Vremurile în care trăim ne fac să ne dorim să evadăm din rutina zilnică şi să uităm măcar şi pentru câteva ore de task-urile interminabile care ne aşteaptă. Tot ce vrem este să scăpăm puţin de stresul ce vine din toate direcţiile şi să ne lăsăm mintea, sufletul şi trupul să se liniştească. O vizită la spa este o idee excelentă în acest sens, un loc ce pare a fi o binecuvântare şi care ne ajută să ne răsfăţăm toate simţurile, să ne reîncărcăm bateriile şi să ne detoxifiem organismul. 

Coral Spa Iaşi

Spa-urile moderne vin la pachet cu o serie de experienţe de îngrijire a sănătăţii, având o multitudine de beneficii, unele dintre ele cunoscute încă din Antichitate:

  • Hidroterapia, cum este cea din jacuzzi, este benefică pentru o varietate de probleme de sănătate. Apa fierbinte este recomandată pentru îmbunătăţirea nivelului de zahăr din sânge, reducerea nivelului de colesterol, reducerea grăsimii corporale, îmbunătăţirea imunităţii şi gestionarea durerilor fizice;
  • Sauna este grozavă şi la capitolul detoxifiere. Transpiraţia abundentă este o modalitate eficientă de eliminare a toxinelor pe care organismul le-a absorbit în diverse moduri. Stând în căldura intensă din saună, corpul transpiră mult, eliminând astfel substanţele toxice şi fluidele nefolositoare;
  • Sauna este şi o modalitate excelentă de scădea în greutate. În timpul unei şedinţe la saună, frecvenţa cardiacă creşte substanţial datorită căldurii uscate, astfel că în 10 minute se pot arde aproximativ 250 de calorii.
  • În ceea ce priveşte răsfăţul de care ne bucurăm în cele câteva ore la spa, putem spune că este inegalabil: o relaxare totală, un confort al spiritului şi al trupului, o adevărată evadare din stresul zilnic;
  • Spa-ul oferă şi o experienţă multisenzorială, prin intermediul atmosferei pe care o degajă: muzică, arome, decor, lumină. Această atmosferă îţi trezeşte toate simţurile, descântându-le şi ridicându-le în al noulea cer. Aici întâlneşti forma cea mai blândă şi armonioasă de sunete, arome de ceai, esenţe naturale, pafumuri, lumină, texturi şi culoare.

Centrele de wellness nu sunt nicidecum un capriciu, ci o condiţie esenţială pentru a ne menţine în formă şi a face faţă provocărilor de zi cu zi. În timpul unui masaj, nu îţi destinzi doar corpul, ci îţi limpezeşti şi gândurile. Mai apoi, cu forţe proaspete, e mult mai uşor să te concentrezi şi să iei deciziile corecte.

Indiferent de sauna aleasă, efectele ei sunt: înlăturarea tensiunii musculare, detoxifierea, stimularea arderii grăsimilor, precum şi întărirea sistemului imunitar. Dacă vrei să îţi oferi câteva ore numai pentru tine şi să uiţi de toate grijile, te aşteptăm cu rezervări la numărul de telefon 0754 031 164!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244