nunta-iasi

Imediat dupa Paste incepe sezonul nuntilor si al evenimentelor fastuoase. Pentru ca tu sa ai parte de cel mai reusit eveniment din Iasi la Hotel Coral, iti prezentam tendintele in materie de nunti in 2016. Fie ca vorbim de elemente de decor, tematica, muzica sau dans, tendinta in acest an este de a face combinatii neasteptate care sa ii surprinda si mai mult pe invitati.

In ceea ce priveste cromatica, tonurile pastel si culorile cromatice raman in tendinte si in acest sezon si se potrivesc oricarei tematici ati alege, fie ca vorbim una in stil romantic, elegant sau rustic. Aranjamentele florale si elementele de decor trebuie sa fie cat mai indraznete, iar cele mai populare alegeri in materie de flori nu sunt doar florile de sezon, ci si crengutele de cires inflorit, begonia, feriga sau menta.

Tendinte nunti 2016 : tortul

Taierea tortului este unul dintre cele mai asteptate momente din noaptea nuntii, de aceea tortul trebuie sa fie un element surpriza. Daca iti doresti sa ii surprinzi pe invitati, renunta la torturile clasice si alege un tort neglazurat. De asemenea, candy barul a devenit un must, iar cu cat este mai inedit cu atat va atrage mai mult atentia invitatilor.

Pentru nuntile din 2016 organizate la Hotel Coral, in zilele de vineri si duminica, poti achizitiona pachetul all inclusive pentru numai 190 de lei. Pachetul contine: trei feluri de mancare, tort, prajituri, open bar, răcoritoare, apă (minerală/plată), cafea, vin, întâmpinarea invitatilor cu sampanie, decorarea salii si a mesei de prezidiu (fara flori), cufăr pentru dar, covor rosu la intrare, arcada, artificii la deschiderea dansului, artificii prezentare tort, o camera matrimonială pentru miri, 30 % discount la camerele pentru invitati ( 22 camere), terasa este pusa la dispozitia clientilor.

Creeaza cele mai frumoase amintiri la Hotel Coral! Pentru detalii si rezervari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0754 031 164!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244