hotel --iasiBuchetul de mireasa este accesoriul pe care il porti doar o data in viata. Nu mai ai nicicand ocazia sa tii un buchet de flori special creat pentru tine o zi intreaga. Cand vine vorba de alegerea buchetului, apar multe intrebari care ne pot pune in incurcatura: ce flori ar trebui sa includa buchetul, ce culori si forme se potrivesc cel mai bine cu rochia sau cat de mare ar trebui sa fie acesta? Hotel Coral iti prezinta cateva sfaturi care sa te ajute sa iti alegi buchetul de mireasa potrivit.
1. Alege buchetul dupa ce ti-ai cumparat rochia de mireasa
Atunci cand te intalnesti cu floristul care se va ocupa de buchet sau de aranjamente, arata-i o poza cu rochia de mireasa. Buchetul se alege in functie de stilul, forma sau detaliile rochiei. Buchetul nu trebuie sa ascunda rochia sau sa fie in dezacord cu liniile rochiei. Unei rochii tip printesa, voluminoasa se potrivesc buchetele mici, rotunde, monoflorale, pe cand rochiile tip sirena se potrivesc cel mai bine cu buchetele cascada.
2. Opteaza pentru un buchet potrivit siluetei tale
Este important ca buchetul sa iti scoata in evidenta trasaturile. Daca esti mica de inaltime evita buchetele tip cascada si opteaza pentru buchete mici si rotunde.
3. Alege buchetul in functie de anotimp si de locatia evenimentului
Cea mai simpla alegere cand vine vorba de florile pe care ar trebui sa le includa buchetul, sunt cele de sezon. Vara poti opta pentru flori in orice culoare, primavara este indicat sa alegi flori de un roz pal, toamna este sezonul florilor portocalii, crem, rosii si violet, pe cand iarna un buchet alb este cel mai potrivit.
Cand planuiesti o nunta in aer liber, ai grija ca buchetul sa se integreze in peisaj. Daca nunta are loc la un restaurant rustic, alege un buchet compus flori de camp, floarea-soarelui sau spice de grau. Pentru o nunta la Hotel Coral Iasi buchetul de flori poate fi unul mare si rotund sau tip casacada, alcatuit din flori deosebite precum orhidee, magnolii sau lacramioare.
4. Personalizeaza buchetul
Incearca sa iti creezi un buchet din florile care iti plac sau au o insemnatate pentru tine sau familia ta. Daca ai o brosa sau un alt accesoriu cu o anumita semnificatie, roaga floristul sa insereze accesoriul in buchet.
Buchetul de mireasa trebuie sa fie pana la urma usor si confortabil de tinut in mana. Atunci cand iti planuiesti nunta, orice detaliu e important. In ceea ce priveste aranjamentele florale, specialistii Hotelului Coral Iasi te vor ajuta sa le alegi pe cele potrivite.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244