Ce să caute liniștea într-o locație pentru nunți, te întrebi? Cum să NU fie liniște, ar trebui să fie adevărata problemă. Sigur că nu ne referim la alai, care are datoria să fie gălăgios. Ne referim la împrejurimi, care trebuie să fie cât se poate de primitoare cu nuntașii. Nimeni nu are nevoie de cenzură din partea vecinillor supărați pe bucuria mirilor și nimeni nu trebuie să fie dator să pună batista pe țambal, la propriu, de dragul somnului cel dulce al vecinilor; care, la drept vorbind, trebuie respectat. Cel mai bine este, așadar, ca locația de nunți să nu aibă vecini deloc sau să-i aibă, dar foarte departe.

Când alegi o locație de nuntă ceva mai izolată, într-adevăr, pot apărea mici probleme de logistică, legate de transportul invitaților. Acesta este, însă, doar un mic inconvenient, când te gândești că nunta se poate transforma într-un fel de vacanță, departe de agitație, departe de oameni, departe de tot ce înseamnă priviri indiscrete aruncate peste gard. Tu și cei dragi sunteți liberi să petreceți așa cum vă place, fără să vă judece nimeni, fără să se lege nimeni de muzică, de costume, de orice. O locație de nunți retrasă este garanția libertății depline.

Revenind la problemele pe care depărtarea de centrul orașului le ridică, acestea nici nu sunt chiar insurmontabile; locațiile de nunți aflate în zone retrase dispun de camere pentru cazare, astfel că nu este nimeni obligat să meargă kilometri întregi pe jos sau cu taxiul, la ore târzii ale nopții sau timpurii ale dimineții. Aceste locații de nunți sunt și bine aprovizionate, așa că dacă se termină, Doamne ferește, băutura, nu ai de mers până la cel mai apropiat magazin de la 10 km de locație. Avantajele chiar sunt mai numeroase ca dezavantajele în asemenea situații.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244