Când te apuci de pregătit o nuntă, aduni o bibliotecă întreagă de pliante, mostre și alte materiale promoționale care te asaltează și te îmbie cu fel de fel de oferte atrăgătoare, în așa măsură, încât nu mai reușești să faci distincția între acea hală industrială cu ecou din fundul pământului și cea mai elegantă și selectă locație în care nici regina Marii Britanii n-ar avea bani să pună piciorul. Ce faci? Cum alegi? Cel mai bine, vorbești direct cu oamenii. Sigur că la târgurile de nunți vei vedea numai părțile frumoase, cele mai regizate aranjamente, servicii care-ți iau ochii. Dar cum stă treaba în teren?

Cel mai bine iei contact cu o locație pentru nunți mergând acolo, cunoscând oamenii care lucraeză acolo, poate chiar pe proprietari. Afli mai multe despre posibila ta alegere simțind pe propria piele atmosfera de acolo, de la mirosul ambiental la aspectul general, la curățenie, la împrejurimi. Degeaba locația este ideală pentru nunta ta, dacă se află la zeci de km de oraș, iar invitații au probleme reale în a ajunge acolo. Degeaba este aproape, dacă praful de pe scaune este de trei degete. Degeaba este și aproape, arată și bine, are și atmosferă dacă personalul nu se poată cu tine așa cum se cuvine.

După cum vezi, există o cantitate imensă de informații de cules despre o locație pentru nunți; informații care din materialele promoționale mult mai greu vor reieși. Ține minte că perfecțiunea nu există. Putem doar să ne apropiem de ea și să ne mulăm cât mai bine pe nevoile tale. Considerăm că am avut succes în momentul în care toată lumea este fericită cu ceea ce se întâmplă și ceea ce se oferă, în ciuda inevitabilelor mici scăpări. Nu te teme să vorbești cu oamenii, să lauzi ce e de lăudat și să critici constructiv, iar totul va fi bine!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244