Cheerful girls living it up on the dance floor

Anii trec cu repeziciune si ajungi sa apreciezi mai mult momentele petrecute alaturi de cei dragi, momente de veselie, de emotie sau simple zambete ce iti raman intiparite in memorie. Pentru momentele speciale din viata ta ce merita un cadru fastuos, restaurant Coral ti-a pregatit cele 3 sali ce vor gazdui emotiile si fericirea ce te vor inconjura.

Fie ca doresti sa celebrezi trecerea unui an din viata ta sau aniversarea casatoriei voastre, restaurant Coral iti sta la dispozitie cu 3 sali de exceptie ce vor completa atmosfera de vis a evenimentului.  Sala Grande, cu o capacitate de 150 de persoane, reprezinta cadrul perfect pentru o petrecere fastuoasa alaturi de prieteni si persoane dragi. Sala Mignon te va intampina cu un decor in culori calde, ce va gazdui 60 de persoane intr-o aventura culinara spre taramuri de vis si deliciice te vor face sa indragesti fiecare eveniment la restaurant Coral. Atmosfera va fi asigurata de emotiile ce vor da tonul distractiei. Sala Business Party, cu o capacitate de 40 de persoane, este perfecta pentru petreceri intime, in care personajul principal vei fi chiar tu.

Deliciile culinare vor face din fiecare petrecere o reusita ce va ramane in memoria tuturor ca o amintire frumoasa.  Vinul va da gust conversatiilor si va masura trecerea timpului in pahare ce vor aduce veselie si vor trece in cartea amintirilor momente de exceptie.

Aniversarile din viata ta merita atentia noastra si serviciile de calitate pe care ti le putem oferi. Decorul si culorile calde si primitoare vor accentua sentimentele pe care le vei transmite invitatilor, sentimente de bucurie si implinire. Celebreaza alaturi de cei dragi momente ce vor deveni amintiri si emotii ce vor deveni sentimente. La restaurant Coral, evenimentele de exceptie prind culoare si aduc zambete pe fata tuturor.

Alege sala potrivita pentru tipul de eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iar restaurant Coral se va ocupa de micile detalii ce vor deveni puncte de reper pentru o seara exraordinara in compania persoanelor speciale din viata ta. Celebreaza amintiri din anul ce a trecut, momente ce au devenit adevarate invataturi si persoane ce s-au transformat in prieteni de nadejde.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244