Naşterea unui copil este unul  dintre cele mai frumoase momente pentru orice parinte. Tocmai de aceea, petrecerile de botez sunt incluse între evenimentele încărcate de emoţie şi de fericire pe care le poate găzdui restaurantul Coral.

Chiar dacă sunt, în general, petreceri mai restânse şi solicită o sală mai mică ca mărime, botezurile ajung în unele cazuri să rivalizeze ca amploare cu o nuntă.  Din acest motiv, la restaurant Coral îţi punem la dispoziţie 2 săli, Mignon şi Grande, care se pliază perfect evenimentului tău şi tematicii pe care o alegi.

Organizarea unui botez solicită la fel de multă implicare, dedicare si, desigur, profesionalism ca în cadrul oricărui alt eveniment. Noi ştim acest lucru şi de aceea venim mereu cu sfaturi preţioase pentru organizarea unui astfel de tip de eveniment cu o deosebită încărcătură emoţională.

  1. Alegerea sălii pentru botez reprezintă probabil primul pas, fiind cel mai important în organizarea petrecerii. Practic de aici începem să conturăm întreg evenimentul.
  2. Alegerea meniul pentru invitaţi. Acestea vor fi alese în funcţie de durata botezului. Nu uita nici de băuturile incluse care trebuie să acopere gusturile tuturor invitaţilor.
  3. Decoraţiunile pentru sala aleasă şi tematica petrecerii de botez. Petrecerea ta de botez nu ar fi aceeași fără baloane, aranjamente florale și decorațiunile potrivite! Ele îți însufletesc evenimentul și le încântă privirile invitaților. Masa de botez este importantă, fiind locul în care invitații tăi vor servi masa și vor socializa.
  4. Invitaţia pentru botez. În funcţie de tematica aleasă, puteţi alege un model de invitaţie standard sau puteţi crea unul nou. În plus, această etapă vă dă posibilitatea să vă puneţi în evidenţă şi creativitatea, putând veni cu texte originale, haioase, potrivite botezului pe care aţi ales să-l organizaţi la restaurant Coral în Iaşi.
Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244