12722124_884394208350288_1535203530_nHotelul Coral a fost gândit în așa fel încât să poată găzdui o gamă largă de evenimente care pot să se prelungească și câteva zile. Ceea ce contează pentru noi este ca amintirea acestor evenimente să dăinuiască pentru totdeauna, nealterată, ca o fotografie veche din cufărul bunicii.

Pentru a reuși să transformăm ziua ta specială în ziua ta preferată, am creat o ambianță liniștită, pigmentată în culori odihnitoare, dar și un spațui încăpător, pentru a putea primi un alai mare. Frumusețea momentului stă în apropierea de oamenii dragi ție. Invită-i pe cei mai importanți oameni din viața ta și arată-le că gusturile tale în materie de alegere a locației ideale sunt la cele mai înalte standarde.

Știm, ca să fii o mireasă fericită, trebuie să câștigi încrederea tuturor celor din familia ta și din familia alesului tău. Alegerile inspirate sunt cea mai scurtă cale către câștigarea acestei încrederi durabile. Aratăcă ești o adevărată doamnă, călcând pe urmele marilor personalități care și-au bătut în piatră evenimentele fericite. Cupluri regale care au călcat pe flori de trandafir s-ar arăta plăcut surprinse de locul nostru liniștit și rafinat.

Iubirea trebuie celebrată cu stil. Sărbătoarea ei trebuie să fie amintirea care o încunună. Coral apreciază iubirile sincere și le răsplătește cu un spațiu de bun gust în care să fie sărbătorite așa cum merită. Prețuim fericirea ta la fel cum o prețuiești și tu. Acesta este motivul pentru care nu lăsăm niciun detaliu la vioa întâmplării, pentru ca singurul lucru pe care mai trebuie să-l faci este să arăți cel mai frumos zâmbet al tău!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244