Pentru ca o nuntă să iasă cu adevărat bine, amplasamentul este esențial. Ai invitați de toate condițiile sociale, din tot felul de localități, mai apropiate sau mai îndepărtate, cu fel de fel de preferințe. Mai mult decât atât, trebuie să te gândești la specificul nunții mult mai profund decât credeai. Cât de gălăgioasă e gașca? Există o temă? Doar nu vrei o nuntă cu tema naturii să aibă loc undeva, între blocuri sau, să zicem, o nuntă… industrială, de ce nu? Să se țină în inima vre unei păduri. Aceste amănunte țin foarte mult de capacitatea ta de a planifica din avans evenimentul, dar și de felul în care îți cunoști invitații.

Multe locații pentru nunți se laudă că sunt amplasate în zone liniștite, la marginea orașului. Ei bine, e posibil ca nunta ta să tulbure liniștea zonei, pentru că deși e la marginea orașului, descoperi că, de fapt, amplasamentul este fix între cele mai impunătoare vile ale elitei locale. Și nu vrea nimeni să se trezească, în mijlocul nunții, cu elicopterele Armatei chemate de cine știe ce ștab care se simte deranjat de iubirea lui. O vizită la locația de nunți pe care o iei în considerare poate să rezolve foarte elegant această problemă.

Dacă o locație de nuntă este amplasată mai departe de zonele locuite, astfel încât lăutarii să se poată dezlănțui fără probleme, se pune problema transportului: cum aduci oamenii acolo și, mai ales, cum pleacă ei înapoi spre civilizație, pe mai multe sau mai puține cărări, la primele ore ale zilei? Prea departe de oraș înseamnă dificultăți logistice. Așadar, o idee bună este să te interesezi dacă respectiva locație dispune și de camere pentru cazare, pentru ca toată lumea să fie în siguranță și să se poată întoarce acasă în condiții cât mai bune.

Rezervari: 0754.031.164 | 0766.188.244