Amintirile tale de nuntă sunt tablouri a căror cromatică este de maximă importanță. Compunerea acesteia ține în mare parte de propriile tale preferințe și gusturi. Totuși, locația aleasă pentru găzduirea nunții tale are un rol deloc neglijabil. Cadrul natural în care se află, decorațiunile de care dispune, lumina din interior și din exterior contribuie, fiecare, în mod subtil, la compunerea acestor imagini vizuale de mare complexitate care, în timp, se vor decanta în mintea ta, devenind amintirile pe care nu le vei uita niciodată. Privește, deci, cât se poate de atent asupra tuturor detaliilor, pentru că nici nu știi care dintre ele vor ajunge să fie dominante pentru tine, mai târziu.

Comunicarea este întotdeauna cheia succesului când vine vorba de organizare. Când cauți o locație potrivită pentru nunta ta, asigură-te că întrebi despre posibilitățile cromatice, luând în calcul, în același timp, și aranjamentele florale pe care le vei avea. Totul trebuie să cadă într-o armonie cât mai plăcută privirii. Amestecurile inestetice de culori pot să creeze senzații neplăcute invitaților tăi; cine ar vrea să aibă un alai de oameni iritați din cauză că sunt cam stridente florile sau culoarea fețelor de masă nu dă foarte bine? Sunt doar amănunte, dar fac diferența când vine vorba de experiența ta.

Nu te rușina și cere să vezi toate combinațiile posibile de ornamente. Eventual, adu un aranjament floral cu tine, pentru a vedea exact cum se împacă aceste elemente. Privește în jur, la ziduri, la peisaj, la senzațiile pe care ți le creează îmbinarea tuturor acestor elemente. Vei face, cu siguranță, alegerea potrivită. Eventual vino cu cineva, cere o a doua opinie. Emoțiile pot să-ți afecteze simțul estetic sau să te facă să uiți unele întrebări pe care le aveai în minte. O domnișoară de onoare va putea să te ajute, să te susțină, să fie alături de tine!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244