Nunta este, în definitiv, un spectacol pe care tu îl pui în scenă pentru a exprima ceva despre tine, despre iubire, despre comuniune, iar publicul se compune din toți invitații tăi. Întreaga regie cade în mâinile tale și ale mirelui sau miresei tale. De la alegerea scenei la recuzită și costume, trebuie să ai grijă de fiecare amănunt, pentru ca imaginea de ansamblu să fie una coerentă care să creeze o impresie plăcută. De cele mai multe ori, totul pornește de la locația pe care o alegi, care va fi scena întregului spectacol. Cum o alegi și cum o decorezi?

Alege o amplasare care să fie comodă pentru toată lumea. În primul rând, ai grijă ca accesul la transport să fie facil. Gândește-te că, poate, ai invitați care vin de departe, din alte orașe sau chiar alte țări. Nu-i pune pe drumuri, alegând o locație prea îndepărtată de oraș. Totuși, dacă îți dorești o nuntă liniștită, poți închiria o locație aflată la periferie, înconjurată de natură. Acest element contribuie foarte mult la atmosfera generală a evenimentului, iar oamenii adoră să petreacă într-un cadru cât mai apropiat de natură. Ca să nu mai vorbim de lipsa vecinilor care ar putea fi deranjați de o petrecere zgomotoasă.

Alegerea unei locații care să corespundă ideii pe care vrei s-o transmiți, exprimarea acesteia prin decor, poate chiar și prin muzică, arată că nu ești străin de bunul gust. Până la urmă, o locație pentru nunți este doar o clădire care adăpostește facilități și servicii. Ceea ce faci cu această clădire reflectă viziunea ta asupra unei vieți fericite și propriul tău simț artistic. Secretul este creativitatea. Cu cât mai liber ești în a gândi scena pe care se va desfășura nunta ta, cu atât mai puternic va fi impactul făcut de aceasta în mințile invitaților!

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244