Reprezentanții companiei americane Pantone au desemnat culoarea anului 2019, aceasta fiind coraiul cu irizații aurii sau „Living Coral” (Pantone 16-456). Despre nuanța de portocaliu-piersică, cu tente aiurii, se spune că denotă energie, optimism și că duce cu gândul la reconectarea cu natura. „Este o reflecție a ceea ce se întâmplă. Este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”, afirmă Laurie Pressman, vicepreședinte al unei uități Pantone.

Cum poți integra această culoare în decorul evenimentului tău?

Începem prin a vorbi despre cum poți decora sala în care ai ales să se desfășoare fericitul eveniment. Iar pentru a nu crea o impresie de „prea mult”, alege să integrezi culoarea în elementele mici, precum pahare, lumânări, tacâmuri, farfurii sau flori. În acest fel, vei reuși să conferi eleganță și rafinament decorului.

De asemenea, poți aranja masa mirilor și nașilor cu ajutorul acestei culori, dar ține cont, în primul rând, de locația unde va avea loc petrecerea. Spre exemplu, dacă ai ales ca evenimentul să se desfășoare în aer liber, poți crea un fel de „poartă” în spatele mesei, pentru ca aceasta din urmă să se diferențieze de mesele unde vor sta ceilalți invitați. În acest element poți integra câteva flori, precum trandafiri, anturium sau altele (în funcție de sezon), șevețele ori lumânări, toate de culoare portocaliu-piersică.

Continuăm cu rochia și buchetul miresei, costumul și accesoriile mirelui. În cazul în care ești mai îndrăzneață, poți opta pentru o rochie în degradé, care să aibă la bază culoarea anului 2019. În buchet poți așeza flori de sezon sau orice alte specii îți plac, în această nuanță. De asemenea, poți alege ca rochiile domnișoarelor de onoare să respecte culoarea anului.

În privința mirelui, el se poate asorta cu tine prin alegerea unei cravate sau al unui papion, unor butoni ori pantofi portocaliu-piersică.

Ultimul lucru despre care vorbim este tortul de nuntă. În prezent, datorită tehnicilor și creativității cofetarilor, se poate realiza orice model îți dorești sau ți-a atras atenția atunci când ai început căutările pe internet. Cu alte cuvinte, dă frâu liber imaginației tale și lasă-ți dorințele să își spună cuvântul, pentru că totul poate deveni realitate.

Acum că ai aflat toate tendințele în materie de culori și cum o poți integra pe cea mai populară în cadrul unuia dintre cele mai fericite evenimente din viața ta, poți începe căutările și pregătirile, în vederea organizării unei petreceri memorabile. Poți alege unul dintre saloanele noastre, pentru că echipa restaurantului Coral este mereu pregătită și va respecta întru totul toate preferințele tale!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244