in viata noastra, cum aduce fericire momentelor, cum rezolva situatii fara ajutorul nimanui, cum pregateste cele mai delicioase mese si incropeste cele mai frumoase surprize, cum e ea fara sa depuna vreun efort.

Acorda timp femeii care te rasfata, femeii care te ingrijeste, femeii care te mustra usor, dar cu iubire, femeii care te iubeste fara bariere! Timpul si dovezile de iubire mici, dar foarte semnificative, vor crea cele mai frumoase surprize, iar femeia din viata ta va fi pretuita si alintata mereu.

Impreuna cu hotel Coral Iasi poti organiza cele mai frumoase surprize pentru femeia iubita! Fie ca doresti sa luati cina la lumina lumanarilor sau visezi la o seara romantica, hotel Coral Iasi iti sta la dispozitie cu cele mai profesionale servicii ce vor crea amintiri pretioase! Surprinde-o pe cea iubita si vei avea parte de cele mai frumoase momente la hotel Coral Iasi!

19-02-2016 Tortul perfect pentru fericirea ta

Postare scrisa de hotelcoral

12688224_10153395348508527_378756092154212958_nCand vine vorba de ziua cea mare, putem afirma ca de mici copii ne-am imaginat cum va arata sau cum se va desfasura.  Astfel, cand ea devine o frumoasa realitate, dorim ca dorintele noastre sa se indeplineasca si sa creeze cele mai frumoase amintiri alaturi de persoana iubita. Hotel Coral Iasi este alaturi de tine pentru a transforma dorintele tale in realitate!

Unul dintre cele mai importante aspecte in cadrul unei nunti este tortul. Cu atatea delicii ce te inconjoara, este foarte greu sa te decizi asupra unei singure combinatii de arome. Hotel Coral Iasi iti ofera cateva sfaturi pentru a face alegerea perfecta ce va indulci cea mai frumoasa zi din viata ta.

 1. Creati o lista cu aromele preferate. Astfel, veti sti exact ce combinatii doriti sa incercati in momentul in care va alegeti tortul. Ciocolata, vanilie, lamaie sau levantica, fiecare aroma poate crea o combinatie perfecta ce va aduce fericire.
 2. Numarul de invitati este foarte important. Cand va alegeti tortul, este indicat sa va consultati cu maestrul cofetar pentru a face alegerea cea mai buna, astfel incat sa faceti un tort pe masura numarului de invitati. Daca aveti un numar mare de invitati, optati pentru un tort mare, ce va rerezinta in totalitate si ofera invitatilor cate o mostra din iubirea voastra. Daca nunta este una restransa, este preferabil ca tortul sa fie de marime medie.
 3. Tortul trebuie sa va reprezinte in totalitate. Nu uitati ca este o celebrare a voastra, a unitatii dintre voi, iar tortul trebuie sa exprime cu succes acest fapt.
 4. Simplu si elegant este cea mai buna alegere. Tortul trebuie sa aduca un plus de eleganta intregului eveniment, nu sa il incarce.

 

Tortul va deveni un real succes, iar tu si invitatii tai va veti bucura de un deliciu dulce ce va  contura un frumos final pentru evenimentul vietii tale. Hotel Coral Iasi subliniaza sentimente cu fiecare eveniment!

15-02-2016 Sarbatoreste iubirea la hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Luna februarie isi face simtita prezenta incet, incet, iar fuga dupa cadouri devine din ce in ce mai intensa. Oamenii cauta cadoul perfect pentru jumatatea lor, cadoul prin care sa isi exprime sentimentele nemarginite. Hotel Coral te ajuta sa iti exprimi iubirea si iti ofera cadrul perfect in care sentimentele tale vor prinde aripi si vor crea momente de neuitat!

Hotel Coral, special pentru evenimentele din viata ta, construieste momente unice de care tu si jumatatea ta va puteti bucura intr-un cadru intim si relaxant. Astfel, petrecerea organizata de Valentine’s Day va da viata celor mai frumoase dorinte alaturi de formatia Noroc ce va da tonul distractiei si de bucatele delicioase ce vor crea experiente culinare placute. Open bar-ul va aduce buna dispozitie, alaturi de trilurile bine cunoscute de care ne bucuram la fiecare petrecere.

Cu restaurant Coral, goana dupa cadouri s-a terminat! Alege sa sarbatoresti alaturi de noi iubirea voastra si multe surprize va vor astepta pentru a va celebra sentimentele! Cu doar 75 de lei de persoana, veti avea parte de o petrecere extraordinara in care iubirea va fi personajul principal si va crea o poveste de vis la restaurant Coral Iasi! Surprizele pregatite de catre noi vor infrumuseta seara si te vor purta spre o lume magica alaturi de persoana iubita.

Sanctuarul iubirii te asteapta sa te bucuri de o atmosfera de vis in care tu si jumatatea ta veti avea parte de cele mai frumoase momente. Decorul ce creaza amintiri perfecte te invita sa celebrezi iubirea pe ritmuri de dans si sa te bucuri de savoarea acesteia impreuna cu bucatele alese. La restaurant Coral Iasi vei avea parte de cele mai frumoase omente, iar voi veti sarbatori iubirea asa cum se cuvine!

26-01-2016 Hotel Coral, locul unde visele devin realitate

Postare scrisa de hotelcoral

happy-day-bride-woman-black-and-white-weddingMereu indecisa deoarece imi vine cate o idee noua despre cum ar trebui sa arate ziua cea mare pentru mine, caut de ceva timp locatia perfecta unde va avea loc nunta mea. Varietatea de locatii ma uimeste, insa stiu ce caut, un spatiu in care pot sa dau frau liber imaginatiei si sa il transform intr-un adevarat regat al iubirii.

Dupa multe cautari, am gasit locul perfect la hotel Coral! In sala Grande, cu o capacitate de 150 de persoane, visul meu va deveni realitate, iar eu voi crea locatia perfecta in care sa imi celebrez uniunea. Iubirea si fericirea vor da un aer aparte locatiei si o vor transforma in regatul pe care l-am visat inca din copilarie! Sala Grande este una dintre cele mai frumoase Sali nunta Iasi, unde poti sa creezi evenimente de success in care tu, alaturi de persoana draga, veti fi personajele principale si se va celebra iubirea voastra.

Decorul acesteia, cat si preparatele culinare ce ne vor purta spre noi aventuri culinare si ne vor pregati pentru noi incursiuni pe taramul gustului. Vinul vechi de secole va acompania aceasta incursiune si o va face de neuitat atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri. Nuantele ce ma duc cu gandul la Mediteraneana ne vor purta deja spre luna noastra de miere si vor crea amintiri de vis la care vor fi martori bunul gust si distractia. Povestea noastra de dragoste va continua la hotel Coral, iar cei dragi se vor bucura alaturi de oi de acest moment important!

Ma bucur nespus ca am gasit locatia perfecta pentru a da frau liber imaginatiei mele si pentru a da viata viselor mele din copilarie! Hotel Coral va deveni locul meu preferat pentru ca imi va crea amintiri de vis si va fi martorul bucuriei mele. Acum ramane doar sa ma gandesc la celelalte detalii, insa sunt fericita ca visul meu prinde contur la hotel Coral Iasi!

 

13-01-2016 Pregateste-te de cele mai importante evenimente cu hote ...

Postare scrisa de hotelcoral

14577850796_37ddc8e6d5_o

Anul 2016 se anunta a fi unul de succes si plin de bucurii si realizari. Evenimentele speciale din viata ta au nevoie de un cadru exceptional in care sa le sarbatoresti alaturi de persoanele dragi, iar hotel Coral iti sta la dispozitie cu sali de evenimente ce vor celebra fericirea si iubirea, dar si propriile succese.

Cu 3 sali decorate diferit pentru a multumi fiecare client, hotel Coral va ofera atmosfera de vis si o locatie cu adevarat speciala pentru a transforma visele in realitate. Salonul exceptional Grande este cel mai mare dintre cele trei sali de la Hotel Coral, avand o capacitate de maxim 150 persoane la mese, poate fi folosit pentru organizarea unor nunti, petreceri mari, concerte, petreceri corporative, sau chiar un bal. Salonul dispune de 2 nivele, unite printr-o eleganta scara si poate fi folosit in mod autonom, sau in legatura cu celelalte 2 saloane, Mignon si Business Party, pentru a extinde capacitatea la 250 de persoane. Salonul are acces la terasa exterioara, care poate fi, la randul ei, amenajata in ton cu evenimentul.

Salonul Mignon este un salon in culori calde, cu plan compact si o capacitate de 60 de persoane la hotel Coral Iasi. Este ideal pentru o petrecere de botez, o nunta mica, o aniversare sau orice alt eveniment intim. Este un spatiu versatil, putand fi organizat asa cum va doriti. Salonul comunica cu terasa exterioara, putand fi folosit in sezonul cald pentru petreceri indoor/outdoor.  Cel mai intim salon de la Hotel Coral, salonul Business Party, cu o capacitate maxima de 40 de persoane la mese, este perfect pentru o ceremonie mica, un training, o conferinta sau un botez. Salonul dispune de toaleta proprie si loc special amenajat pentru prezidiu, unde va veti simti deosebit in ziua voastra speciala.

Pregatit pentru a-ti satisface toate dorintele si pentru a transforma visele in realitate, Hotel Coral Iasi te invita intr-o incursiune spre distractie, voie buna si multa bucurie in una dintre salile noastre pregatite pentru orice eveniment!

05-01-2016 Ierni de poveste la hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Iarna se asterne usor, usor peste oras si creaza un imperiu de gheata ce aduce cate un zambet pe fata tuturor. Momentele petrecute cu cei dragi devin mai pretioase, iar fericirea se impleteste cu saniusul si oamenii de zapada creati. Hotel Coral si-a imbracat haina de iarna si te asteapta sa creezi clipe minunate alaturi de persoanele dragi inimii tale la o cana de vin fiert, o cina ce va reuni toata familia sau o noapte petrecuta departe de agitatia orasului.

Hotel Coral intampina cu drag clientii care doresc sa petreaca clipe minunate in compania bunului gust si a atmosferei de poveste. Cele 3 sali, Sala Grande, Sala Mignon sau Business Party sunt intotdeauna pregatite sa gazduiasca cele mai frumoase evenimente si sa puna bazele unor noi amintiri trainice.

Preparatele delicioase, impreuna cu un vin bun, vor crea povesti de neuitat pentru tine si familia ta. Atmosfera relaxanta, care te inconjoara cu un sentiment de cordialitate, te poarta spre o incursiune in lumea culinara si iti arata cele mai bune preparate, facand inconjurul lumii la o singura cina.

Camerele intime, dar decorate cu bun gust si putina eleganta ce ovationeaza confortul, vor oferi clientilor nostri momente de neuitat. Sentimentul de relaxare te va curpinde imediat ce te vei instala, iar temperaturile reci vor fi departe. Vei putea sa admiri regatul de gheata de la departare, fara a fi nevoit sa parasesti incinta hotelului. Momentele de care te vei bucura alaturi de persoana iubita vor ramane in amintirea voastra ca fiind unele dintre cele mai de pret amintiri si veti reveni cu placere de fiecare data la hotel Coral.

Daca nu preferi acest anotimp, incursiunea in lumea bunului gust si a elegantei, a nuantelor ce aduc aminte de vara, te vor purta spre destinatii de vis ale Mediteranei si pentru cateva ore vei lasa in urma regatul de gheata. Iernile devin povesti nemuritoare la hotel Coral! Impreuna cu tine vom crea amintiri de vis si le vom infasura in gheata pentru a le pastra pe vecie!

31-12-2015 Traditii de Anul Nou

Postare scrisa de hotelcoral

Sfarsitul anului ne gaseste plini de dorinta de a trece in Noul An cu bine, cu bucurie si impacare. In noaptea dintre ani ne exprimam dorintele si speram la un an mai bun, la prosperitate, buna stare si liniste. Multe dintre gandurile acestea sunt legate de traditiile si superstitiile care s-au transmis din generatie in generatie. De la obiceiul mersului cu Plugusorul si pana la obiceiuri culinare in noaptea de Revelion, in folclorul romanesc regasim traditii diverse ce au facut fata vremelniciei timpului si poarta amprenta a zecilor de generatii.

Conform traditiei, colindatorii vestesc venirea noului an, iar prin urarile lor cheama prosperiratea si bogatia in case. Plugusorul si Sorcova s-au transmis din generatie in generatie si sunt printre cele mai importante colinde cantate de romani in perioada sarbatorilor de iarna. Daca Plugusorul vorbeste mai mult despre munca agrara de peste an, Sorcova aduce in case sperantele din noul an.

Sorcova, vesela,

Să trăiţi, să-mbătrâniţi:

Ca un măr, ca un păr,

Ca un fir de trandafir.

In cultura romaneasca exista diferite superstitii si obiceiuri de anul nou. Se spune ca in noaptea dintre ani masa trebuie sa fie imbelsugata si sa se consume peste pentru a trece lin in noul an precum pestele prin apa. In schimb, se spune ca nu e bine sa consumi carne de pasare. Noul An trebuie sa te surprinda cu zambetul pe fata si sperante mari pentru anul ce vine, iar pentru a avea noroc si prosperitate trebuie sa porti o haina de culoare rosie si sa ai bani in buzunar.

Petrece in anul ce vine cele mai frumoase momente la Hotel Coral! Aici este locul in care evenimentele speciale din viata ta prind culoare, aici dai nastere amintirilor de neuitat! 

15-12-2015 Seri de vis la hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

11403433_587448691358023_1195009127938818217_nEsti pregatit pentru o seara de vis la hotel Coral alaturi de persoana iubita in compania unui vin bun ce poarta pecetea timpului si face conversatiile sa curga in sensul acelor de ceasornic si a bucatelor delicioase ce se imbina perfect cu un cadru intim, care creaza noi tablouri pentru amintirile tale?

Tabloul pe care ti l-am descris poate face parte din realitatea ce te inconjoara zi de zi cu usurinta. La hotel Coral vei gasi intruchiparea visului tau in realitate si te vei bucura de momentele petrecute departe de grijile zilnice, reamintindu-va de inceputuri frumoase.

Intampinandu-te cordial si elegant, in nuante ce te trimit cu gandul la Marea Mediteraneana si la o vacanta sub razele soarelui ce te incalzesc cu jocul lor, hotel Coral devine imediat  locul perfect pentru a desena momente perfecte in care tu esti personajul principal. Sub auspiciul elegantei si al confortului , fiecare camera te va intampina cu un aer placut, ce va transpune sentimentele voastre intr-o atmosfera intima, departe de ingrijorarile zilnice.

Pentru a crea noi amintiri, vinul va lega conversatii si va pune bazele unor noi momente ce vor duce la experiente incredibile la hotel Coral.  Compania placuta intr-un ambient cochet vor face din fiecare clipa petrecuta la hotel Coral un deliciu ce va indulci cu amintirile sale fiecare zi de acum inainte. Seara va deveni una memorabilia cu ajutorul atmosferei placute deja existente si a emotiilor pe care fiecare moment impreuna le naste in inima voastra.

La hotel Coral vei gasi experienta perfecta pentru tine si jumatatea ta, experienta in care veti crea noi amintiri ce vor consolida firele ce creaza povestea voastra.  Timpul va deveni prietenul vostru, iar noaptea va deveni magica si se va transforma intr-o amintire trainica ce va completa tabloul iubirii voastre.  Seri de vis la hotel Coral, in compania persoanei dragi, pot deveni acum o realitate de care sa te bucuri si din care sa creezi un obicei frumos ce va incununa cu fericire si iubire fiecare moment petrecut impreuna. La hotel Coral, magia serilor de iarna creaza amintiri frumoase alaturi de cei dragi!

08-12-2015 Aniversari de exceptie la restaurant Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Cheerful girls living it up on the dance floor

Anii trec cu repeziciune si ajungi sa apreciezi mai mult momentele petrecute alaturi de cei dragi, momente de veselie, de emotie sau simple zambete ce iti raman intiparite in memorie. Pentru momentele speciale din viata ta ce merita un cadru fastuos, restaurant Coral ti-a pregatit cele 3 sali ce vor gazdui emotiile si fericirea ce te vor inconjura.

Fie ca doresti sa celebrezi trecerea unui an din viata ta sau aniversarea casatoriei voastre, restaurant Coral iti sta la dispozitie cu 3 sali de exceptie ce vor completa atmosfera de vis a evenimentului.  Sala Grande, cu o capacitate de 150 de persoane, reprezinta cadrul perfect pentru o petrecere fastuoasa alaturi de prieteni si persoane dragi. Sala Mignon te va intampina cu un decor in culori calde, ce va gazdui 60 de persoane intr-o aventura culinara spre taramuri de vis si deliciice te vor face sa indragesti fiecare eveniment la restaurant Coral. Atmosfera va fi asigurata de emotiile ce vor da tonul distractiei. Sala Business Party, cu o capacitate de 40 de persoane, este perfecta pentru petreceri intime, in care personajul principal vei fi chiar tu.

Deliciile culinare vor face din fiecare petrecere o reusita ce va ramane in memoria tuturor ca o amintire frumoasa.  Vinul va da gust conversatiilor si va masura trecerea timpului in pahare ce vor aduce veselie si vor trece in cartea amintirilor momente de exceptie.

Aniversarile din viata ta merita atentia noastra si serviciile de calitate pe care ti le putem oferi. Decorul si culorile calde si primitoare vor accentua sentimentele pe care le vei transmite invitatilor, sentimente de bucurie si implinire. Celebreaza alaturi de cei dragi momente ce vor deveni amintiri si emotii ce vor deveni sentimente. La restaurant Coral, evenimentele de exceptie prind culoare si aduc zambete pe fata tuturor.

Alege sala potrivita pentru tipul de eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iar restaurant Coral se va ocupa de micile detalii ce vor deveni puncte de reper pentru o seara exraordinara in compania persoanelor speciale din viata ta. Celebreaza amintiri din anul ce a trecut, momente ce au devenit adevarate invataturi si persoane ce s-au transformat in prieteni de nadejde.

24-11-2015 Declaratie de iubire la hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

in-bed-couple-laughing-loveDe cate ori nu ai vrut sa o surprinzi intr-un mod placut si sa ii demonstrezi  sentimentele tale, dar nu ai avut timpul necesar sa pregatesti toate detaliile? De cate ori ai amanat aceste planuri din lipsa de timp? Acum hotel Coral te ajuta sa faci declaratia de iubire perfecta pentru persoana draga.

Luna cadourilor se apropie cu repeziciune, iar decembrie devine alegerea perfecta pentru a-i  declara iubirea persoanei dragi ce te intampina in fiecare zi cu zambetul pe buze, ce te alinta cu vorbe dulci sau te impresioneaza cu idei noi si ganduri frumoase. Hotel Coral reprezinta locul de vis in care ideile tale pot prinde culoare si in care tu te poti bucura pe deplin de iubirea voastra.

Surprinde-ti jumatatea cu o seara departe de griji si de agitatia orasului. O cina romantica la restaurant Coral, in care va veti bucura de sentimentele voastre si de preparatele delicioase, va fi prilejul perfect pentru a va celebra iubirea. Dupa ce va veti bucura de  cina delicioasa si de un vin ce poarta pecetea timpului, veti continua sa creati amintiri placute cu hotel Coral. Alege-ti camera preferata, iar decorul va crea o atmosfera perfecta, in care iubirea va fi preamarita, iar voi va veti bucura de momente de liniste si de relaxare.

Vei descoperi ca ai facut alegerea perfecta cand ii vei vedea zambetul plin de uimire. Acum, momentele voastre vor deveni o intruchipare a sentimentelor pe care le aveti unul pentru celalalt, iar emotiile va vor coplesi.  Cu un singur telefon ai reusit sa ii faci cea mai mare supriza si ai planuit momente de care va puteti bucura in liniste.

La hotel Coral, fiecare moment pe care il petreci va deveni unul special, iar tu te vei bucura alaturi de persoana iubita de intimitate si de atmosfera pe care o regasesti doar aici. Hotel Coral va deveni locul preferat al iubirii voastre si va veti reintoarce cu drag pentru a reinvia amintiri si a crea unele noi. La hotel Coral, dragostea creaza emotii si noi amintiri de care te vei bucura impreuna cu persoana iubita!

19-11-2015 Duminici in familie cu restaurant Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Laughter with dinnerDuminica reprezinta o zi de odihna, in care ne place sa petrecem timp cu familia, sa facem activitati ce ne unesc si ne aduc distractie. De multe ori cautam activitati care sa fie pe placul tuturor si sa ne aduca mai aproape, sa ne reaminteasca de valorile cu care de mici am fost invatati. Ce zici daca duminica aceasta ii vei reuni pe toti la restaurant Coral?

Restaurant Coral reprezinta locul perfect pentru a celebra o reuniune de familie. Decorul intim si atmsofera relaxanta vor face din fiecare vizita la restaurant Coral o amintire perfecta pe care vei dori sa o inramezi. Noua poveste din viata ta va fi insufletita de voia buna care se va asterne usor la masa, iar fiecare membru al familiei va face din aceste moment unul perfect pentru memoriile tale.

Preparatele vor forma noi legaturi, fiecare membru al familiei va dori sa incerce alte bunatati, iar toti va veti bucura de o masa bogata. Aventura culinara va incepe, iar fiecare va fi purtat de catre gustul ales intr-o alta parte a lumii. Vinul va lega conversatii nebanuite si va inflori obrajii, va aduce fericire in suflete si va evidentia legaturile stranse pe care le aveti. La sfarsit va veti povesti aventura culinara la care ati luat parte si ce bunatati ati descoperit pe acel taram.

Astfel, duminica va deveni o amintire placuta alaturi de familia ta. Restaurant Coral iti va impleti dorintele cu serviciile de calitate si va crea din fiecare alegere un real success pentru  intreaga familie.  Incursiunea in decorul restaurantului si preparatele noastre te vor purta impreuna cu cei dragi pe meleaguri nestiute, in care voi veti fi personajele principale si va veti bucura de firul povestii.

La restaurant Coral, duminica in familie devine un moment placut ce se va transforma intr-o amintire trainica! Activitatile de duminica vor deveni o placere pentru fiecare membru al familiei, iar tu te vei bucura de aceste clipe si le vei transforma in liniste sufleteasca si fericire.  Restaurant Coral este locul perfect pentru gusturi noi, delicii culinare si amintiri frumoase petrecute cu cei dragi!

09-11-2015 Noaptea dintre ani cu Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

Zilele de sareclama-coralrbatoare ale iernii se apropie si odata cu ele se asterne si magia acestui anotimp peste oras.Noptile devin mai lungi si mai fermecate, iar frigul ingheata zambetele pline de fericire. Cu totii asteptam prima zapada, primele cani de vin fiert sau primele clipe alaturi de cei dragi din acest an.

Hotel Coral s-a gandit la dorinta clientilor nostri de a petrece clipe de neuitat in seara magica dintre ani si a organizat o seara speciala, in care eleganta, buna dispozitie si preparatele alese vor constitui puntea de legatura intre personajele principale ale noptii si povestea pe care dorim sa o cream.

Astfel, Revelionul 2016 va fi sarbatorit cu mult fast la Hotel Coral. Decorul perfect pentru a incepe o noua poveste alaturi de cei dragi te vor incuraja sa alegi oferta noastra pentru a petrece clipe magice ce vor deveni amintiri trainice. Meniul a fost ales cu mare atentie ca sa satisfaca toate poftele si sa fie un deliciu pentru cei prezenti. Astfel, el va contine antreu, gustare calda si fel principal, toate pe gusturile invitatilor.

Open bar-ul va contine bauturi alcoolice precum traditionala palinca, Angelli Cherry, vin, o sticla de Jack Daniel’s si sampanie/masa, dar si bauturi racoritoare, precum apa, suc sau cafea. Tortul delicios si platorurile de prajituri iti vor face seara mai dulce, iar spectacolul traditional si jocurile de artificii vor crea o atmosfera in care sarbatoarea isi va gasi casa in inima tuturor invitatilor.

Hotel Coral a pregatit si o serie de premii pentru invitatii nostrii, premii ce vor fi inmanate in urma unei tombole la care toti invitatii pot participa. Premiile tombolei sunt: o cina romantica la Restaurant Coral, o camera de Revelion special amenajata impreuna cu o sampanie ce va deschide apetitul relaxarii totale, iar marele premiu va fi o excursie pentru 2 persoane la Hotel Voievod Sucevita 4*(spa, ski,sanius).

Atmosfera de petrecere in seara magica dintre ani va fi asigurata de catre formatia Noroc, impreuna cu celebrul Mitica Haidau. Muzica va rasuna vesela in amintirile invitatilor nostri si ii va ferici cu acorduri de odinioara.

Pretul pentru fiecare persoana pentru aceasta seara de poveste va fi de 250 lei. Rezervarile se pot face la numerele de telefon: 0754 031 164, 0232 274302 sau 0766 188 244.

Va asteptam sa dam startul unui nou an plin de bucurie si fast la Hotel Coral Iasi.

27-07-2015 Cum alegi vinul pentru nunta

Postare scrisa de hotelcoral

vin-nuntaNunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata de cuplu. Este momentul incununarii iubirii dintre doi oameni si inceputul unei frumoase calatorii in doi. Planificarea unui eveniment de o asemenea anvergura necesita timp, dedicare si atentie pentru ca fiecare detaliu al nuntii, de la aranjamentele florale pana la meniu, sa fie perfect si sa se imbine armonios.

Unul dintre aspectele principale ale petrecerii de nunta este vinul. Ati ales un restaurant din Iasi, aveti pregatite rochia de mireasa si costumul de mire, v-ati ales aranjamentele si buchetul din florile preferate, meniul si tortul, iar acum urmeaza alegerea vinului. O nunta cu un numar mare de invitati atrage dupa sine si mai multe preferinte, ceea ce face ca alegerea vinului potrivit pentru nunta sa fie destul de dificila. Putini sunt cei care inteleg asezonarea dintre preparate si tipul de vin si multi care merg pe ideea ca vinul nu trebuie amestecat. In consecinta, viitorii miri aleg vinurile neutre, alb demisec sau rosu demisec, care sa fie pe placul tuturor.

Alegerea vinului vine imediat dupa ce ati ales meniul. Preparatele pe care le vei servi la masa determina regulile de asociere cu un anumit tip de vin. In functie de meniu, se opteaza pentru un vin rosu sau alb, sec sau dulce. De asemenea, servirea vinului respecta anumite reguli si se face in etape diferite. Pentru inceput se recomanda sampanie sau un vin spumant si se continua pe timpul servirii cu vin alb. Vinul alb sau rose este de regula asociat cu aperitive, legume si preparate pe baza de peste sau pui. Felurile principale, pe baza de carne de porc, vita sau vanat se asezoneaza cu vinuri rosii, pe cand desertul se serveste alaturi de un pahar de vin alb. Este recomandat ca vinul alb sa fie intr-o proportie mai mare decat vinul rosu, cu o proportie de aproximativ 60%-40%, pe cand in sezonul cald vinul alb ar trebui sa fie in proportie de 75%.

Alegerea vinului pentru nunta se poate dovedi o sarcina usoara daca apelezi la sfaturile unor specialisti. Restaurantul Coral are experienta in organizarea de evenimente in Iasi si iti pune la dispozitie personal specializat care iti poate oferi sfaturile pentru a alege vinul potrivit preparatelor din meniu.  Cu ajutorul nostru puteti gasi solutia la una dintre cele mai importante aspecte ale nuntii si sa va bucurati impreuna cu invitatii de cel mai frumos eveniment din viata voastra. Iar ca totul sa decurga perfect la inceput pana la sfarsit, dispunem de un hotel de trei stele in Iasi in care va puteti relaxa dupa bunul plac.

15-07-2015 Cum alegi buchetul de mireasa?

Postare scrisa de hotelcoral

hotel --iasiBuchetul de mireasa este accesoriul pe care il porti doar o data in viata. Nu mai ai nicicand ocazia sa tii un buchet de flori special creat pentru tine o zi intreaga. Cand vine vorba de alegerea buchetului, apar multe intrebari care ne pot pune in incurcatura: ce flori ar trebui sa includa buchetul, ce culori si forme se potrivesc cel mai bine cu rochia sau cat de mare ar trebui sa fie acesta? Hotel Coral iti prezinta cateva sfaturi care sa te ajute sa iti alegi buchetul de mireasa potrivit.
1. Alege buchetul dupa ce ti-ai cumparat rochia de mireasa
Atunci cand te intalnesti cu floristul care se va ocupa de buchet sau de aranjamente, arata-i o poza cu rochia de mireasa. Buchetul se alege in functie de stilul, forma sau detaliile rochiei. Buchetul nu trebuie sa ascunda rochia sau sa fie in dezacord cu liniile rochiei. Unei rochii tip printesa, voluminoasa se potrivesc buchetele mici, rotunde, monoflorale, pe cand rochiile tip sirena se potrivesc cel mai bine cu buchetele cascada.
2. Opteaza pentru un buchet potrivit siluetei tale
Este important ca buchetul sa iti scoata in evidenta trasaturile. Daca esti mica de inaltime evita buchetele tip cascada si opteaza pentru buchete mici si rotunde.
3. Alege buchetul in functie de anotimp si de locatia evenimentului
Cea mai simpla alegere cand vine vorba de florile pe care ar trebui sa le includa buchetul, sunt cele de sezon. Vara poti opta pentru flori in orice culoare, primavara este indicat sa alegi flori de un roz pal, toamna este sezonul florilor portocalii, crem, rosii si violet, pe cand iarna un buchet alb este cel mai potrivit.
Cand planuiesti o nunta in aer liber, ai grija ca buchetul sa se integreze in peisaj. Daca nunta are loc la un restaurant rustic, alege un buchet compus flori de camp, floarea-soarelui sau spice de grau. Pentru o nunta la Hotel Coral Iasi buchetul de flori poate fi unul mare si rotund sau tip casacada, alcatuit din flori deosebite precum orhidee, magnolii sau lacramioare.
4. Personalizeaza buchetul
Incearca sa iti creezi un buchet din florile care iti plac sau au o insemnatate pentru tine sau familia ta. Daca ai o brosa sau un alt accesoriu cu o anumita semnificatie, roaga floristul sa insereze accesoriul in buchet.
Buchetul de mireasa trebuie sa fie pana la urma usor si confortabil de tinut in mana. Atunci cand iti planuiesti nunta, orice detaliu e important. In ceea ce priveste aranjamentele florale, specialistii Hotelului Coral Iasi te vor ajuta sa le alegi pe cele potrivite.

01-07-2015 Luna de miere la Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

hotel_iasiLuna de miere este la fel de asteptata precum ziua nuntii, mai ales ca reprezinta vacanta si rasfatul al tinerilor proaspat casatoriti.  Destinatia vacantei mult dorite se alege in functie de bugetul si preferintele fiecaruia.
Tinerii proaspat casatoriti viseaza de cele mai multe ori la vacante exotice, in colturi indepartate ale lumii, unde pot sa lase in urma stresul, grijile si tensiunea acumulata in timpul pregatirilor de nunta. O plaja aurie intinsa, scaldata de apa limpede a unei mari azurii este poate imaginea care le vine de cele mai multe in minte atunci cand viseaza la clipe de relaxare. Sau poate cei aventurosi isi doresc sa se elibereze si sa isi recapete energia pe coastele inalte ale muntilor europeni si sa se cazeze la un hotel de vis.
Intr-adevar, preferintele fiecaruia sunt indiscutabile. Dar ce ar fi sa ne oprim o clipa si sa visam la locuri mult mai aproape de noi? Cum ar fi sa ne incepem aventura descoperind locurile si peisajele Romaniei sau plajele scaldate de apele Marii Negre?
In Romania exista atatea locuri de vizitat, locuri care ar putea sa satisfaca cele mai neobisnuite dorinte si sa ofere experiente de neuitat. Orasele Romaniei au monumente deosebite, restaurante care cinstesc bucataria traditionala romaneasca si locuri legendare pe unde au trecut odata printi si printese. La Iasi astfel de locuri asteapta sa fie descoperite de turisti din toata tara, dornici sa descopere misterele si frumusetile orasului aflat pe cele sapte coline. Palatul Culturii, Palatul Raznoveanu, muzeele literara si de arta, casele memoriale sunt printre locurile care trebuie vizitate macar o data in viata. Iasiul, orasul marilor iubiri, este locul ideal pentru o escapada romantica dupa nunta, iar o plimbare prin Copou la bratul persoanei iubite te va face sa te simti ca-n poeziile lui Eminescu.
In Iasi se gasesc si unele dintre cele mai bune locuri de cazare. Hotel Coral Iasi le asigura tinerilor soti cadrul intim perfect pentru a petrece momentele mult asteptate de relaxare si confort. Situat in afara orasului, Hotel Coral Iasi este o adevarata oaza de liniste, unde te poti bucura de experiente culinare deosebite si clipe de neuitat alaturi de persoana iubita.
Tu ai alege sa iti petreci luna de miere descoperind atractiile si peisajele Romaniei?

16-06-2015 Prima petrecere a copilului tau la Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

hotel_iasiBotezul copilului este atat un moment special, cu o puternica incarcatura emotionala si spirituala, cat si prima petrecere a copilului tau. Venirea pe lume a copilului este un motiv de bucurie si sarbatoare in orice familie, iar un eveniment atat de important merita o atentie deosebita si o planificare detaliata, lucru de care se ocupa personalul nostru la Hotel Coral Iasi. Ai ales nasii, ai stabilit data si biserica la care bebelusul va fi increstinat, iar acum urmeaza sa alegi locatia unde va avea loc petrecerea. Locatia evenimentului reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale botezului, intrucat restaurantul trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Bebelusii sunt sensibili si au nevoie de o ingrijire atenta, de aceea trebuie sa tineti cont ca bebelusul sa nu stea in zgomot, aer conditionat sau fum de tigara atunci cand alegeti locatia petrecerii.
Hotel Coral va asteapta sa planuim impreuna marele eveniment si va asiguram ca micul sarbatorit va avea parte de tot confortul atat in sala evenimentului, cat si in camera Double Deluxe pe care v-o oferim. Avand la dispozitie camera, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru cel mic, pentru ca il veti avea aproape pe toata durata evenimentului. De asemenea, veti putea fi printre invitati si veti putea sarbatori din plin bucuria venirii pe lume a copilului.
Mai mult decat atat, va punem la dispozitie una din cele trei sali ale Restauratului Coral. Salile difera in functie de capacitatea de locuri, insa orice sala veti alege oaspetii se vor bucura de o atmosfera placuta, iar servirea ireprosabila va garanta succesul evenimentului. Avem grija ca toate detaliile sa fie bine puse la punct, iar invitatii si, mai ales, bebelusul sa aiba parte de o primire asa cum se cuvine.
Pe de alta parte, aveti flexibilitate in alegerea meniului. Pretul unui meniu incepe de la 100 ron de persoana si fie ca va doriti meniuri cu bucate traditionale romanesti sau meniuri cu diferite specialitati, creativitatea bucatarilor nostri si gustul deosebit al delicateselor vor fi cu siguranta pe placul dumneavoastra si al invitatilor dumneavoastra.
Personalul nostru va ofera consiliere in tot ce tine de organizarea evenimentului, incepand de la decorarea salii, alegerea aranjamentelor si decoratiunilor florale pana la alegerea prajiturilor, a tortului si a muzicii. Cu Hotel Coral petrecerea va fi ultima grija, intrucat veti putea fi siguri ca totul va decurge asa cum va doriti.
Petreceti clipe de neuitat la Hotel Coral Iasi!

08-06-2015 Coral – un hotel pe placul tau

Postare scrisa de hotelcoral

camera_hotel_iasiCuloarea, rafinamentul si stilul imbinate cu un aer boem iti induc o stare de liniste si te transpun intr-o atmosfera primitoare la Hotel Coral Iasi. Experimenteaza si tu adevaratul confort, intr-o locatie ferita de zgomotul traficului, care-ti va oferi o cazare la un hotel modern. Fie ca vei fi alaturi de familie, partener sau intr-o vizita business vei fi suprins de calitatea mobilierului, de prospetimea aerului, de aranjarea camerelor si de servirea imediata a personalului nostru pregatit sa te ajute la orice minut.

Dispunem de 22 de camere spatioase, complet echipate cu: wi-fi, aer conditionat, minibar, paturi matrimoniale, paturi king size, uscator de par, sistem de trezire, seif la receptie si parcare privata supravegheata video, care isi deschid usile pentru persoanele care vor o cazare europeana la preturi romanesti.

Daca planuiesti cat mai curand sa organizezi un eveniment corporativ, petrecere intre prieteni, nunta mult visata, botezul alaturi de cei apropiati sau un banchet ca la carte iti prezentam 3 sali deosebite: Sala Grande, Sala Mignon si Sala Business Party. In functie de numarul de invitati, de natura ceremoniei, de preferintele in ceea ce priveste: spatiul, aranjamentele si structura iti poti alege locul cel mai eficient. Desigur, pe langa incaperea interioara, in anotimpurile favorabile putem extinde numarul de locuri pe terasele delicat amenajate, gata sa participe la bucuria evenimentului.

Orice eveniment vei dori sa desfasori alaturi de noi, te consiliem de-ndata pentru a satisface necesitatile, preferintele si a reduce din timpul si grijile create de aceasa decizie. Suntem un personal unit, respectos, atent la fiecare detaliu si pregatit in fiecare clipa sa raspundem asteptarilor tale.

E linistitor sa stii ca te poti baza pe Hotel Coral, un maestru de evenimente Iasi. Conteaza pe noi in cele mai neprevazute situatii sau pentru momente unice in viata. Bucatarii nostri sunt exigenti atat cu prezentarea, cat si cu gustul, de aceea vei fi un client multumit de bucatele si ingeniozitatea aranjamentului chiar si dintr-o simpla gustare.

Orasul Iasi este incarcat de istorie, de bunastare si merita sa fie admirat pentru statornicia in timp si cuvintele puternice pe care le evoca prin structura si cultura. Daca te afli pentru prima data in capitala culturala a Romaniei, aminteste-ti ca momentele de calitate si prietenia oamenilor sunt printre cele mai cautate aspecte la Hotel Coral.

 

29-05-2015 Cazare si ospitalitate la Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

camere HOTEL CORALCand vorbim despre generatia din ziua de astazi observam ca aceasta cauta experiente speciale, nu vor doar sa fie serviti ci vor sa fie o parte din aceasta. Nu conteaza cat este de bun semnalul Wi-Fi sau cate piese electrice sunt intr-o camera, clientii unui hotel vor sa se simta cat mai bine si ce este mai important, vor sa se simta ca in familie.

Fie ca este vorba de Hotelul Coral sau de orice alt hotel, acestea trebuie sa detina un seif electronic si lenjerii de pat cat mai elegante pentru a atrage clasa business, iar fiecare camera trebuie sa aiba un decor placut care sa te ajute sa te relaxezi.

Sa fii tratat ca un oaspete, nu ca un client: ce poate fi mai frumos decat sa intri intr-un hotel in care esti primit cu zambetul pe buze si cu angajati care asteapta sa te ajute cu bagajul sau alte lucruri marunte cum ar fi sa iti arate camera unde esti cazat.

Flexibilitate in cazare si decazare. Uneori trebuie sa prinzi masina sau avinonul la o anumita ora si astfel hotelul trebuie sa incalce regula care spune “decazarea se face dupa ora x” si astfel trebuie sa le permita clientilor cazati in camera sa plece mai devreme. De asemenea un atu il reprezinta si faptul ca are grija de bagajul tau pana te intorci de la o intalnire intr-o zi ploioasa. La Hotel Coral, clientul este cel mai important si mereu isi va aduce aminte de el.

Alte avantaje ale Hotelului Coral: dispune de un restaurant propriu, de 2 sali de de evenimente si o sala de conferinte.

 Chiar daca ne place sa comunicam sau nu pe Facebook, Twitter si alte retele de socializare, trebuie sa avem in vedere faptul ca un hotel denota mai multa incredere atunci cand are o prezenta activa si pe aceste retele de social-media. Tinand cont de faptul ca majoritatea persoanelor verifica macar o data pe zi contul de Facebook, prezenta hotelului pe aceasta pagina ajuta la cresterea cunoasterii acestuia de cat mai multe persoane.

De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca, daca ai ales hotelul si te cazezi printr-un site intermediar acest lucru poate conduce la o imposibilitate in anularea rezervarii si poate determina o blocare a camerei respective. In schimb, daca vorbesti direct la hotelul pe care l-ai ales, personalul acestuia va putea sa te ajute mai usor in schimbarea camerei, a datei sau chiar anularea rezervarii deoarece acestea nu mai depind de o terta parte implicata in procesul de rezervare a unei camere.

Pe langa acestea, daca rezervi camera direct de la hotel, poti beneficia de o reducere din costul total al sejurului, in cazul in care ceva nu merge cum ai planuit sau nu reusesti sa anulezi rezervarea. Un alt avantaj al faptului ca iti rezervi o camera direct de la hotel ar fi acela ca poti beneficia de pachete create special pentru tine, cum ar fi un mic dejun gratuit.

Speram ca ti-am fost de ajutor cu acest articol iar daca vrei sa iti rezervi o camera sau o sala de evenimente contacteaza-ne. Mai multe detalii gasesti si in pagina de contact.

22-05-2015 De ce sa alegi Hotelul Coral?

Postare scrisa de hotelcoral

hotel --iasiAti intrebat si ati raspuns la cea mai importanta intrebare din viata voastra. In interiorul vostru probabil inca nu va vine sa credeti. Dar este real, se intampla si acum aveti de luat o decizie importanta: “ce sala sa alegem?”. Trebuie sa fie perfect. Sigur ai o imagine clara in minte despre cum ar trebui sa fie nunta. La Coral, stim cate ganduri, timp si emotii ai avut in stabilirea locatiei de nunta. De asemenea intelegem ca trebuie sa dai frau liber imaginatiei si sa ai nunta exact cum ai visat la hotelul potrivit.

Hotelul Coral permite cuplurilor sa-si aleaga pachetul de nunta potrivit pentru ei. Includem tot ceea ce astepti sa contina un pachet de nunta si iti permite sa alegi si cateva elemente aditionale care te ajuta sa iti creezi pachetul perfect pentru acea zi speciala. In plus, de la noi poti achizitiona si tortul si prajiturile.

Aici beneficiezi de numeroase servicii si tocmai de aceea ai posbilitatea de a realiza petrecerea nuntii la noi, receptia sau multe alte evenimente.

Pe langa diferitele sortimente de mancaruri din meniul special ales pentru ziua nuntii iti punem la dispozitie si o camera pentru miri, arcada – frumos ornamentata pentru a da un plus de rafinament nuntii tale, cufarul pentru dar, pahare decorative pentru miri si nasi, covorul rosu la intrare – pentru ca in acea zi speciala totul trebuie sa arate cat mai bine iar covorul rosu va vor face sa va simtiti ca niste printi in ziua nuntii. Pe langa aceste elemente, intampinam invitatii cu sampanie si piscoturi, va oferim si artificiile pentru tort si avem grija ca sala de petrecere sa arate perfect pentru marele eveniment.

Suntem nerabdatori sa va intalnim si sa stabilim detaliile importante pentru ca acea zi sa fie perfecta. Va vom face un tur al hotelului astfel incat sa luati deciziile cele mai bune pentru voi.

Deschis din anul 2013, Hotelul Coral continua sa investeasca in diverse imbunatatiri aduse hotelului cum ar fi transformarea terasei intr-o sala de evenimente. Credem ca avantajele noastre sunt date de serviciile excelente si de calitatea preparatelor realizate chiar in restaurantul nostru.

Renovat recent, Hotelul Coral este capabil sa sustina evenimente cu pana la 250 de invitati si este perfect pentru receptia de nunta deoarece:

– constructia salilor mentine o atmosfera intima;

– aerul conditionat/incalzirea le asigura oaspetilor dumneavoastra un mediu cat mai placut, in functie de anotimp;

– va putem oferi o sala potrivita pentru nunta dumneavoastra decoarece dispunem de 3 sali.

 

16-05-2015 Nunta perfecta in doar 10 pasi la Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

 1. Care-i graba?

Sigur ca esti fericita ca v-ati logodit dar nu actiona impulsiv. Multe mirese se grabesc si incep sa faca planuri si sa adune bani fara sa se gandeasca la pasii logici de urmat in desfasurarea acelei zile memorabile. Mirele si mireasa ar trebui sa renunte la toate planurile care vor sa le faca sau pe cele care le-au facut deja si sa astepte sa treaca cateva saptamani de la logodna inainte sa aleaga hotelul sau sala pentru marele eveniment.

hotel_iasi

 1. Trebuie sa vezi privelistea de ansamblu

Trebuie sa vizualizezi cum vrei sa fie nunta – receptia cu cocktail-uri, daca vrei sa fie pe plaja sau la hotel. Daca ai ales ca nunta ta sa se desfasoare in cadrul unui hotel, poti alege culorile si restul detaliilor – decorul, florile si mancarea incep sa se aranjeze de la sine.

 1. Creeaza o lista cu ceea ce vrei si una cu ceea este necesar

Incearca sa separi ceea ce vrei de ceea ce ai nevoie. Lista cu ceea ce este nevoie contine elemente pe care trebuie sa le ai pentru ca acea zi speciala sa aiba loc, cum ar fi un fotograf bun si un loc accesibil cum este Hotelul Coral, in timp ce, elementele pe care le vrei sunt deja create (cum sunt ornamentele sau alegerea sortimentelor pentru tort).

 1. Trebuie sa stii exact ce buget ai

Nu cheltui nici un ban si nu rezerva nici un serviciu pana cand nu stabiliti amandoi bugetul. Aici gresesc toate cuplurile, se indragostesc de un serviciu si il rezerva imediat si apoi isi dau seama ca nu au mai tinut cont de liste, mai ales de cea cu necesitati. Alegerea hotelului este un pas important in desfasurarea nuntii si nu trebuie sa va grabiti in luarea acestei decizii. In cadrul hotelului nostru din Iasi, veti gasi atat o sala pe placul vostru, dar si un personal profesionist. Va asteptam sa va indepliniti visele cu noi.

hotel_iasi

 1. Ai grija sa nu reduci din cheltuielile importante

Desigur, unchiul sau vreun prieten ar fi foarte incantati sa va faca pozele din ziua nuntii, dar veti fi fericiti asa? Intotdeauna angajati persoane profesioniste care sa se ocupe de pregatirea nuntii. O sa te scutesti de mult stres prin angajarea unei persoane calificate si pe a carei munca poti conta.

 1. Fii sincer cu tine

De asemenea, mireselor, cand primiti sugestii de care nu sunteti foarte passionate, ar trebui sa le spuneti politicos “Este o idee interesanta” si apoi sa faceti ce vreti voi.

 1. Nu analiza iar decizia deja luata

Daca ai luat o decizie, nu te intoarce si n-o analiza iar si iar. Sunt unele decizii mai grele dar, odata ce ai ales-o, verifica repede in lista si apoi treci mai departe.

 1. Nu incerca sa fii o “superwoman”

Adesea, miresele incep sa creada ca pot face orice. “Este mai ieftin sau mai amuzant daca o fac eu”. Dar trebuie 240 de ore sa planuiesti o nunta, asa ca obtine tot ajutorul de la familie, prieteni si organizatorul de nunti.

 1. Personalizeaza

Elementele personalizate sunt cele memorabile. Suma de bani pe care o cheltuiti este mai putin importanta decat gandurile si pasiunea cu care faceti acele detalii. Florile din gradina, poze cu familia, retete de familie utilizate in crearea meniului – toate aceste lucruri o sa transforme nunta ta in una de poveste.

 1. Cununia civila

Unul dintre cele mai bune sfaturi, mai ales pentru cei care intentioneaza sa se casatoreasca intr-o tara straina, este acela de a transforma intr-o prioritate legalizarea nuntii. Cea mai buna sugestie este verifici inca o data elementele necesare si apoi te poti concentra pe elemenetele mai amuzante din acest proces.

Speram ca va sunt de ajutor acesti pasi pentru realizarea unei nunti de vis si va asteptam la hotelul nostru din Iasi pentru a va rezerva o sala si pentru a alege un meniu aromat pentru voi si invitatii vostri.

 

23-04-2015 Intalnirile de succes au loc la Hotel Coral

Postare scrisa de hotelcoral

La Hotel Coral Iasi puteti gasi o gama larga de servicii si o sala de conferinte eleganta pentru intalnirile de afaceri, conferinte sau sesiuni de training. Acesta dispune si de 3 sali de evenimente pentru organizarea zilei de nastere, nunta, botez sau orice alta petrecere in care vrei sa ii ai alaturi pe prietenii si rudele tale.

sala_conferinte_hotel_iasiSala de conferinte este o alegere populara pentru intalnirile corporative si prezentari pana la 40 de persoane. Sala este dotata cu echipamentul necesar pentru a facilita o intalnire de afaceri standard: conexiune la internet WiFi, videoproiector, flipchart si ecran de protective. Acestea toate formeaza mediul perfect pentru o intalnire de afaceri sau, de ce nu, un training. Numele salii “Business Party” a fost ales pentru stimula relaxarea din timpul sedintelor. De asemenea, hotelul din Iasi va sta la dispozitie si cu un meniu de restaurant, in cazul in care sedintele dureaza mai mult.

Atat pentru persoanele din Iasi cat si pentru cele din alte judete, Hotelul Coral pune la dispozitie sala de conferinte pentru traininguri. Daca aceastea dureaza mai mult de o zi, va punem la dispozitie camerele special amenajate pentru ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa. Stim ca atunci cand plecati in delegatie va este dor de casa si de familie, de aceea noi incercam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca dumneavoastra sa nu observati diferenta si pentru ca timpul petrecut la noi fie o adevarata placere.

Mai multe detalii depre sala de conferinte din Iasi gasiti in pagina de restaunt si ne contacta utilizand datele de aici.

20-04-2015 Rezerva-ti o camera la hotel cu un singur clic

Postare scrisa de hotelcoral

Va amintiti datile in care trebuia sa faceti check-in la aeroport pentru a primi tichetul de imbarcare? Sau atunci cand trebuia sa sunati acasa dar taxele pentru apelurile internationale erau exorbitante? Hotelul Coral iti vine in ajutor cu cateva noutati in domeniu.

rezervari_hotel_iasiIn fiecare an industria de turism face un pas evolutiv inainte avand in vedere ca, majoritatea companiilor ofera solutii inovatoare la problemele inevitabile cu care ne confruntam zi de zi. In anul 2015, vedem evolutii importante in utilizarea internetului si in dezvoltarea de aplicatii menite sa faciliteze actiunile noastre desfasurate in fiecare zi cum ar fi chemarea unui taxi online, rezervarea unui bilet de avion si chiar rezervarea unei camere de hotel. In prezent procesul de imbarcare si de check-in s-au redus foarte mult si astfel nu mai pierzi atat de mut timp in aeroport.

Telefoanele sunt cele care servesc drep gps, traducatori, manager de itinerarii si astfel cand ajungi la hotelul unde ti-ai rezervat camera, acesta te va primi cu meniul plin de bunatati si camerele aranjate pe placul tau. Un astfel de hotel este si Hotelul Coral din Iasi unde iti poti rezerva o camera direct de pe site-ul propriu sau de pe alte site-uri de booking. Pe langa camere, Hotelul Coral din Iasi iti pune la dispozitie si salile sale de conferinta pentru intrunirile de afaceri.

 

hotel_iasiDe asemenea, iti punem la dispozitie mai multe informatii si pe pagina noastra de facebook unde poti gasi reduceri la meniu, concursuri si oferte de cazare. Modificarile din acest an sunt mai mult decat imbunatatiri aduse hotelului in sine, sunt de fapt o extindere a orizonturilor.

Fie ca vii in vizita sau ca esti aici pentru afaceri, tot trebuie sa te relaxezi si ce modalitate mai buna de a face acest lucru decat o camera frumos aranjata cu room-service si un meniu pe gustul tuturor intr-un hotel modern.

 

cazare_hotel_iasiTot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi una din camele hotelului nostru, pe site sau sau prin alte site-uri de booking. Ofera-ti o zi si pentru tine si familia ta si rezerva o camera sau de ce nu, o sala pentru un eveniment important din viata ta. Te asteptam pentru orice alegere vei face.

09-04-2015 Sarbatori Fericite alaturi de Hotel Coral!

Postare scrisa de hotelcoral

Invierea Domnului ne bate la usa si fiecare se pregateste cu bucate alese. Dupa ce au luat lumina lui Hristos si au ascultat slujba, fiecare crestin se indreapta spre casa mai smerit si mai bun la suflet.

hotel iasiCozonacii si pasca abia gatite inca mai raspandesc mirosul parfumat si imbietor care te indeamna sa le gusti impreuna cu familia. Nu lipsesc nici ouale rosii de Paste care se ciocnesc cu binecunoscutul “Hristos a Inviat!” si respectiv “Adevarat a Inviat!”, pentru a ne reaminti ce sarbatorim de fapt de Sfintele Paste.

Cina de Paste este o traditie prin care se reuneste toata familia, cu mic, cu mare fie ca celebreaza aceasta sarbatoare acasa sau la un restaurant ales. Daca ati fost ocupati la serviciu, nu trebuie sa va faceti probleme, puteti oricand sa rezervati o masa la Hotelul Coral din Iasi. Ne-am gandit la dumneavoastra si am pregatit bucate alese pentru toate gusturile. Va asteptam cu

pasca, cozonacii si ouale rosii si multe alte mancaruri specifice acestei sarbatori.

pasca hotel iasiDaca aveti nevoie de un hotel ca sa innoptati, nu uitati ca, Hotel Coral a pregatit nu doar mancarurile traditionale de Paste, dar si camerele pentru a va putea odihni.

Personalul nostru va sta la dispozitie daca vreti sa cinati la restaurant hotelului nostru, dar si daca v-ati cazat in una din camerele puse la dispozitia clientilor nostri.

Va asteptam cu drag sa sarbatorim Sfintele Paste impreuna. Pentru a ne contacta va rugam sa vizitati pagina noastra de contact. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

27-03-2015 Nunti, trenduri si locatii

Postare scrisa de hotelcoral

sala evenimente hotel iasiAnul acesta se resimte un spirit puternic de individualism, fiecare cuplu dorind sa realizeze ceremonia si receptia punand amprenta personalitatii lor. Cuplurile doresc sa comunice cine sunt, si cum pot face asta mai bine decat prin decorul salii si alegerea locatiei de nunta?! Stiind aceste detalii si mai ales cat de importanta este aceasta zi pentru cele doua suflete care se vor uni atat in fata lui Dumnezeu dar si in fata oamenilor, vrem sa va fim alaturi in acea zi minunata din viata voastra, asa ca va punem la dispozitie una din cele trei sali de evenimente de care dispune Hotelul Coral din Iasi.

Toate perechile doresc ca nunta lor sa fie eleganta si magica dar si foarte distractiva pentru oaspetii lor. De asemenea, ce modalitate mai buna de a spune cine sunteti gasiti in afara de micile detalii din sala de evenimente in care se va desfasura petrecerea propriu-zisa? Vrem sa fim alaturi de voi in acea zi minunata si magica si tocmai de aceea va punem la dispozitie nu doar sala din cadrul Hotelului Coral Iasi in care va avea loc petrecerea nuntii, ci si meniul nostru diversificat si potrivit pentru orice gust dar si un personal profesionist care se va asigura ca nu va lipsi nimic si ca totul va fi ca un basm de poveste.

Orice nunta desfasurata la Hotelul Coral este importanta pentru noi si pentru ca avem un personal pasionat de munca pe care o realizeaza pentru fiecare eveniment in parte, te asiguram ca si nunta ta va fi una speciala. Personalul hotelului nostru din Iasi iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice intrebare legata de meniu, sala de evenimente, aranjamente florale, culorile in care va fi decoarata sala si pentru alte detalii.

Am fost alaturi de atatea cupluri in acele momente unice din viata lor si ne-am asigurat ca totul va fi ca la carte, de aceea vrem sa va fim si voua alaturi in acea zi importanta din viata voastra asa ca va punem la dispozitie si cele 22 de camere din cadrul hotelului Coral din Iasi pentru voi sau pentru invitatii vostri.

Rezultatul, ca la toate celelalte nunti realizate in cadrul Hotelului Coral din Iasi, va fi unul unic si plin de detaliile voastre personale, dar si memorabil, pentru ca vrem ca fiecare cuplu sa plece de la noi multumit si cu zambetul pe buze. Cine stie poate vom avea bucuria de a ne revedea si pentru stabilirea detaliilor pentru sarbatorirea unui botez sau a altei petreceri.

24-03-2015 Cazare, mancare si rasfat la Hotel Coral Iasi

Postare scrisa de hotelcoral

restaurant-hotel-coralVino la restaurantul nostru pentru o cina romantica alaturi de persoana iubita. Hotel Coral este locul unde savoarea mancarurilor alese se imbina cu cadrul romantic al restaurantului, locul perfect pentru o cina romantica ca in povesti.
Si acum ca se apropie sarbatorile, stim ca vrei sa petreci alaturi de prietenii tai. Tocmai de aceea Hotel Coral Iasi iti pune la dispozitie restaurantul sau special amenajat astfel incat sa te simti bine alaturi de cei dragi tie.
Cu meniuri special pregatite si cu mancaruri proaspete si pline de savoare te invitam sa petreci sarbatorile de Paste alaturi de noi intr-un cadru familial.
Fie ca vrei un meniu traditional cu sarmalute si mamaliguta ca la mama acasa sau ceva mai usor cum ar fi un cordon bleu sau un piept de pui la gratar, restaurantul nostru iti sta la dispozitie pentru a te simti cat mai bine in clipele petrecute alaturi de noi.

Cu personal profesionist mereu gata sa-ti vina in ajutor te asteptam si pe tine la Hotel Coral Iasi fie ca vrei sa iei cina, sa sarbatoresti un eveniment important din viata ta sau sa scapi de cotidian si sa vii in Iasi pentru a te relaxa.
Hotelul dispune de 22 de camere in care te poti relaxa dupa o calatorie lunga sau dupa o zi obositoare de vizitat orasul Iasi.
De asemena avem si o sala de conferinta destinata intrunirilor de afaceri la care pot lua parte pana la 40 de persoane.

sali-hotel-coral
Avantajul acesteia comparative cu alte sali de conferinta este acela ca, restaurantul hotelului este aproape de tine si poti imediat sa comanzi mancarea preferata. Dupa cum spune si celebrul scriitor francez Moliere ”trebuie sa mancam ca sa traim” si noi am mai adauga si “ca sa faci o treaba buna”. Asa ca nu mai astepta si vino si tu la Hotel Coral Iasi pentru a adauga un plus de savoare zilei tale.
Pentru mai multe detalii poti vizita pagina noastra cu restaurant sau galeria noastra cu pozele realizate in cadrul localului nostru.
Te asteptam si pe tine la hotelul nostru pentru a te caza intr-o camera sau pentru a manca cele  mai gustoase mancaruri.

23-03-2015 Petrece evenimentele importante din viata ta la Hotel C ...

Postare scrisa de hotelcoral

Stim ca nunta este un eveniment important din viata ta in care totul trebuie sa fie perfect. Tocmai de aceea Hotel Coral iti pune la dispozitie 3 sali special amenajate pentru evenimentele importante pentru tine.

cazare hotel coral iasi
Cu un personal calificat si produse proaspat gatite, te asteptam, si pe tine sa ai o nunta sau o petrecere de vis. Produsele sunt alese si gatite cu grija pentru a nu pierde din savoarea lor naturala.
Ne-am gandit sa venim in sprijinul tau si de aceea Hotelul Coral din Iasi iti pune la dispozitie o sala de conferinte pentru intalnirile de afaceri. Daca esti obosit de pe drum si trebuie sa participi la o conferinta iti punem la dispozitie una din camerele hotelului nostru pentru a te odihni.
Nu mai astepta, vino la Hotel Coral pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de toti cei dragi in una din salile noastre de evenimente sau cazeaza-te in una din camerele puse la dispozitie de hotelul nostru special amenajate pentru tine.
restaurant hotel coral iasi
Ne poti contacta si utilizand datele din pagina noastra de contact. Te asteptam sa iti pregatim nunta, botezul sau petrecerea de vis pentru ca vrem ca totul sa fie perfect pentru clientii nostri.

18-03-2015 Hotel Coral o alege perfecta pentru cazare in Iasi

Postare scrisa de hotelcoral

cazare-hotel-iasi

Daca vrei sa evadezi din cotidian si sa te relaxezi cateva zile alaturi de familie sau prieteni vino in Iasi si viziteaza frumusetile orasului. Vino la Hotel Coral pentru servicii impecabile si personal profesionist care iti stau la dispozitie pe toata perioada de cazare. Profita si de preparatele alese din cadrul restaurantului Coral Iasi pentru ati incanta simturile cu savoarea mancarii proaspat gatite doar pentru tine. Gasesti mancare potrivita fiecarui gust asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi daca preferi un anumit fel de mancare.

Nu trebuie sa te ingrijorezi nici daca inca nu ti-ai rezervat o camera la hotel deoarece poti oricand sa gasesti o camera la Hotelul Coral care dispune de 22 de camere special amenajate pentru turisti si nu numai.

Poti sa-ti faci o parere despre cum arata hotelul nostru si intrand pe site in pagina cu Tur Virtual. Cine stie poate o sa te indragostesti de hotelul nostru si o sa vrei sa-ti sarbatoresti un eveniment important din viata ta, fie ca este vorba de nunta, botez sau de un alt eveniment in care vrei sa-i ai alaturi pe toti cei dragi. Si pentru ca vrem sa fim langa tine in cele mai importante momente din viata ta, avem trei sali de evenimente unde iti poti invita prietenii la petrecere.

Revenind la frumusetile pe care ti le ofera orasul Iasi, aici poti vedea casele celor mai importanti scriitori ai Romaniei care si-au petrecut viata compunand si scriind pe aceste meleaguri.

Poti vizita Bojdeuca lui Ion Creanga unul din cei mai apreciati scriitori ai Romaniei. Desi Bojdeuca s-a deschis spre a fi vazuta de public la 15 aprilie 1918, casuta scriitorului a fost vizitata imediat dupa moartea acestuia in anul 1890.
Mai puteti vizita si Teiul lui Eminescu din parcul Copou, un loc in care poezia este la ea acasa si care te imbie sa nu mai pleci din acel loc mirific. Si daca iti place poezia atunci cu siguranta o sa te incante muzica si poeziile recitate de catre Casa de Cultura Mihai Ursachi.

Nu trebuie sa pleci din Iasi fara sa vizitezi si manastirile care te ajuta sa-ti purifici sufletul. Cateva dintre acestea sunt Manastirea Cetatuia, Manastirea Hadambu unde poti gasi Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, Manastirea Golia si Catedrala Mitropolitana unde sunt pastrate Moastele Sfintei Parascheva.
Dupa ce ai vizitat toate frumusetile Iasului sau macar o parte dintre acestea iti poti incalzi sufletul cu mancarurile aromate de la Hotel Coral.
Te asteptam si pe tine sa te cazezi in una din camerele hotelului nostru. Vezi mai multe detalii pe pagina noastra de contact si rezerva-ti si tu o camera in hotelul nostru de trei stele din Iasi.

28-01-2015 Valentine’s Day

Postare scrisa de hotelcoral

coral

Se apropie Ziua Indragostitilor. Nu stiti ce cadou sa-i faceti persoanei iubite? Va propunem o seara de neuitat la Restaurant Coral, cu muzica live, open bar, un meniu pe masura si surprize din partea casei. Seara poate continua intr-o camera matrimoniala . De asemenea poti obtine discount-uri pentru viitoare petreceri sau chiar sa va casatoriti pentru o zi.

Detalii si rezervari: 0754/031164; 0766/188244; 0232/274302

 

05-01-2015 Ciroba de pui cu legume -esenta sanatatii in gastronomi ...

Postare scrisa de mioaraehupov

Ciorba de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume

Dupa sarbatorile de iarna fiecare dintre noi simte nevoie de o ciorbita de legume  care sa iti cuprinda corpul cu aromele sale.

Pentru bunica mea, esenţa sănătăţii era ciorba sau supa. Ea te scăpa de gripă, reumatism, toxiinfecţii alimentare. O supă de legume sau de pui era o injecţie cu anticorpi şi vitamine. Ceva-ceva e adevărat, ne-o spun şi medicii, şi nutriţioniştii. Astfel se explică faptul că supa şi versiunea sa mai concentrată şi condimentată, ciorba, sunt, alături de alte feluri de mâncare, nelipsite din meniul românilor. De fapt, după cum o spun istoricii, istoria supei este, probabil, la fel de veche ca şi cea a gătitului.

Restaurantul Coral va invita la o ciorba de pui cu legume .

Ingrediente:

-1 pui -2 cepe -2 morcovi -gogosar -radacina de patrunjel-frunze de patrunjel -zeama de lamaie -sare, piper -suc de rosii -ulei de masline

Se portioneaza puiul, se fierbe bine pana ce carnea devine moale. In tot acest timp se culege din oala spuma formata. Se toaca marunt legumele si se calesc in 2 linguri de masline. Se adauga bucatile de carne si supa de pui si sucul de rosii. Se lasa  sa mai fiarba cateva clocote sa se imprieteneasca aromele, se potriveste la gust cu sare, piper si zeama de lamaie. Se presara patrunjel.

 

Speram ca v-am starnit pofta si va invitam la masa!

Va asteptam!

16-12-2014 Cordon bleu cu ciupercute

Postare scrisa de mioaraehupov

Cordon Bleu cu ciupercute

Saptamana aceasta Restaurantul Coral are deosebita placere de a va invita la o portie de Cordon bleu cu ciupercute si de a impartasi cu voi ceea ce stim noi despre acest preparat culinar.

Cordon Bleu – inseamna in fracenza ” cordon/panglica albastra”. Termenul se foloseste pentru a denumi un bucatar exceptional si un fel de mancare renumit, dar pana in secolul 18 denumirea putea fi atribuita oricarui excela intr-un anumit domeniu.
Cordon Bleu este si numele celei mai mari institutii culinare din lume avand 29 de scoli raspandite pe cinci continente. Numele vine de la Ordinul Cavalerilor du Saint Esprit: fiecare cavaler era distins cu “Crucea Sfantului Duh” ce era prinsa de o panglica albastra.
Termenul se refera insa si la o reteta exceptionala din carne de pui sau vita, umpluta cu cascaval si sunca.

Nu se stie exact cine a inventat reteta de “cordon bleu”. Exista insa nenumarate speculatii in privinta acestui lucru. O teorie este aceea ca a fost inventata la Paris la sfarsitul anilor 1800 la faimoasa scoala de bucatari, Le Cordon Bleu. Dar povestea nu pare a fi prea realista din moment ce retetele cu carne erau un subiect tabu pentru francezi.

Ingrediente

4 bucati de piept de pui dezosate (cam 750 grame), 4 felii de sunca afumata, 30 de grame de cascaval, taiat in bastonase egale (de dimensiunea unui deget), ¼ cana faina (75 grame) ,½ lingurita sare, ¼ lingurita piper, 1 ou mare, batut, ¾ cana pesmet proaspat, ¼ cana unt nesarat , ½ cana si inca 2 linguri de supa de pui , ½ cana vin alb, smantana grasa pentru sosuri sau supa de pui

Mod de preparare

1. Aseaza pieptul de pui intre doua foi de hartii de copt si  se bat cu ciocanul de snitele pentru a le subtia. Ele trebuie sa aiba apoi cam jumatate de centimetru grosime. Ai grija sa nu gauresti carnea. Pe fiecare piept de pui aseaza o felie de sunca si un bastonas de cascaval. Ruleaza bine pentru ca sunca sau cascavalul sa nu iasa in afara si prinde cu scobitori.

2. Intr-un bol mediu amesteca faina, sarea si piperul. Treci rulourile de pui prin acest amestec, apoi prin oul batut, iar la sfarsit prin pesment. Pune-le pe o foaie de copt si lasa-le la rece intre 15 minute si 4 ore.

3. Intr-o tigaie adanca topeste untul la foc mediu, adauga rulourile si prajeste-le bine pe ambele parti intre 8 si 9 minute pana capata o crusta auriu-maronie.

4. Adauga ½ cana supa de pui, redu focul la mediu-mic, acopera si lasa sa fiarba innabusit intre 10 si 15 minute. Apoi scoate rulourile pe o farfurie/platou.

5. Adauga in tigaie cele 2 linguri de supa ramase si fierbe pentru un minut la foc mare.

Adauga vinul sau smantana grasa, ori supa, da focul mai mic si fierbe la foc mediu cam jumatate de minut, pana cand sosul se ingroasa putin. Toarna-l apoi peste bucatile de pui si serveste.

Pofta buna!

08-12-2014 Tochitura moldoveneasca – Moldavian stew

Postare scrisa de mioaraehupov

hotel coral iasi

Cu multa dragoste pentru bucataria romaneasca si fiind si sezonul in care o astfel de mancare devine o placere si starneste amintiri,  Restaurantul Coral are placerea sa va impartaseasca una dintre retetele din meniul sau si anume ” Tochitura Moldoveneasca”

Stim ca exista mai multe feluri de tochituri: moldovenesca, dobrogeana, ardeleneasca, cu sos, fara sos, cu carnati, fara carnati, cu ciuperci sau fara, cu maruntaie de porc sau fara, cu branza de burduf, sau telemea si tot asa. Toate sunt extraordinar de bune si nu exista reteta perfecta de tochitura. Dar fiind moldoveni, mi se pare firesc sa o facem asa cum stim de la mama de acasa.

Ingrediente

1/2 kg pulpa de porc; 1/2 kg carnati afumati; 300 g slanina afumata; 4 linguri untura; 10 catei de usturoi;

4 cepe; sare; piper; branza; 1 ou; malai

Mod de preparare

 1. Topiti untura in ceaun, iar daca nu aveti untura lasati uleiul sa se incinga.
 2. Adaugati slanina si dupa ce aceasta s-a topit cat de cat se adauga pulpa de porc taiata bucati medii.
 3. Adaugati apa si lasati-le la fiert timp de jumatate de ora dupa care adaugati carnatii taiati bucatele.
 4. Dupa ce toata carnea s-a rumenit, adaugati ceapa taiata solzisori si usturoiul si mai lasati la fiert timp de zece minute.
 5. Cand este gata, lasati la racit si intre timp pregatiti mamaliguta.
 6. Pe centrul farfuriei puneti un castronel de mamaliguta pentru a-i da forma.
 7. Adaugati tochitura in jurul mamaligutei si radeti branza pe deasupra.
 8. Prajiti un ou si asezati-l cu atentie peste mamaliguta.

 

Va dorim pofta buna sau mai bine va invitam la noi sa gustati tochitura noastra! Va asteptam!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244